|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() Naksidamlasi Şuan
Son Aktivite: 14.01.2013 10:50
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
Esselamü aleyküm,
yönetici kardeslerim dini bölümde,Peygamber Efendimiz sallallahü aleyhi veselleme özel bölüm acabilirmisiniz,onun alt bölümü olarakta isimler ayri ayri yazilmak üzere dört halifemizin (Hz.Ebubekir,Hz.Ömer,Hz.Osman; Hz.Ali) isimlerine özel olarak bölümler acilabilirmi.. simdiden tesekkür ederim acarsaniz cok memnun oluruz.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konularla seva kardeşimiz ilgileniyor galiba özel mesaj atarak anlatırsanız ilgileneceğinden eminim
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() |
Cok sagolasiniz kardesim yönlendirmeniz icin,baska ricalarimizda olabilirde dini bölüm icin önce yapilabilir mi bir cevap alalimda ona göre isteklerimizi bildiririz ins..
Haddim olmayarak biraz eksik ve karisik gibi geldi,dini bölümler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
yoooo ben gayet iyi görüyorum size öyle geliyor olmalı..........
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4581
![]() |
Eksiklerimiz olabilir zaman içinde sizlerinde katkılarıyla eksiklerimizi hep beraber tespit edip düzeltiriz
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
allahım kurban olayım aklıma mukayyet ol
yaa site düzenlenecek seccade falan lazım olursa tesbih çekinmeyin yazın biz hemen tedarik ederiz. tamammı kardeşim hah keyfinize bakın burasına eviniz gözüyle bakabilirsiniz rahat olun relax relax. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() |
Ablacığım arkadaş kendı gözüne çarpanları söylemiş neden bu kadar tepki gösterdin anlayamadım.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yiğido
![]() |
Alıntı:
eger yardimci olursaniz bölümler konusunda bizde elimizden geldigince dogru itikad üzere olan saglam görüslü yazilari,sohbetleri,dini bilgileri paylasiriz.. zamanimiz gercekten cok büyük tehlikeler icinde.hersey gülüp eglenmek hayati ciddiye almadan yasamak degil,birde gercekler var..Dinimizi bozmaya ugrasan kisiler mevcud,ve bunlarin binlerce insan pesine takiliyor,diyeceksinizki sen cok mu iyisin hayir.Ama itikadim dogru elh.. internettede cok yayiliyor yanlis bilgiler bir takim hoca kiliklilar dinimizi yanlis itikad,inancla yansitiyorlar bunlara suskun kalmak vicdan meselesi.. Aslinda cok zamanim yok ama bir düzenleme yapilirsa konular gönderebilirim.. Bir iki bölüm yazayim, Mevla Teala (Celle Celalühu) Ask-i Ilahi, Tefekkür ******************* Kuran-i Kerim(Üst Bölüm basligi) Tefsir ve Meal-i Serif ****************************** **************************** Şah-ı Rasul (s.a.v.) veya Efendimiz Sallallahü Aleyhi Ve Selllemden Nur Damlalari...da olabilir Sünnet-i Seniyye, Hadis-i Serif Diger Peygamberler ****************************** ************************** Ashab-i Kiram Hz.EbuBekir (r.d) Hz.Ömer (r.d) Hz.Osman (r.d.) Hz.Ali (r.d.) alt basliklar olabilir ****************************** **************************** Tasavvuf; Kalp Ehline Özel (Üst Bölüm basligi) Tasavvuf Yolunun Büyükleri,(buda alt kisma) Kissadan Hisse ve Menkibeler(buda alt kisma) Tasavvufi Soru Ve Cevaplar (buda alt kisma) ****************************** ************************* Islami Hayat(Üst Bölüm basligi) Müslüman Hanimlar Ve Erkekler, Namaz,Oruc,Hac,Zekata Dair, Dört Hak Mezheb Dua, Fikhi ve Islami: Soru ve Cevap ****************************** **************************** Ehl-i Sünnet Disi görüslere Reddiyeler ****************************** **************************** Dini Videolar Sohbet, Kuran-i Kerim, vs.. Kabul ederseniz buyrun,yapilirsa aklima gelen eksikleride yazarim ins ![]() Yukarda bir yanlislik oldu anlamadim,yeniden yazdim Bir iki bölüm yazayim, Mevla Teala (Celle Celalühu) Ask-i Ilahi, Tefekkür ******************* Kuran-i Kerim(Üst Bölüm basligi) Tefsir ve Meal-i Serif ****************************** **************************** Şah-ı Rasul (s.a.v.) veya Efendimiz Sallallahü Aleyhi Ve Selllemden Nur Damlalari...da olabilir Sünnet-i Seniyye, Hadis-i Serif Diger Peygamberler ****************************** ************************** Ashab-i Kiram Hz.EbuBekir (r.d) Hz.Ömer (r.d) Hz.Osman (r.d.) Hz.Ali (r.d.) alt basliklar olabilir ****************************** **************************** Tasavvuf; Kalp Ehline Özel (Üst Bölüm basligi) Tasavvuf Yolunun Büyükleri,(buda alt kisma) Kissadan Hisse ve Menkibeler(buda alt kisma) Tasavvufi Soru Ve Cevaplar (buda alt kisma) ****************************** ************************* Islami Hayat(Üst Bölüm basligi) Müslüman Hanimlar Ve Erkekler, Namaz,Oruc,Hac,Zekata Dair, Dört Hak Mezheb Dua, Fikhi ve Islami: Soru ve Cevap ****************************** **************************** Ehl-i Sünnet Disi görüslere Reddiyeler ****************************** **************************** Dini Videolar Sohbet, Kuran-i Kerim, vs.. Kabul ederseniz buyrun,yapilirsa aklima gelen eksikleride yazarim ins ![]() Konu Naksidamlasi tarafından (31.07.2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|