|
|
#1381 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
SENSİZLİK ÇOK ACI
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1382 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir zamanlar gönlümde baharlar rüzgari eserken
Sevgin bir gemiydi, bense bir yelken Sinemde askin atesten bir volkan Ne yapardin sende benim yerimde olsan.... Kara bahtima bir günes gibi dogsan Benimle ebedi bir sir gibi yasasan En umulmadik bir anda cikip gelsen Ne yapardin benim yerimde olsan Beyazlar icinde süzülen gelin Dilerim hüzünlü yüzün gülsün Biliyorum karadir kaderin benim gibi Ne yapardin sende benim yerimde olsan Yaz ayinda yoluma düstü hazan Fani dünyada ümitlerim hüsran Sinem yikik oldu viran Ne yapardin benim yerimde olsan... Hayat denizinde girmeden bogulan mutluluk yolunda ilerlemeden yorulan Yasamadan yitip dünyadan kaybolan Ne yapardin benim yerimde olsan
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1383 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Canim bacim cok t$k ediyorum. Okuyan gözleriniz, Yazan elleriniz dert görmesin in$. Yazdigin misralar beni cok duygulandirdi inan CAN bacim. Ya HaZaN bende sulu gözün tekiyim aglarim bak. ![]() Sevdiklerinizle nice mutlu yarinlara CAN Bacim benim.... ![]()
|
|
|
|
#1384 |
|
Moderator
SESSİZ GEMİ
Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1385 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#1386 |
|
Moderator
TUT ELLERİMDEN
Sırat’tan incedir sevda köprüsü Beraber geçelim tut ellerimden. Niyet ak güvercin, vuslat gökyüzü Beraber uçalım tut ellerimden Gönüldeki birlik kalkandır dışa Aldırma ayaza, yele, yağışa Giden ilkbahara, gelecek kışa Beraber göçelim tut ellerimden. Birleşmek üzredir şafakla gurûp Korku beklenilmez kapıda durup İster zehir olsun, isterse şurup Beraber içelim tut ellerimden. Çağır hayallerin en ötesini Yakından duyarsın aşkın sesini Sonsuz mutluluğun penceresini Beraber açalım tut ellerimden. Hatırla kaybolan hatıraları Elmastan ışıklı, altundan sarı Zaman tortusundan işte onları Beraber seçelim tut ellerimden. Şüphe “başlangıç”tır, karar “nihayet” Zamanı zamana etme şikayet Kaçmak kurtuluştur diyorsan şayet Beraber kaçalım tut ellerimden.
|
|
|
#1387 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] OLMAZ Yüzükte baska isim Yürekte baska isim olmaz Sevdigimi istesende Unutmak olmaz Dudaginda baska isim Yaninda baska isim olmaz Elinden tuttugun baska isim Rüyalarinda ki baska isim olmaz Sevdayin umutlarinda baska isim Yanindaki baska isim olmaz Hayati beraber paylastigin Hayallerinde yasattigin baska isim olmaz.... Yazan Kardelencicegi............!
|
|
|
#1388 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
HASRET –
Denize dönmek istiyorum! Mavi aynasında suların: boy verip görünmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum. Gemiler gider aydın ufuklara gemiler gider! Gergin beyaz yelkenleri doldurmaz keder. Elbet ömrüm gemilerde bir gün olsun nöbete yeter. Ve madem ki bir gün ölüm mukadder; Ben sularda batan bir ışık gibi sularda sönmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum! Denize dönmek istiyorum!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#1389 |
|
Moderator
GÖNLÜMDEKİ GURBET
Dost ülkeler duman duman önümde Dağların alnında gurbet yazılı Gövgöcekler firez oldu gönlümde Çamların dalında gurbet yazılı Ilgıt ılgıt yeller eser ovadan Kuşlar tüm tedirgin kalkar yuvadan Özümüz gövünür yanık havadan Sazların telinde gurbet yazılı Gene yanar oldu bağrımın başı, Nasıl söner bu sevginin ateşi? Oğuzlar soyunun savaş yoldaşı Atların nalında gurbet yazılı Bir canım olsa da yurt için versem Ufka nakış nakış kanımı sersem Kalk gardaş sılaya gidelim desem ÖTÜKEN yolunda gurbet yazılı
|
|
|
#1390 |
|
Navigator
Annem
Kücüklügümüzden beri tanimadik seni Hep duyduk, özlem ile hasretini Ne yüzünü görebildik ne hayalini Hep icimizde yasattik sensizligi Su dünyada hep yalniz hissettik kendimizi Basi bos asi bir rüzgarlara benzettik sensiz hayatimizi Senin yoklugun icimzide inceden kor bir sizi Nicin sensiz koydun kardesimle ikimizi Annem sen olmayinca kimse oksamadi sevgiyle sacimizi Sensiz icimize akittik hep aci gözyaslarimizi Sensiziz biz yapayalniziz ANNEM. Yazan: Kardelencicegi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|