Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.06.2009, 12:49   #121
heartache58
Usta Yiğido

heartache58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heartache58 Şuan heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2014 13:13

Tecrübe Puanı: 808 heartache58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İŞTE DİYORUM SAPKINSINIZ DIYE ... KULLAGIN İŞİTMİYOMU GARDAŞŞ KADIN DIYORKI OKUL SIRALARINDA NAMAZ KILINACAGINA BALE YAPILSIN DIYOOO .. DIŞARDA ISTERSEN KIL NAMAZINI ONA BISEY DEMIYO KI BI TAKIM ŞEYLERI IYI ANLAMAK LAZIM
Ne sapkınlıgından bahsediyorsunuz? benim bir yakınım bu dernekten burs alıyordu..ve bazı seyleri iyi biliyoruz..
heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 12:50   #122
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1305 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
İŞTE DİYORUM SAPKINSINIZ DIYE ... KULLAGIN İŞİTMİYOMU GARDAŞŞ KADIN DIYORKI OKUL SIRALARINDA NAMAZ KILINACAGINA BALE YAPILSIN DIYOOO .. DIŞARDA ISTERSEN KIL NAMAZINI ONA BISEY DEMIYO KI BI TAKIM ŞEYLERI IYI ANLAMAK LAZIM
Ramazanda içki içmeyin ama diğer ayalrda içki satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor,tavsiye ediyoruz..

Ya da sadece ramazanda oruç tutun,diğer ayalrda oruca gerek merek yok,hatta günahtır..

Sapkınlık budur'!
Alt 16.06.2009, 12:51   #123
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Okul sırasında nasıl bale yapılıyor anlatabilir misiniz?
Alt 16.06.2009, 12:53   #124
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1305 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan: Bizim istemediğimiz bir şeyin Türkiye'de olması mümkün değil...

Siz kimsiniz?
Alt 16.06.2009, 12:55   #125
güleyşa_58
Yiğido

güleyşa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güleyşa_58 Şuan güleyşa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:00

Tecrübe Puanı: 672 güleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgüleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgüleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Bu cümleden böyle bir yorumu çıkarmanız çok ilginç doğrusu. Sarf edilen cümlelerde anlatılmak istenen gayet açık. Saptıran sizlersiniz sanırım.

Ayrıca kızla erkek aynı evde konaklayabilir????? Geniş olan bi şeyler var galiba

BİR NAMAZLIK SALTANATIN OLACAK O TAHT MİSALİ MUSALLA TAŞINDA...
güleyşa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 13:03   #126
Cley
Moderator

Bazı arkadaşlar sivastaki başötülü oranının fazlalığından muzdarip. Öyleyse Tunus'a gidiniz orda dışarda bile yasak başörtüsü.Veya afrikanın ismi duyulmamış yerlerine gidin orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de çağdaşlığın beşiği oralar.
Alt 16.06.2009, 13:14   #127
Bilmiyorum5
Yasaklı

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilmiyorum5 Şuan Bilmiyorum5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2010 15:36

Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bazı arkadaşlar sivastaki başötülü oranının fazlalığından muzdarip. Öyleyse Tunus'a gidiniz orda dışarda bile yasak başörtüsü.Veya afrikanın ismi duyulmamış yerlerine gidin orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de çağdaşlığın beşiği oralar.
Afrikaya çağdaşlığın beşiği diyen tek insan olarak seni dünya litaretürüne geçirmek lazım... "orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de" demiş......... adamlar yiyecek ekmek bulamıyolar ondan kıyafetleri kötü fakirler açlar maalesef .... çağdaşlıkdan değil....

