|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 797
![]() |
![]() gençlerimiz için birşey yapılmalı evet bunu herkes sürekli olarak söylüyor ama hiçbirşey yapılmıyor. ya da yapılamıyor. gençlerin en yakınında tv ler.ve bu tv programlarında veya da en çok dizilerde gençlere olumsuz örnek oluşturacak davranışlar sergileniyor. herkesin bildiği bir dizi var hatta hemde milli eğitim onaylı çok şaşırıyorum böylesine diziler nasıl oluyorda milli eğitimden onaylı oluyor. açıkçası hiçkimse gençlik için birşey yapmıyor yapma niyetinde değiller ya da artık yapmak için çok geç. çünkü her geçen gün kötüye gidiyor.
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GENÇLİĞE
Bu vatanı kurmak için can vermişse dedeniz Sizinde bu ülkeyi korumak göreviniz Damarlarınızdaki kanla coşmalı benliğiniz Götürmeli ileri bu ülkeyi yeniden Bir hız sarmalı sizi en iyi yetmemeli Daha,daha ileri çok ileri gitmeli Bu vatan sizlerle göklere yükselmeli Düşmana korku salıp dosta vermeli güven Atamız sizlere nasıl güven duyduysa Sizinde kendinize olmalı güveniniz Karanlıklar güneşle nasıl aydınlanırsa Çakmalı ışığınız parlamalı sönmeden Şimdi bakın savaşlar süngüyle yapılmıyor Savaş artık bilgide,bilim ve tekniktedir. Bilimde geri kalan her alanda kalıyor Başarmak için çalışmalı,çalışmalı yılmadan Bilin ki başarınız,başarımız olacak Gelecek sizlersiniz,sizlerle yaşanacak Sizinle karanlıklar hep geride kalacak Başarı yakalanmaz koşup ter akıtmadan Bir seher yeli gibi dolaşın içimizde Yeterki vatan aşkı yer etsin gönlünüzde
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() Evlâd terbiyesinin ehemmiyetine işaret eden Yüce Peygamberimiz "Bir baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha üstün bir ikramda bulunamaz" (5) buyurmaktadır.
Kur'an-ı Kerim, Hz. Yakubun oğullarına verdiği öğüdü şöyle açık-lamaktadır: "Ey oğullarım! Allah sizin için (İslâm) dini(ni) beğenip seçti. O halde siz de (başka değil) ancak müslümanlar olarak can verin (dedi)." (6) Bir milletin yükselmesi, ancak, kalbi imanlı ve kafası irfanlı nesillerle tahakkuk eder
![]() |
#14 |
Moderator
![]() GençliğeSisli düşüncelerinde,
Herşeye bir özlemle Büyümüşlüğün belli. Kollarında imkansızlık prangaları, İmkanlarsa senden yukarı. Yıkılışının simgesi Ümitlerinin, Çaresizliğine yaktığın Hayali serenatların. Bırak düşüncelerinle raksı! Gerçeğin çehresine bak! Kirli bir çocuğun avuçlarındaki Bir damla su, Sana yaşamı vurgulayacak. Biliyorum, İçindeki tek korku, Başarmanın zorluğu. Ama, Biraz daha kararlı, Alnında ter olsun, Üzerinde azmin yorgunluğu. Şimdi, Şimdi yürümek zamanı, Gerçeklerle yüz yüze... Birlikte... Yeni ufuklara doğru.
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() fırtına110 Değerli kardeşim sitemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz ne iyi ettinizde geldiniz dikkat edin bu site bağımlılık yapıyor
![]() |
#16 |
Moderator
![]() Türk Gençliği
Bu vatan omuzlarınızda yükselecek, Çağdaş medeniyetin üstüne erişecek, Sizin emeğinizle ne hünerler yeşerecek, İstikbal sizindir, Vatan da sizin. Her Türk cihanda büyük nam sağlar, Durmaz,aşar, yolunda dursa dağlar, Zaferlerle süslenmiş o eski çağlar, İstikbal sizindir, Vatan da sizin. Mert oğlu merttir,hep Türk gençliği, Çeliktendir o bükülmeyen bileği, Vatanın hürriyetidir, onun dileği, İstikbal sizindir, Vatan da sizin. Güvenle geleceğe adımlar atan, Sizinle yükselecek,bu şanlı vatan, O büyük önderdi, onu kurtaran, Artık sizindir, sizsiniz yaşatan. Kahramanlıklarla doludur,koca mazisi, Ne zaferler kazanmıştı; şehidi, gazisi, Sizinle yükselecek,durmayacaktır sesi, İstikbal sizindir, Vatan da sizin.
![]() |
#17 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() evet hepinizede katılıyorum allah gençlerimizin yolunu yanlışa düşürmesin al işte münevver karabulutun katili daha çocuk be suç onda değil ana babada zenginliğin verdiği sarhoşlukmu desem kendini kaybetmemi desem bunun gibi kaçtane gerçekten gençlik kötüye gidiyor allah yardımcımız olsun birde benim var 20 yaşına girdi allah bahtını açık etsin ne biliyim elimden geldiği kadar allah korkusu aşılıyorum işi rast gitsin sözümüde tutar ama şeytana uymada bir anlık oluyor işte allah başta ebeveynlere akıl fikir sabır versin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5492
![]() Türkü bu. yazarini bilmiyorum kardesim.
Su benim fani ömrüm, Sona erdi göiz aci yummus gibi, Acmadan solan güle döndüm, Hayatim sararmis solmus gibi.
![]() |
#19 |
Moderator
![]() Gençliğe
Yaşın 20 askerlik çağın geldi dediler, Torunum askere gidecek diye ağlaşır ebeler,dedeler, Askerlik vatan borcudur,allah herkese nasip etsin, Askerde vatan için ölürsen bil ki,şehitsin. Atalarımızdan böyle gördük,böyle öğütlendik, Vatan uğruna,Bayrak uğruna nice şehitler verdik, Millet olarak Vatanımız,Bayrağımız için yaşarız, Vatan,Bayrak tehlikedeyse her şartta savaşırız. Bu Vatan,bu Bayrak atalarımızdan bize armağandır, Bu torak atalarımızın canı,kanıyla kazanılmış Vatandır, Ulu önder ATATÜRK yurtta sulh,cihanda sulh demiş, Vatanı,Bayrağı,Cumhuriyeti gençliğe emanet etmiş
![]() |
#20 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fırtına110 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.02.2014 14:10
Tecrübe Puanı: 615
![]() |
![]() sağol Altuntaş kardeşim eyvallah
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) | Güner | Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) | 723 | 12.09.2015 21:58 |
Saygıyla Anıyoruz. | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 22.03.2009 22:29 |
CUMHURİYET ŞEHRİ SİVAS | Abdurrahman 58 | Ozanlarımız | 7 | 26.12.2008 13:43 |
Çanakkale Geçildi | fertelliyim | Arşiv | 13 | 21.05.2008 12:38 |