![]() |
#7191 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 991
![]() |
![]() Alıntı:
Sevdiklerin eksilmesin peşinden Club kardeşinde senden Ayrılmaz pc'sinden [quote=HaZaN;421600]Ozanlar kaçmaz atışmaktan, Yorulmuşlar biraz koşmaktan. Başlarlarsa duramazlar çoşmaktan, Kopamazlar dörtlük atışmalarından. Gelsinlerde görelim Bizde dörtlüklerimizi bilelim Biraz atışmakla eğlenelim Ne olursa olsun birbirimizi sevelim. Konu qio tarafından (05.06.2009 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7192 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Gönülden, gönüle köprü gibiyiz Gün olur üzülür gün olur sevniriz Ozanlar küsmez hepimiz kardeşiz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7193 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 630
![]() |
![]() Bu Ülkenin Bir Mustafa-Kemal-i Var
Ölümsüzleşmiş Türkün ölümsüz Sevdalarını Yazıyorum keremli aslılı olmazsa olmazları Ferhat ile şiirinden dem,vuruyorum Ölümüne sevdayı zembille arıyorum Köroğlu dağlarında kizir oğlu Mustafa Beydağların da Dadaloğlu Karacaoğlanım Sevdanın soluduğu türkü pınarlarından kanıyorum Horasanda sevdayım Şiraz da aşk Daimide her canım abdalım pir sultanda isyan Veysel de toprak, toprak diye kazanım Fuzuli’de ayakda duranım Bazen Ömer Hayyam olup aykırılaşıyorum Üstat Necip fazıla Sakarya da akıyorum Akif de milli şuurla uyanıyorum Naf’î de hiciv Nedimde aşkın doruklarında Sevdaların aşikârıyım türkü gibi çağırdığım Asırlardır destan yazdık ozanca Ölümüne yas tuttuk sevdik sonsuza kadar Bir atın üstünde Yediler kırklar ve veliler Akıcılar olduk Kosova da Niğbolu da Varna da Plevnede kan oldum aktım tunaya sukan Çanakkale de direndik yedi düvele karşı Kınalı kuzuların şahadetiyle Töremizden taviz vermedik oba, oba konargöçer sevdalardı bizimkisi Halı gibi kilim gibi desen, desen Renk verdiği binlerce tona görsen Berkten berri gelenler Mevlana ve alperenler Yesevi de durup da akla huzur verenle Hacı bektaş bayram veli Taptuk Yunus Emreleri gönüller arındıran veli Al kırmızıya aşkım Sevdamı arıyorum yitik törelerimde dirilecek benliğimde At sürmüyorum artık sınırdayım burayı yurt bildim vatan bildim Yıkılanları Kaldıralım ey milletim sahip çıkalım bize dair renklerin oluşturduğu gök kubbeye Artık eğilmeyelim arşı selamlayan Ay yıldızlı bayrağım var İnadına unutturulmak istenilen öz kimliğim Adım gibi buradayım ben TÜRK’ÜM Nara düştü yürekler sönmez ebediyen Gençliğimde istiklal Bu ülkenin bir Mustafa-kemal-i var Veysel Kızlarkayası 05.HAZİRAN 2009.CUMA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7194 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1102
![]() |
![]() Boyu uzun saclari kir
Gören film yildizi sanir Ben evlenmem deme ona Inan kapina dayanir
![]() |
#7195 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ozanlara hasretlikmi çekersin Sitemler çoğaldı herkes gelsin Yaslı kalmasın gönüller şenlensin
![]() ![]() |
![]() |
#7196 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1102
![]() |
![]() Bir bakisi huzur demek
Her haliyle o bir melek Esin olacak o genci Ailen de begenecek
![]() |
#7197 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Gözler kapatılıp uykuya dalındıgında Silinse hayatın istenmeyen yerleri Ya da sabah olup uyanınca Başlamak istedigin yerden başlasan hayata Ya da tamamen uykuya dalmakmıdır iyi olan Hemde hiç uyanmamak üzere yummakmi gözleri Yada hiç açmamakmiydi taa en başta Nedir gözlerimden alıp veremedigim Nedir bu anlamsız halim bende ANLAMADIM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7198 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayrılamam
Öyle bağlıyım ki gül yüzlüm sana, Bal dökülen şirin dilden ayrılmam, Mutluluk veriyor her gülüş bana, Yüzünde açılmış gülden ayrılmam. Kalbimde açılsın bağ ile bostan, Gönül ayrılır mı yâr ile dosttan, Zenginlik istemem memnunum posttan, Yârin yaşadığı ilden ayrılmam. Senle geçti senle geçecek zaman, Kalbimde ki aşkın dipsiz bir umman, Sevdan ile yansam tütse de duman, Alevlerden çıkan aldan ayrılmam. Bu can sana aşık bırakıp gitmez, Sensizlik gönlümü teselli etmez, Yanar kavrulurda sevdanı atmaz, Sarıldığım ince belden ayrılmam. Seni canım bildim senden kopamam, Aşkın yoksa bu dünyada yapamam, Bağlıyım gönülden ele sapamam, Sırma saçlarda ki telden ayrılmam. Senin kalbin oldu aşkımın yeri, Sevdanla yanıyor garibin seri, Bağlıyım yürekten dönemem geri, Yüreğine giden yoldan ayrılmam. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#7199 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gidişinle karardı gökyüzü Sen gidince görmez oldum gündüzü Elimde bir resmin var şimdi Ve yüregimde aşkın iki yüzü Hani gitmek son çareydi senin için Çareler bittide gitmeyimi sectin sevdigim Gidişinle bitap düştü aşkı bülbüller Açmaz artık kır çiçegi umutlar Kaçınılmaz son ve sırada yokluklar Var olan benligim eridi artık Tükendim mutluluga beş kala son kurşunla Yalanmış sevdanın mabedi Hataymış canın canana itaati Git zaten hiç bekleme git Gerçekten sevseydin gitmeyi seçermiydin Sen benden zamansız gittin Tıpkı hayallerim gibi zamansız bittin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7200 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bu gece hüzün sarmış her sokağını Matem nöbet bekler dört bir yanını Karanlığın esaretinde bir muamma yolların Bugün bir başka hırçın dalgaların Yanlızlıktan korktugun içinmi hoyratca vurmaların Nerde simit satan çocuklar Nerde simit için kavga eden martılar Hani nerde kızkulesine bakan aşıklar Bütün ışıkları sönmüş,neden karanlık minareler Neden karaya bürünmüş sultanahmette camiler Yoksa senidemi degiştirdi caniler Hani sen cok büyüktünya Şimdi neden kimse yok etrafında Neden İstanbul neden Neden bir yanlızlık birde ben Konu barikat58 tarafından (10.06.2009 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |