Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.06.2009, 11:25   #51
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Fark Var!

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sivas senin gibiler yüzünden gelişmiyor arkadaş daha ne olsun sivasın bayanlarının % 80 i türbanlı geri kalan %20 lik kısmıda memur ve üniversitede ögrencisi dahada zorla Türkiye milletin başını zorla açtırıyor diyorsan ben daha sana diyecek laf bulamıyorum.
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desene yamyamlar sizden daha medeni.

MEHMET AKİF ERSOY.

Çok şükür İmam Hatipli bir başbakanımız İmam Hatipli bir cumhurbaşkanımız var. İsteyenlere soda ısmarlayabilirim hazmı kolaylaştırır

Konu Cley tarafından (14.06.2009 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 12:00   #52
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1383 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

laiklik kavramı bizim öz kültürümüzden ihtiyaçlarımızdan doğan bir kavram değil.. bu yüzden de bu kavramın içini tam olarak dolduramıyoruz...
tamam Türkiye Cumhuriyeti Laik bir devlet..
diğer taraftan demokrasi kavramını ihlal etmek mi gerekir.. çoğulcu bir demokrasi asıl hedef değil mi...laiklik zedelenmesin diye insanların temel hak ve hürriyetleri sonzuza kadar engellenmeli mi...yok mudur bunun çözümü..
Türkiye Cumhuriyeti ilelebet laik kalacak ya da sizin değiminizle ''Türkiye Laiktir Laik kalacak'' . peki Bu yasaklar da mı ilelebet devam edecek .. bu mudur yani...
Alt 14.06.2009, 12:22   #53
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 860 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bilmez abii ne zamankii benim basörtümm kabull ediolmioo bu devlette ben o devlete laikk demem diyemem kusura bakmyin demokratik hele hicc diyememm kendii ülkem de olsaa aci gerceklerii bazen sölemek lazim
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 12:57   #54
selimoglu
Yeni Yiğido
NO AVATAR

selimoglu Şuan selimoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2012 16:58

Tecrübe Puanı: 0 selimoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ögürlügü sadece acilip sacilmak affedersiniz hayvanlar gibi yasamayi modernlik zanneden zavallilar kiyamete kadar var olacak bize düsen emribilmagruf nehyianilmünkere devam etmek elhamdülillah burada oda var görüyorum
selimoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 13:24   #55
betüs58
Usta Yiğido

HAKLISINA ABIII BI BAKIYORUMDAA HARBII GERCEKTEN ACIKK OLANN INSANLAR MEDENII OLUYORR VE BIZ KAPALI OLAN YHNAI SADECE ALLAHIN EMRINI YERINE GETIRMIS OLANN INSANLAR CAHILL GERICI INSANLAR OLUYORZ::SIZE YEMINIM OLSUN BEN VE NICE BACILARIMM SIZIN MEDENI SANDIGINIZ O ACIKK SACIKK INSANLARDAN COK DAHA BILGILI VE KÜLTÜRLÜYÜZ:
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 13:29   #56
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1383 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
HAKLISINA ABIII BI BAKIYORUMDAA HARBII GERCEKTEN ACIKK OLANN INSANLAR MEDENII OLUYORR VE BIZ KAPALI OLAN YHNAI SADECE ALLAHIN EMRINI YERINE GETIRMIS OLANN INSANLAR CAHILL GERICI INSANLAR OLUYORZ::SIZE YEMINIM OLSUN BEN VE NICE BACILARIMM SIZIN MEDENI SANDIGINIZ O ACIKK SACIKK INSANLARDAN COK DAHA BILGILI VE KÜLTÜRLÜYÜZ:
ben kendimi (kendi adıma konuşuyum) hiç de onların tabir ettiği gibi düşünmüyorum.
çünkü ben medeniyetin temellerini insanlığın tarihine altın harflerle imlek imlek dokuyan bir peygambere iman ediyorum.. gerisi ve kimin ne söylediği önemsiz. herkez kendine baksın..
Alt 14.06.2009, 13:32   #57
betüs58
Usta Yiğido

öle haklisin daa abii keske herkes senin gibi düsünsee benn allahin kulu peygamberimiz(sav) ümmetiyim okaadar kimseyiiide takmam desteklemem gerekn biri varsa kanimin son damlasina kadar desteklerim amenna...ama bu ve bunun gibi insanlarii desteklemem sadece acirimmm ve kinarimm..