Biz i Tunusa yolluyosan bende seni İRAN a yolluyorum Açık dolaşmak yasak içki yasak o yasak bu yasak sadece şeriat kanunları geçerli hak aramakda yasak irana 2 hafta git gelde memleketin değerini anla ... kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyo kii sadece Devlet dairelerine girilmesi devlet yapısına ters düşüyor ... Dünyanın hiç bir cağdaş ülkesinde üniversitelerde mescit olmaz (Bir zamanlarda üniversiteler e cami yapılsın diyolardı o zaman da diyoduk git dışarda kıl gel kardeşim namazını ) üniverstede dini ve siyasi semboller olmaz eğer olursa çatışma kavga olur .. Üniversite BİLİM merkezidir tabi çağdaşlıkdan bahsediyorum bizde bilim in b si yok .......ayrıca ben babasının korkusu baskısı yuzunden kapananları cok tanıyorum o da işin ayrı boyutu..... Durup durup kapanamıyoruz özgürlüğümüz yok ben Atatürk ü değil Humeyniyi seviyorum ayaklarını bırakın bu gün gündelik hayattda kimin kılık kıyafetine karışılıyor ? bu suni gündemler yüzünden memleket olduğu yerde sayıyor ....
Bilmiyorum5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 13:17   #128
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 751 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
vay be adamın sorduğu soruya verdiğin cevap bu mu???..çok güzel cevaplamışsın tebrikler....
Alt 16.06.2009, 13:26   #129
Cley
Moderator

Alıntı:
Afrikaya çağdaşlığın beşiği diyen tek insan olarak seni dünya litaretürüne geçirmek lazım... "orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de" demiş......... adamlar yiyecek ekmek bulamıyolar ondan kıyafetleri kötü fakirler açlar maalesef .... çağdaşlıkdan değil....

Biz i Tunusa yolluyosan bende seni İRAN a yolluyorum Açık dolaşmak yasak içki yasak o yasak bu yasak sadece şeriat kanunları geçerli hak aramakda yasak irana 2 hafta git gelde memleketin değerini anla ... kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyo kii sadece Devlet dairelerine girilmesi devlet yapısına ters düşüyor ... Dünyanın hiç bir cağdaş ülkesinde üniversitelerde mescit olmaz (Bir zamanlarda üniversiteler e cami yapılsın diyolardı o zaman da diyoduk git dışarda kıl gel kardeşim namazını ) üniverstede dini ve siyasi semboller olmaz eğer olursa çatışma kavga olur .. Üniversite BİLİM merkezidir tabi çağdaşlıkdan bahsediyorum bizde bilim in b si yok .......ayrıca ben babasının korkusu baskısı yuzunden kapananları cok tanıyorum o da işin ayrı boyutu..... Durup durup kapanamıyoruz özgürlüğümüz yok ben Atatürk ü değil Humeyniyi seviyorum ayaklarını bırakın bu gün gündelik hayattda kimin kılık kıyafetine karışılıyor ? bu suni gündemler yüzünden memleket olduğu yerde sayıyor ....
Çağdaşlığın ölçüsü açılmaksa Afrika çağdaşlıgın beşiğidir.Devletin yapısı nasılki başörtüsü devlet yapısına ters düşüyor bunu da açıklar mısınız?Üniversitelerde dini ve siyasi semboller olmasın ama bu herkes için geçerli olsun.Babasının korkusu ile kapanan kızlarımız olduğu gibi YÖK ün ve sistemin baskısı ile açılan kızlarımızın da olduğunuı unutmayalım. Kimin kimi sevdiğine siz karışamasınız isteyen Humeyniyi isteyen Atatürkü sever.
Alt 16.06.2009, 13:37   #130
heartache58
Usta Yiğido

heartache58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heartache58 Şuan heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2014 13:13

Tecrübe Puanı: 808 heartache58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Konuyla hiç alakası yok ama,
Herkesin görüşüne saygılı,dinede önem veren birisidir Atamız,suan o olsaydı basörtüsü siyasi simgedir lafının kimsenin agzına dolanmasına izin vermezdi,bununda üzerinden siyaset yapılamazdı..

Atamız yabancı hayranı değil,medeniyet hayranıdır,Büyük bir Türk Milliyetçisidir..Kimi komünist zihniyetli insanlar Atatürk'ün arkasından siyaset yapıyorlar,onlar kendi düşüncelerinin Atatürk'ünde düşüncesiymiş gibi yansıtıyorlar...
heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)