|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Komik Resimler Komik resimler burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Hep fareyi biz kullanacak değiliz ya biraz da fareler bizi kullansın ![]() ![]() Belki tam bu şekilde olmicaz veya değiliz fakat şuan bilgisayara bağımlı olmuş ve nerdeyse yapışık ikiz iki takılan malesef insanımız çok. ![]() Allah kimseye böyle isimler nasip etmesin diyorum. Bu isimlerle insan ölene kadar utanç içinde yaşıyacaktır.Çünkü okulda, işyerinde,kahvede v.s heryerde kendisiyle dalga geçilecektir.Kendisi bir yana ailesindekileri de rezil edecektir. ![]() Şimdi bu resime bakarak siz karar verin hangisi hayvan ? Bu resime gülüyoruz fakat 21 yy. deyiz ve bu tip insanlar hala mevcut. ![]() Şuanda çok lüx bir araba modeli görmektesiniz. Zavallı hayvan ![]() Kadınları gerçekten bazen anlamak zor.İşte bunun en basit örneği! ![]() Ey Cemaat, merhumu nasıl bilirdiniz ? Daha zayıfça bilirdik! ![]() Bu abimize yorum yapamıyoruz kendi tercihi şimdi o boruları neden oraya koydu amacı nedir sormak bize düşmez. ![]() Zavallı hayvan ya ! Birgün o hayvanın o insanın üstüne binmesi dileğiyle… ![]() Galatasaraylıları kızdıracak bir resim fakat o zamanda durum böyleydi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
"Şaraplı konser” ile ilgili sorular! | gul-i_ahmer | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 9 | 17.07.2009 23:12 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |
Ben HeP Seni Düşünürüm | YıLdırım_YıLmaz | Aşk şiirleri | 1 | 18.02.2009 14:06 |