Başörtülü anneler törene alınmadı !
Manisa'daki 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen yemin törenine, 40 yaşın altındaki başörtülü asker yakınlarının alınmadığı iddia edildi.

Türkiye'nin dört bir yanından çocuklarının mutluluğunu paylaşmak için gelen aileler, yemin törenini tel örgünün arkasından seyretmek zorunda kaldı. Kendilerine çifte standart uygulandığını belirten asker yakınları, "Bizi başörtülü olarak içeriye almıyorlarsa, o zaman evlatlarımızı da askere almasınlar." diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Türkiye'nin dört bir yanından Manisa'da vatani görevini yapan çocuklarının yemin törenine gelen aileler, günlerce yemin törenini bekledikten sonra sabahın erken saatlerinde geldikleri nizamiye önünde kuyruğa girdi. Ancak asker yakınları içeriye alınırken yapılan kimlik kontrolü sırasında ilginç bir olay yaşandı. Asker yakınlarının iddiasına göre kimlik kontrolünda, 40 yaşın altında olan başörtülü bayanlar içeriye alınmadı. Uygulama karşısında şaşkınlığını gizlemeyen asker yakınları yakınlarının yemin törenini tel örgülerin ardından izzlemek zorunda kaldı. Maruz kaldıkları uygulamanın büyük bir haksızlık olduğunu ifade eden aileler, bu muameleyi haketmediklerini söylediler.

Kardeşinin yemin töreni için geldiğini söyleyen Rabia K., yaşadıklarını şöyle anlattı: "Nizamiyede görevli askerler, 40 yaşından küçük başörtülü hanımların, başını açmadan içeriye giremeyeceğini söyledi. Yanımda 57 yaşındaki halam vardı, onu aldılar. Biz de diğer mağdurlarla birlikte az ileride, tel örgü arkasından töreni seyretmek zorunda kaldık. İçim burkuldu."

CİHAN

ALLAH askina bumu sizin medeniyetiniz,yhaa laikliginiz bunun neresindee demokrasii..????Bölese biz almayalimm üstü kalsinn...türkiyee laikk ve demokartik bi ülkedirr diyenn insanlarii bi kez daha düsünmeye davet ediyorumm eger bu haberde vicdanlari sizlamiyorsaa onlar bizim acimizi paylasmiolarr demektir...

Konu betüs58 tarafından (14.06.2009 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 14.06.2009, 19:44   #58
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2226 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 22:02   #59
$arki$Laliim.58
Tecrübeli Yiğido

$arki$Laliim.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

$arki$Laliim.58 Şuan $arki$Laliim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.10.2009 21:19

Tecrübe Puanı: 659 $arki$Laliim.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
iste bu paylasim icin saolun

Selam ve dua ile
$arki$Laliim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 22:35   #60
hicret
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hicret Şuan hicret isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2011 22:04

Tecrübe Puanı: 0 hicret FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yillardir ergenekon terör örgütünün müslümanlarin imajini zedelemek icin yaptigi sinsi,kalles planlarin insanlarin zihinlerinde sonuc verdiginin göstergesidir.Karsilikli yok sen laiksin,yok islamci hükümet,yok aciklik medeniyet,yokislami yasamaya calismak seriatcilik....v.s

gibi tartismalar...Su halimize bakin.

Konu hicret tarafından (14.06.2009 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
hicret isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)