|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Belediyesi zabıta ekipleri fırınlara denetim yaptı. Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, iş yeri denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, şehir genelinde bulunan 26 adet somun fırınının denetimini yaptı. Zabıta Müdürü Ali Yağmur'un da eşlik ettiği denetimde, iş yerlerinde genel temizlik, fiyat etiketi ve noksan gramajlı ekmek üretiminin yapılıp yapılmadığının kontrolleri yapıldı. Denetimler sonunda bir iş yerine genel temizliği olmadığından dolayı yasal işlem yapıldı. Her hafta denetlenen somun fırınlarının bundan sonra da titizlilikle denetleneceği ve bu konuda taviz verilmeyeceği bildirildi.Diğer yandan, somun fırınları tarafından sabah erken saatlerde satış noktalarına bırakmış oldukları ekmeklerin denetimlerini yapan ekipler, açıkta korumasız şekilde dış etkene maruz bırakılmış olan ekmekleri de toplayarak satışını engelledi. Bu konuya riayet etmeyen 2 iş yerine de yasal işlem yapıldı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇOk hassas bir konu..TV'den de izledim görüntüleri.İnsanın kanı donuyor bu kansızların yaptıklarını görünce..
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
sıradan basit denetimsiz kontrolsüz kayıt dışı yaşayan bir toplum olmayha doğru hızla ilerliyoruz, ilerleme derken yanlış anlamayın her konuda geriliyoruz, mahalle okuma evlerini bırakın koca 300 binlik şehrin kütüphanesi yok, her önüne gelenin diplomasız, eğitimsiz her işi yaptığı sokakların ne iş olsa yaparım tiplerle dolu olduğu bir memlektte yaşıyorz, hindistanın bile gerisindeyiz artık , bu eğitim ve bu kafa yapısıyla nereye kadar arkadaş, yıllardır salam sucuk sosis yemem, ne marka olursa olsun, nereden olursa olsun, her yerden ekmek almam hala birtane hamamböceksiz işletme görmedim, herşeyimiz allahlık
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halkın sağlığı ile oynamaya kimsenin hakkı yok sürekli denetim ve ağır cezalarla bunun önüne geçilir heralde vahim bi durum
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1143
![]() ![]() |
gerçekten çok önemli bi konu
vazgeçilmez bi besin sürekli denetimler yapılması gerekir ve uygunsuz yerleri hemen kapatmalılar sağlık herşeyden önce gelir
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
zamla ekmeğe rovanş alanlar bari adam gibi ekmek yapsınlar.....Allahsız bunlar ya.....ulan tarlaya tohuma atarsın Allah dometes verir sana ama toprağa attığın halde içinden toprak çıkmaz be....ancak bu vahşet insanlar ekmek yapar içinden poşetten tut böcüğe ne ararsan mümkün....işde bi Allahın adaletine bide insanın adalet ve insafına bakın...öncelikle işine gerekli dikkat özen ve hijyeni gösderen fırınları ve elemanlarını canı gönulden kutlarız....memurlarımızın gerekli kkoşulları yerine getrmeyen işletmeciler hakkında cezai müeyideyi cekınmeden korkmadan uygulamalıdırlar....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
vallahi çok haklısınız ama bir iki defa fırınları kapatmayla olmuyor işte caydırıcı ceza yokkiyüklü para cezası vermeleri gerekiyor aynı zamandada kapatma cezasının uzun olması gerekiyorki o zaman mecburiyetten temiz tutarlar.ama işte öyle yapmıyolar üç yada beş gün kapatma cezası o kadar..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
hiçbir şekilde güven içinde yiyemiyor insan ekmeğini. nasıl insanlıktır bu anlamıyorum. ekmek nimettir ya nimetle oyun olur mu .cezalar caydırıcı değil herşeyden önce 6 /7 ay kapatma cezası olmalı en az.insan sağlığı ile oynamak ne demek öğrenmeliler.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|