Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.08.2009, 14:09   #71
58ÖREN58
Yeni Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58ÖREN58 Şuan 58ÖREN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.09.2010 23:43

Tecrübe Puanı: 586 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

ben desteklemem neden cuku suankı hukumet secımlerde baya bı oy kaybı na ugradı bırdahakı secımde butun dogunun oylarını alma cabasında turkıyenın bussuru sorunu varken bos seylerle ugrasıyorlar bence mesela ıssızlık buna bırde sıgara yasagı getırdıler 5 mılyon ıssız varken 10 bın ıssız oldu neler neler turkıyenın bussuru sorunu varken nelerle ugrasıyorlar
Alt 19.08.2009, 17:05   #72
Alperen.
Yiğido

Alperen. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperen. Şuan Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 18:16

Tecrübe Puanı: 611 Alperen. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burda taraflı bir yorum yapmaktan öte geçmişten ders alıp geleceğe yön verme politikasının izlenmesi en doğru yoldur,bu açılım gösteriyor ki hala ders alınmamış Osmanlı bu tür dayatmalarla yıkıldı ne zaman azınlıklar ön plana çıkarıldı (pontusçular teali cemiyetleri vs) ülke bölünmeye gitti,bugün buna etnik köken diyoruz,hükümet bu açılıma demokratik süreç diyor ama geçmişte yaptığı söylemlerle pkk ya terör örgütü demeyenlerle bugün müzakereye oturuyor,sormak lazım o günden bugüne ne değişti ve hala bu açılım tam olarak detaylı bir şekilde topluma yansıtılmıyor,içeriği ve sonucu nedir bunlar gündeme getirilmiyor sadece demokratik süreç olarak algılanıyor,toplum bilincinde akan kan durdurulsun psikolojisi yerleştiriliyor ama bir yandan terör örgütünün siyasal kanadıyla müzakere yapılıyor,sanıyormusunuz ki dtp bu sürece uyacak,daha dün dtpli bir belediye başkanı çıkmış "size kürdistan sesleniyorum",bir diğer parti mensubu emine ayna imralı muhatab alınmalı diyor,bunların ne denli ş.e.r.efsiz oldukları bilindiği halde neden muhatap alınıyor,madem bir sorun çözeceksiniz bunu teröre bulaşmayan kişi ve kurumlarla çözün,eğer hükümet bir sorun çözmekte samimiyse bunu üniter yapıya zarar vermeden ülke bütünlüğünü birliğini beraberliğini bozmadan yapmak zorundadır,aksi taktirde 100 yıl önce yaşadığımız senaryo bugün kaçınılmazdır...
Alt 19.08.2009, 19:15   #73
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

katılmıyorum katılmam
benim sülalemden kimsede katılmaz zaten böyle bir saçmalık olamaz akan kan duracakmış nah duracak bak görürsünüz bu açılım olunca asıl kan o zaman dökülecek çünkü türklük bunu kabul etmiycek etmezde o zamanda kürde düşmanlık dahada artacak kendimden örnek vereyim çok kürt arkadaşlarım var benim ama yeminle böyle bişiy olunca ilk sataşacak kişi benim hemde arkadaşlarıma istemiyoruz kardeşim zorlamı bunca şehidimizin kemikleri sızlıycak günah be allahtan korkun
ikincisi kurt resminden üç hilalden ne istiyosunuz arkadaşlar biz sizin tuttuğunuz partiye bişiy diyomuyuz size ne zararı var bu resimlerin herkes hürdür hangi partiyi isterse onu tutar bu kimseyi ilgilendirmezki biz o beğenmediğiniz üç hilal uğruna ne kanlar döktük ne işkenceler çektik ne hapisler yattık başta muhsin başkan ruhu şaad olsun ve benim kardeşim hala çocukluk arkadaşlarını hatırlamıyor işkence görmekten hafızası gelip gidiyor. bunları bilen yok tabii.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2009, 19:23   #74
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
katılmıyorum katılmam
benim sülalemden kimsede katılmaz zaten böyle bir saçmalık olamaz akan kan duracakmış nah duracak bak görürsünüz bu açılım olunca asıl kan o zaman dökülecek çünkü türklük bunu kabul etmiycek etmezde o zamanda kürde düşmanlık dahada artacak kendimden örnek vereyim çok kürt arkadaşlarım var benim ama yeminle böyle bişiy olunca ilk sataşacak kişi benim hemde arkadaşlarıma istemiyoruz kardeşim zorlamı bunca şehidimizin kemikleri sızlıycak günah be allahtan korkun
ikincisi kurt resminden üç hilalden ne istiyosunuz arkadaşlar biz sizin tuttuğunuz partiye bişiy diyomuyuz size ne zararı var bu resimlerin herkes hürdür hangi partiyi isterse onu tutar bu kimseyi ilgilendirmezki biz o beğenmediğiniz üç hilal uğruna ne kanlar döktük ne işkenceler çektik ne hapisler yattık başta muhsin başkan ruhu şaad olsun ve benim kardeşim hala çocukluk arkadaşlarını hatırlamıyor işkence görmekten hafızası gelip gidiyor. bunları bilen yok tabii.
Güldane ablacım kimse kimsenin partisine karışmaz karışamaz da. Ama benim demek istediğim hep milliyetçilikten dem vuruluyor vatan satılıyormuş ülke bölünüyormuş Apo affediliyormuş vs. Nedir bu milliyetçilik vatanı böldürmeyen ülkeyi sattırmayan söyleyin de biz de öğrenelim.
Alt 19.08.2009, 19:34   #75
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 755 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya adamlar çıkıyo apo muhatap alınmıyacak diyo............ ama hala bazı taraflı basının pof pofuyla millet apoyla müzakere edileceğini,onun affedileceğini,hatta hatta ileride başbakan yapılmasının istendiğini düşünüyolar..........hayret... ......a.p.o. m.u.h.a.t.a.p. a.l.ı.n.m.ı.y.a.c.a.k.........
Alt 19.08.2009, 19:37   #76
Cley
Moderator

