|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#4 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VATAN SAĞOLSUN!..
Bir ana düşünün!.. Diline ve gözlerine isyanı yasaklamış. BEN ŞEHİT ANASIYIM diye gururunun acısından daha ötede olduğunu haykırır. Benim balam ölmedi ki der, ŞEHİTLER ÖLMEZ diye de evlat acısıyla yanan ana yüreğine su serpmeye çalışır. Suyu ab-ı hayat, duaları yavrusunun vatan uğruna, bayrak uğruna, hürriyet uğruna, milleti ve inancı uğruna şehit oluşudur. Bu su asırlardır akan kutlu bir ırmağın suyudur. Bu su buz gibi zemzem akıtan nurlu cennet pınarının suyudur. Bir ana düşünün!... Hem de iyice düşünün ki bugün Avrupalı kadınlarla kıyaslanmaya kalkışılan bu mukaddes anaların değil Avrupalı dünyada bir eşi benzeri yoktur. İşte bu TÜRK ANASIDIR. İşte bu ŞEHİT ANASIDIR. İşte bu şükreden yavrusunu vatana kurban eden TÜRK KADINIDIR!.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|