|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çok güzel bir organizasyondu.
3 gün boyunca Sivas' ımızı, Sivasspor' umuzu, Sivas kültürünü, Sivas tarihini, Sivas' ın güzelliklerini, Sivas' ın kaplıcalarını, Sivas`a yatırım ve teşvik imkanlarını ve Sivas' ın bir çok özelliğini, güzelliklerini tanıtma imkanımız oldu. Sivas' tan ve İstanbul' dan bizlere Sivas broşürlerini, Sivas resimlerini gönderen, önce Kültür müdürlüğümüze, Sivas vakfına, ve emeği geçen bir çok hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu bizim için büyük bir gururdu. İnsanların Sivas' ın özelliklerini gördüklerinde, şaşkın halleri görmeye değerdi. Sivas bumu diye şaşkın bir halde bizlere sordular. Katılma imkanı olmayanlar için Kanal Avrupa' da zaman zaman bazı programlarda görme imkanı bulabilirsiniz. Almanya' da ilk olmasına rağmen, güzel başarılı bir organizasyondu. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Kanal Avrupa organizatörlerine teşekkür ediyoruz. İnşaallah seneye daha güzel ve daha büyük bir Sivas standıyla karşınızda olacağız. Öncelikle bu güzel organizede büyük emek harcayan ASİB ekibime ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu tür organizeler için tabiiki en önemlisi sağlam, güvenilir, fedakar bir ekibin oluşmasıdır. Geceli gündüzlü çalışan , gerek ailesini ihmal eden, gerek özel işlerini ihmal eden ekibime tekrardan hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() büyük emek harcayan ASİB ekibime tşklerimi sunuyorum...
![]() |
#23 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() dogan-f Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2010 22:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |