Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
Arkada$lar sanal alemde Gercek A$k olurmu? diye soruluyor A$k sanal almdede Saman alemdede Zaman alemindede derede tepede havada karada tarlada bahcede büroda otobüs yolculugunda tatilde belki bir kafede yada hic ummadiginiz biryerde olabilir.Fakat gercek olurmu?Bu anketi yapmaktaki maksat insanimizin a$k anlayi$inida ayni zamanda ölcmek oluyor.A$k nedir sizce &gercek A$ik nasil olmalidir?Kusura bakmayin ama bence A$K sadece insanin hayatini birle$tirecegi ki$iye duymu$ oldugu ilgi degildir.Bence gercek A$k kar$iliksiz sevebilmek & kar$idakini gözünden bile sakinmak.Gercek A$ka birkac örnek isterseniz,mesela Bir Annenin evladina duymu$ oldugu kar$iliksiz sevgi+Peygamber a$ki +Allah A$ki &daha bircok örnekler vermek mümkün.peki sadakat varmi yok en delicesine seven A$igim gözüm ondan ba$kasini görmüyor diyenler bile ilk firsatta bu sözlerinin arkasinda duramazlar.Bana sorarsanin bugün Ne bir gercek A$k var nede a$ik öyle inanmazdim buldu evlendi artik inanirim bunlar hikaye Arkada$im eyer gercek bir A$k istiyorsan ozaman insan degil sabir ta$i olacaksin insan kendinde bulamadigi $eyleri ba$ka yerde arar eyer gercek A$ki sen ya$iyamiyorsan bir ba$kasi ya$iyormu$ sana ne faydasi var.insan nefsine galip gelemedikce gercek A$kin tevazzu&mutlullugunada Asla&asla eri$emez Gercek aski arayanlara bir tavsiye ellerine bir ayna alip kendilerine ibretle baksinlar&nasil bu halae geldiklerini düsünüp asil askin ne olabilecegine kannat getirmeye cali$sinlar derim.Kim bilir belkide ben yaniliyorumdur herkesin bir baska A$k anlayi$i olabilir,ama A$k kutsaldir bütün a$klara saygi duyariz.Evet a$iklar hepinize bol A$klar.
|