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya adamlar çıkıyo apo muhatap alınmıyacak diyo............ ama hala bazı taraflı basının pof pofuyla millet apoyla müzakere edileceğini,onun affedileceğini,hatta hatta ileride başbakan yapılmasının istendiğini düşünüyolar..........hayret... ......
a.p.o. m.u.h.a.t.a.p. a.l.ı.n.m.ı.y.a.c.a.k.........
atını çizer imzamı atarım.
Alt 19.08.2009, 19:40   #77
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

cleycim vatan sendemi satıyosun hani diyosun ya vatanı böldürmyen ülkeyi sattırmayan söyleyinde bilelim
vatanı satan zaten kimsye danışmıyorki tıpkı eski dönemlerde köy ağaları olurya biz şimdi öyleyiz başımızdaki köy ağası bizlerde marabayız
biz çalışıyoruz yetirmeye uğraştıkca zam zam üstüne bizler böyle smürülüyoruz işte köylüde karın tokluğuna çalışıyordu ya başımızdakilerde hem yiyorlar doymayınca ülkemiz parça parça satışa çıkıyor sonra asker yavrularımız sözüm ona vatan korumaya gidip birer beşer şehit oluyor sakat kalıyor yavrular yetim kalıyor ve sonra buda yetmiyor kürt açılımı olacakmış bak bak bak ualn bu millette evlat kalmadı şehit verdi şehit ailesi dara dişüpte kapına gelince almıyosun kovduruyosun birde utan madan vatanı bölüp kürtlere vercen allahın kitabın yokmu senin be onca şehidi boşamı verdi bu kadar millet tabii senin ...............lerin biri çürük raporuyla yırttı biri bedelliyle tuzu kuru beyimizin nasıl olsa yükünüde tuttu kalan ömrünü gider yurt dışında barak obamayla komşu olur bur kalan halkta kürt türk birbirini yesin değilmi allah bayram etmek sana ve senin gibi başta olanlara nasiip olmasın inşallah. işte bu cley kardeşim anlamışındır umarım üç hilalin derdide vatanı böldürmemek bu bu kadar basit.
Alt 19.08.2009, 19:50   #78
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 755 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya güldane bacım iyisin hoşsunda bide şu kendince kafandan senaryo yazmasan.......ülkeyi sattırdın kürtlere verdirttin,yetmedi başbakanı kaçırttın,bide obamayla komşu yaptın.........şu dediklerine sen inanıyormusun...........çürük raporuyla yırtan kim onuda anlayamadım........
Alt 19.08.2009, 19:50   #79
Cley
Moderator

İyi de abla vatanı böldüren mi var Allah aşkına.
Alt 19.08.2009, 19:54   #80
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

asıl siz beni anlamıyosunuz be kardeşim sonrada yargısız infaz yapıyosunuz siz kafanıza göre takılın emi evet benim işim gücüm yok senaryo yazacağım öyle bir yeteneğim
olsa oğlum oyuncu ben yazarım o oynar allah bee

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)