![]() |
#8321 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KARA YÜZÜM
Ahmet Kara yüzüm süre gelsem Sana canım vere bilsem Nur cemalin göre bilsem Ya Muhammed ey can Ahmet Senin Ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Senin tenin güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya Muhammed ey can Ahmet Peygambersin ahir zaman Mahşer günü eyle aman Seni bilen bulur iman Ya Muhammed ey can Ahmet Senin Ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Senin tenin güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya Muhammed ey can Ahmet Eşiğine yüzün sürsem Arzu halim diye bilsem Nur elinden öpe bilsem Ya Muhammed ey can Ahmet Senin Ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Senin tenin güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya Muhammed ey can ahmet
![]() |
#8322 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Sagopa Kajmer&Kolera-----Ne bilirsin....
![]() ![]() |
![]() |
#8323 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() Osman Öztunc
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez.
![]() |
#8324 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1103
![]() |
![]() NAZAN ÖNCEL..........AŞKIM BAKSANA BANA.............
![]() |
#8325 |
Moderator
![]() KABRİMİNİLK GECESİ
Yer kazılır derin olur Kazıldıkça serin olur İçine giren kaybolur Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi Kabir kurdu acı olur Başlarının tacı olur İlk gecesi acı olur Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi İlk gecesi ilk gecesi Ah kabrimin ilk gecesi İlk gecesi İlk gecesi Ah ölümün ilk gecesi Sevdiklerim kabrim kazar Baş taşımda adım yazar Uyuyan dertlerim azar Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi Kabir evler sıra sıra Kara toprak kara kara Karanlıkta ışık ara Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi
![]() |
#8326 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1103
![]() |
![]() Köyümüzün cami hocasından...Öğle ezanı...........
![]() |
#8327 |
Moderator
![]() MEVLANA GİBİ
Mesneviden ders aldım, Oldum Mevlana gibi, Uçsuz ummana daldım, Yüzdüm Mevlana gibi, Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderken o düğüne Gülsem Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Hayranı der aşk versin Şems gibi yoldaş versin Canlar kemale ersin Ersem Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi
![]() |
#8328 |
Yeni Yiğido
![]() black58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2009 14:58
Tecrübe Puanı: 613
![]() |
![]() leman sam-gül güzeli
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8329 |
Moderator
![]() KERBELAAA
Medine halkı ayakta! Hüseyinim gitme !!! Kararı karar dil hakim gidecekti; Abdullah bin Muti meşhur sahabi gelecek Hüseyinin boynuna sarılacak Hüseyinim Kurbanım olayım gitme diyecekti Kurbanın olayım !!! Küfe halkına güvenme kurbanın olayım gitme; Hüseyin !!! Osman gibi vururlar senide Osmanı musafın başında öldürdüler O nasipsiz insanlar Gitme Hüseyin !!! İmam Hüseyini vurdular Kolun kanadın kırdılar Al kanlara boyadılar Kerbela'da İki gündür su içemiyorlardı Bir damla neki bir damla ne! Çocuklar feryad ediyordu su diye Anaların sütü kurumuştu su yoktu Bir damla su verin dedi Yok diyorlardı İsyan etti Hüseyin komutanla konuşurken Allah(c.c) dan korkun dedi Şu fırat ve dicleden Şu anda yahudiler ve hristiyanlar su içiyorlar Siz peygamber torunlarına bir damla su vermiyorsunuz İmam Hüseyin susamıştı Bir yudum su aramıştı Ana yüreği yanmıştı Kerbela'da Tatlı bir su içerken kerbelayı hatırlayın Peygamber torunlarının nasıl susuz şehid olduklarını hatırlayın…. İmam Hüseyin Şehid oldu Gül bahçemde güller soldu Topraklar kan ile doldu Kerbela’da...
![]() |
#8330 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
![]() kubat - dermanımsın
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |