![]() |
#121 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 808
![]() |
![]() Ne sapkınlıgından bahsediyorsunuz? benim bir yakınım bu dernekten burs alıyordu..ve bazı seyleri iyi biliyoruz..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Ya da sadece ramazanda oruç tutun,diğer ayalrda oruca gerek merek yok,hatta günahtır.. Sapkınlık budur'! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Okul sırasında nasıl bale yapılıyor anlatabilir misiniz?
![]() |
#124 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan: Bizim istemediğimiz bir şeyin Türkiye'de olması mümkün değil...
Siz kimsiniz?
![]() |
#125 | |
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2010 21:00
Tecrübe Puanı: 672
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Ayrıca kızla erkek aynı evde konaklayabilir????? Geniş olan bi şeyler var galiba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Moderator
![]() |
![]() Bazı arkadaşlar sivastaki başötülü oranının fazlalığından muzdarip. Öyleyse Tunus'a gidiniz orda dışarda bile yasak başörtüsü.Veya afrikanın ismi duyulmamış yerlerine gidin orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de çağdaşlığın beşiği oralar.
![]() |
#127 | |
Yasaklı
Bilmiyorum5 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2010 15:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
Biz i Tunusa yolluyosan bende seni İRAN a yolluyorum Açık dolaşmak yasak içki yasak o yasak bu yasak sadece şeriat kanunları geçerli hak aramakda yasak irana 2 hafta git gelde memleketin değerini anla ... kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyo kii sadece Devlet dairelerine girilmesi devlet yapısına ters düşüyor ... Dünyanın hiç bir cağdaş ülkesinde üniversitelerde mescit olmaz (Bir zamanlarda üniversiteler e cami yapılsın diyolardı o zaman da diyoduk git dışarda kıl gel kardeşim namazını ) üniverstede dini ve siyasi semboller olmaz eğer olursa çatışma kavga olur .. Üniversite BİLİM merkezidir tabi çağdaşlıkdan bahsediyorum bizde bilim in b si yok .......ayrıca ben babasının korkusu baskısı yuzunden kapananları cok tanıyorum o da işin ayrı boyutu..... Durup durup kapanamıyoruz özgürlüğümüz yok ben Atatürk ü değil Humeyniyi seviyorum ayaklarını bırakın bu gün gündelik hayattda kimin kılık kıyafetine karışılıyor ? bu suni gündemler yüzünden memleket olduğu yerde sayıyor .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
![]() vay be adamın sorduğu soruya verdiğin cevap bu mu???..çok güzel cevaplamışsın tebrikler....
![]() |
#129 | |
Moderator
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 808
![]() |
![]() Konuyla hiç alakası yok ama,
Herkesin görüşüne saygılı,dinede önem veren birisidir Atamız,suan o olsaydı basörtüsü siyasi simgedir lafının kimsenin agzına dolanmasına izin vermezdi,bununda üzerinden siyaset yapılamazdı.. Atamız yabancı hayranı değil,medeniyet hayranıdır,Büyük bir Türk Milliyetçisidir..Kimi komünist zihniyetli insanlar Atatürk'ün arkasından siyaset yapıyorlar,onlar kendi düşüncelerinin Atatürk'ünde düşüncesiymiş gibi yansıtıyorlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|