![]() |
#7551 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hangisi songül hanımmı evlenenlere dua ediyoruz kötümü
![]() |
#7552 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7553 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Leman Sam
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gül Güzeli Elini son defa yanagima koy Istemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar aksaminda söz Ismini unutur silerim silerim Tuttugum kalem olsa, yüregimin elleri Bir defa daha yazsa, bebegim bebegim bebegim Eger bir masal perisi, girerse rüyalarina Öldü dersin gül güzeli, tilsimini kaybetti Ugruna döktügüm gözyaslari için Yagmurdan özür dilerim dilerim Kuruttugum kizil gülleri alip Senin için senden geçerim geçerim Tuttugum kalem olsa, yüregimin elleri Bir defa daha yazsa, bebegim bebegim bebegim Eger bir masal perisi, girerse rüyalarina Öldü dersin gül güzeli, tilsimini kaybetti.................
Konu Kardelencicegi tarafından (10.06.2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7554 |
Moderator
![]() ya ben evlenen ihtiyar çiftleri seviyom bi nine vardı 80 küsür yaşında ondan beri takip ediyom
![]() |
#7555 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() aman boşver abi dnya da başka iş mi kalmadı
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7556 |
Moderator
![]() tamam kızma kapattım stop
sivasın yollarına dinliyorum banane demi
![]() |
#7557 |
Navigator
![]() Leman Sam
Illa [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa Beklemedim illa beklemedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim İlla illa illa illa İlla illa illa illa illa sevdim Yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa Dilenmedim sevdim...............
![]() |
#7558 |
Navigator
![]() Hayri Sahin
Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan..............
![]() |
#7559 |
Yeni Yiğido
![]() sibely58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2009 20:56
Tecrübe Puanı: 585
![]() |
![]() gökhan tepe - VUR YÜREĞİM DAĞILSIN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7560 |
Navigator
![]() UMUT Akyürek
Gülü susuz seni asksiz birakmam Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam.............
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|