|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Kangal Kangal İlçesi ve Köyleri |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
ORHAN HOCAYA CEVAP
Gidersem hasanla hocada kallım Koruma olarak Erhanı allım Sağından solundan gör nasıl dallım Elbet cevabımız var Orhan hoca Ekibin başı erhan şahindir Her sözü geçer hoca kahindir Dayımın yediği sade tahindir Elbet cevabımız var Orhan hoca Çok ağırıma gitti Şinasi sözün Adam hiç satar mı dururken özün Bir daha gelirsem bakar mı yüzün Elbet cevabımız var Orhan hoca Gidipde şunlara gel olma yama Bilinmez adamlar götürür şama Mevlüt akılsın niye göz yuma Elbet cevabımız var Orhan hoca Ne utanma bilir nede arlanır Kötü söz sahibine sanki karlanır Sanki bana sofu oldu nurlanır Elbet cevabımız var Orhan hoca Nazımla deveci benden yanalar Daha çok gülecek gör bu haneller Sen bu akkılla yersin naneler Elbet cevabımız var Orhan hoca Olanca haberi köye yolladın Olur olmaz ne varise pulladın Yalanlarla bu köylüyü alladın Elbet cevabımız var Orhan hoca Bırakmam hesabı demem ki mahşer Demem ki bunlar yanılır beşer Vallahi kuyumu üçünüz eşer Elbet cevabımız var Orhan hoca Eline al bağlamanı sazıla Gelecek seçime oyun fasıla Listelerde benim köye asıla Elbet cevabımız var Orhan hoca Haber salın bayındır yaşıla Ağarlınız vardı noldu kasıla Ahali seviyor hep sıra ,sıra Elbet cevabımız var Orhan hoca Zorunamı gitti bu yazdıklarım Ben adam ayartma çiz cızdıkların Dürüstüm doğruyum sen fasıhların Elbet cevabımız var Orhan hoca Veysel yazınca niye dokunur Yalakalar yanındalar sokulur Kininiz var için için dökülür Elbet cevabımız var Orhan hoca Bir daha desende yazmam vallahi Sözün özü kızma azmam vallahi Ne içer gezerim sizmam vallahi Elbet cevabımız var Orhan hoca 02.05.2009.Veysel KIZLARKAYASI |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SİVASLIM-58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|