![]() |
#1431 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() YILLARIN NE CABUK GECTIGINI
AYNAYA BAKINCA ANLARMIS INSAN YITIRINCE TAP TAZE GENCLIGINI KAHIR OLUP YANARMIS INSAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() EY NEFSİM
Ey nefsim Ramazan diye, niye feryat edersin Bakiyorum mideyle birlik olup, isyan edersin On bir ay boyunca, hiç dinlemedin sen beni Ramazan boyunca, ben de dinlemiyorum seni Baska türlü islah olacaginiz yoktu zaten sizin Istek ve arzunuzun esiri olmustum sanki sizin Çogu kere birlik olup, maglup etmistiniz beni Ramazanda maglup etme sirasi bendedir seni Ne kadar feryad-u figan etseniz de dinlemeyecegim Ben Allah'in emrine uydum, hep O'nu dinleyecegim Ah edip aglasaniz bile, hiç gözyasinizi silmeyecegim Ramazan boyunca, kalbimin namesini dinleyecegim
![]() |
#1433 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Yolculugum............
Almanyadan gider iken izine Uyku girmez oldu benim gözüme Baglamislar mendilimi yüzüme Ne yazikki sana gelemiyorum SIVAS O zalim arabaya nereden bindim Avusturya daglarindan sallandim indim Yugoslavya özünde eglendim kaldim Kapandi yollarim gelemiyorum SIVAS Uzun imis su almanya yollari Bagliyor agzimda tatli sözleri Hele yokmu su Bulgar Polisi Kapatti gözümü seni göremiyorum Istemistim ben yarime kavusmak Ese dosta sevgiliye erismek Zalim hasretligi,bir an olsun gidermek Ne yazikki,o sirra eremiyorum Zalim arabayi sürdü üstüme Sanki düsman gibi düstük destine Kavusamadan ben yarime dostuma Acik gözlerimi yumamiyorum SIVAS Zalim Almanyaya nerden gittim Gecim derdi icin yandim kül oldum Ecelimden kirk gün önce öldüm Yollarim baglandi sana gelemiyorum SIVAS Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1435 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Senin olsun
Nerden cikti demistin aramiza cu yollar Yollarin sucu yokki gelmeyen sensin canim Gencligim gecti gitti,saya saya yillar Yillarin sucu yokki gelmeyen sensin askim Bitmayacek canim,senin gelecek yilin Artik bana elveda,yillarin senin olsun Uzadikca uzadi aramizdaki yollar Artik bana elveda,yollarin yillarin Senin olsun Sevgilim,Canim Askim Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Moderator
![]() Ama bilmeni isterim
Canımı koydum bu aşkın uğruna, ölümüne Sonuna kadar olacağım yanında Gidişini kaldıramam, ayrılığa katlanamam Belki ne el ele, ne göz göze olacağız Ama ben yine razıyım senin sevgine Gözlerinle gülümsemene, "SENİ SEVİYORUM"demene Hele biricik aşkım beni bırakma demene, Hiç ama hiç dayanamam! Ne senden ayrılırım, ne seven kalbimden Bu uğurda canımı veririm ama yine terk etmem seni. Sevdim seni be minigim, daha ne diyeyim ki; SEVDİM işte sevdim be miniğim... Mehmet KÖSEOĞLU
![]() |
#1437 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() Felek
KÖLN yelleri gibi eser oldum Asik edip sararip soldurdun Bunca kul icinde,benimi buldun Neydi derdin Ömer,le Felek Hasret koydun beni sevdigime Perde cektin gözlerime Care bulunmuyor artik derdime Neydi derdin Ömer,le Felek Ela gözlüm,küsüp giderse ellere Senin ettigin canima yeterse Asik Ömer,in ömrü burda biterse Iste o zaman yapisirim yakana Felek Ömer Yalcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1439 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() KADINIM BENIM,ASKIM BENIM
Önümde sayfalar,elimde kalem Ayrilik cogaltti askimi benim Gönlümde sen varsin,aklimda sen Seni cok özledim,Kadinim benim Askim benim Resmine baktikca,gözüm yas dolar Icimde sönmeyen bir ates yanar Kalbimde dermansiz yaram kanar Seni cok özledim,Kadinim benim Askim benim Yalnizlik icimde bir Alev oldu Icime hüuünle siirler doldu Beni yakip yikan hasretin oldu Seni cok özledim,Kadinim benim Askim benim Sen yoksun yanimda her yer karanlik Sevincim bir anlik,nesem bir anlik Ayrilik atesin narina yandik Seni cok özledim,Kadinim benim Askim benim Gözlerim yollarda bekler dururum Gelmezsen bagrima hancer vururum Haberini almazsam deli olurum Seni cok özledim,Kadinim benim Askim benim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
Moderator
![]() Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ömer kardeşimizin bu güzel şiirlerine karşı bi ikramımız olsun buyrun kardeşim afiyet olsun
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |