| 		

| 
		#201 | 
| 

Usta Yiğido 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan   
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24  

Tecrübe Puanı: 4558  

![]()  | 

Ya Râb! Senin hududu olmayan merhametine sığınıyor ve “bazı yüzlerin ağardığı, bazılarının da karardığı” o dehşetli mahşer gününde bizi yüzü ağaranlardan eylemeni ve ebrar ve mukarrebînin seyyidi olan Efendiler Efendisi’nin sancağı altında biraraya gelen dostlarının arasına almanı diliyoruz. 

Rab olarak Senden razı olanların ve Senin kendisinden razı olduğun kullarının en mükemmeli, Nebiy-yi zîşan Efendimiz’e, kadr u kıymetleri pek yüce hane halkına ve ashabına niyazımızın sonunda bir kere daha salât ü selam ediyor ve semaya doğru kalkan ellerimizin geri boş dönmeyeceğini ümid ediyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz! 

| 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#202 | 
| 

Moderator 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan   

Tecrübe Puanı: 10  

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Ey Güzeller Güzeli Allahım! 

Bu günümü, bu haftamı, bu ayımı, ömrümü hayırlı eyle. Bize ve nesillerime uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler. Senin büyüklüğün kadar lütuf, ikram ve ihsanların da büyüktür. Bizim küçüklüğümüze değil, Senin büyüklüğüne yakışır bir şekilde Senden lütuf ve ikramlarını bekliyoruz. Sen Zül Celali Velikram’sın. Sana her an edilmiş ve edilecek bütün hamdü senalar adedince hamdü senalar olsun. 

Asil İnsan İdare Eder, Aciz İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder...  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#203 | 
| 

Navigator 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan   

Tecrübe Puanı: 5497  

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 

| 
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#204 | 
| 

Moderator 

Allah’ım mahcup etme beni, sevgili kullarına,  

Senin affını, sevgililerinin şefaatini, Hak edecek duruma getir, beni öğlece yaşat, Hesap günü, beni rezil eyleme, Yüce Rabb’ım 

Asil İnsan İdare Eder, Aciz İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder...  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#205 | 
| 

Usta Yiğido 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan   
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10  

Tecrübe Puanı: 1293  

![]()  | 

Rabbi! Tevbeler olsun!” diyoruz. Evet, Senin hoşnut olmadığın ne kadar çok günaha bulaşmışsak hepsi için bağışlanma diliyor, bunun için de yüce dergahına iltica ediyoruz. Gaffâr ism-i cemîlinin hakkı için, ne olur, günahlarımızı ört ve bizi onların kirinden, isinden, pasından, tozundan, dumanından arındırarak zâhir ve bâtın latîfeleri dupduru insanlar haline getir! Şayet kusur, hata, günah ve isyanlarımızdan dolayı isimlerimiz şakîler defterine kaydolmuşsa, ne olur bahtına düştük, ismimizi oradan kaldır ve iyilerin, makbul ve mukarreb kulların isimlerinin kayıtlı olduğu kütüğe yazdır!. 

Ey merhametine, şefkatine, keremine, ihsan ve lütuflarına nihayet olmayan Rahmet Sultanı Rabbimiz! Senden, bize de, dostlarına bulunduğun gibi muamele etmeni diliyor, hoşnutluğunun şerbetiyle bizi de ferahlandırmanı dileniyoruz. Rabbimiz! Haddimizi aşarak bütün bunları Senden isteme cür’etinde bulunuyoruz, zira gidecek başka hiçbir kapımız yok ve Sen de bizim yegane Mevlâmızsın! Hem ne güzel Mevlâ ve ne güzel Dostsun! Ne olur, eksik gedik de olsa teveccühlerimizi kabul buyur; ar ve utanç sebebi olabilecek durumlara düşmemize müsaade etme! Rabbimiz! Salât ü selâmla başladığımız duamızı yine salât ü selâmla nihayetlendiriyor, âlemlere rahmet vesilesi olarak gönderdiğin En Büyük Elçi’ne, İslam’ın bize kadar gelmesinin en önemli vesileleri olan Hâne-i Saadet’in güzide sâkinlerine, sahabe nesline, en mükemmel ve en kuşatıcı salât ü selâmlarla yerler ve gökler dolusu salât ü selâm ediyor ve başta Efendimiz olmak üzere onların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul buyurmanı diliyoruz. Bizi lütfen ve keremen huzurundan boş geri çevirme!.. 

Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir. 
			 | 
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#206 | 
| 

Moderator 

ALLAH İmân Edip Salih Amel İşleyenlerin(İslâm'ı Kabul Edip Yaşayanların)Duâlarını Kabul Eder 

ve Lüfûndan Onlara Daha Fazlasını da Verir.(Şûrâ Suresi-26.Âyet) ALLAH-u Teâlâ Duâ ve İbadetlerimizi Dergâh-ı İzzetinde Kabullerin En Makbulu İle Kabul Eylesin. ALLAH Yâr ve Yardımcımız Olsun.(Amin 

| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#207 | 
| 

Usta Yiğido 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan   
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51  

Tecrübe Puanı: 2209  

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Ey Allahım Hamdlerim sanadır Nimetleri Veren sensin 

Senden başka İlah yoktur Sen semavat ve arzın celal ve ikram sahibi yaratıcısısın Hayy ve kayyümsun Kainatı ayakta tutan hayat sahibisin Bu İsimlerini Şefaatçi olarak senden İstiyorum Hz.Muhammed(sas) bu duayı yapan adam hakın da şöyle buyurmuştur. "Nefsim Kudret elinde tutan zata yemin ederim ki o Allaha İsmi azamı ile dua etti o İsmi azam ki onunla dua edilirse Allah icabet eder onunla istenirse verir" 

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANDA ÖZÜR OLMAZ...  | 
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#208 | 
| 

Moderator 

Ya Rab! Bizlere iki cihan saadeti ver. Her iki cihanda bizi gaye-i hayalimize ulaştır. 

Ya Rab! Kusurumuzu affet, bizi kendine kul kabul et, emanetini kabz etme zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Ya Rab! Senden rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, her türlü günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, cennetle serfiraz olmayı ve cehennemden kurtuluşu diliyoruz. Ya Rab! Nefsimizin kötülüklerinden Sana sığınıyoruz. Ya Rab! Bizi salih amellere ve güzel ahlâka ilet. Zira bunların salih olanına ancak Sen ulaştırır, kötülüklerden de ancak Sen alıkoyarsın. Ya Rab! Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınıyoruz. Ya Rab! Nimetin zevalinden, afiyetin değişmesinden, azabın ansızın gelip çatmasından ve gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınıyoruz. Ya Rab! Sıkıntıdan, üzüntüden, tasadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, borcun altında iki büklüm olup ezilmekten ve insanların galebe ve tasallutundan Sana sığınıyoruz. Ya Rab! Hatalarımızı kar ve dolu suyu ile yıka, kalbimizi günahlardan, beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle. Ve bizimle günahlarımızın arasını, doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır. Ya Rab! Bizlere kendimizi bulmayı ilham et. Ya Rab! Bizleri sev, gören gözümüz, işiten kulağımız, tutan elimiz, yürüyen ayağımız ve konuşan dilimiz eyle. Ya Rab! Huyların, amellerin, arzuların ve hastalıkların kötülüklerinden Sana sığınıyoruz. Ya Rab! Bizlere iki cihan saadeti ver. Her iki cihanda bizi gaye–i hayalimize ulaştır. Ya Rab! Bizlere hayırlı ölüm nasip et. Kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınıyoruz. Allahım! Senden, her an yalvaran diller, korkudan ürperen gönüller istiyoruz. Tevbelerimizi kabul et. Bizi günahlardan arındır, dua ve isteklerimize cevaplar lutfeyle! Delil ve burhanlarımızı hedefine yönlendir, kalplerimizin ufkunu aç, dilimizi doğruluğa bağla ve gönül kirlerimizi temizle! Allahım! Senden her işimizde sebat, Kur’an yolunda kararlılık ve nimetlerine karşı da duyarlılık hissi bekliyoruz. Kapına yönelenleri boş çevirme! İtaatte bulunanlara bol bol karşılık ver, Sana baş kaldıranlara da doğru yolu göster. Allahım! Muzdariplerin dualarını icabetle taçlandır, sıkıntıda bulunanları lütfunla şâd eyle, hasta ruhlara hususi muamelede bulun, küfür ve ilhad içinde bocalayanlara da nurunu göster; göster de kalmasın hiçbir yanda karanlık bir nokta!.. Allahım! Sevgini, Seni sevenin sevgisini ve Sana yaklaştıran sevgiyi bize nasip et. (Amin) 

| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#209 | 
| 

Usta Yiğido 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan   
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36  

Tecrübe Puanı: 2322  

![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

![]() 

Huzuru kendi içimizde bulamassak başka yerde aramak boştur. 
			 | 
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#210 | 
| 

Moderator 

Allah’ım!  

Kanadı kırık bir kuş gibiyim. Uçsam uçamıyor, göçsem göçemiyorum. Yarım bırakılmış bir düş gibiyim. Yardan da, serden de geçemiyorum. Menzile erememe korkusu sardı benliğimi Kolum kanadım kırık, gönlüm bin pare! Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi! Yaraları saran, dağılanı toplayan Sensin! Varlığım Senin varlığının şahidi Varlığım Senin Rahmetinin şahidi! Allah’ım! Yalnız Senden yardım diler yalnız Sana kulluk ederiz. Seni sığınak, barınak, tutamak bilir Ya Allah deriz. Şeytandan SANA sığınır e’uzu billah deriz. Her işe Seninle başlar bismillah deriz. Nimet verdiğinde gönülden şükrederiz. Versende aslanda elhamdülillah deriz. Hayran kaldığımızda maşallah, Pişman olduğumuz da estağfirullah deriz. Sevindiğimizde Allahuekber, Üzüldüğümüzde inna lillah deriz. Canımız sıkıldığında fe-subhanallah, Zafer kazandığımızda nasrun minallah, Rızık kazandığımızda er-rizku ‘alallah deriz. Bir işi arzu ettiğimizde inşallah, Bir işi başardığımızda biiznillah deriz. Güçlük karşısında la-havle ve-la kuvvete illa billah, Söz verdiğimizde v’Allah ve billah deriz. Allah’ım! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni! Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana! Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana. Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver! Sen “OL” deyince olur, olmaz “OL” demezsen. Canana can, cana canan, kalbe ferman ver! Al işte ellerim, uzattım sana! Ne olur, ne olur bırakma beni bana! Sen bana yetersin, yetmem ben bana! Allah’ım, ellerimi bırakma! Allah’ım! Bırakma bizi Tut elimizi! __________________ 

| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |

| 

|