|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#241 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki neden bu projenin ismi huzur veya kardeşlik projesi değil ? Neden Kürt açılımı ? Dağlara cıkanların hepsi kürtte bunu kabul ettiklerine mi geliyor ? Pkk bölmek istediğini bizde biliyoruz canım ama Pkk yandaşlık yapanı onlar bizim için savasıyor diyenlerine ben boynuma sarıp Kardeşim diyemem !!! Bırakın artık bu oyunları Allah askına ya Kardeşlik sevdasına kapılmayın !
|
|
|
#242 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar ne kadar giri varsa okudum burada, ilk mesajımı da buraya atmak nasip oldu. Neyse gelelim esas konuya, bu belge konulmuş ortaya ama nedir diye okunmamış. Şimdi Efendiler beni iyi dinleyin: 1- Bu belge daha önceki hükümet tarafından imzalanan ve tüm idam kararlarının ertelenmesini amaçlayan önprotokülün hukuken yerine yapılması gereken protokol'dür. Bkz: Devletlerarası Hukuk Yani bir durumda bu konunun muhattabı bir önceki hükümettir.(kim olduğunu hatırlarsınız hani Çiller-Erdoğan'ın Hocası falan) 2- Bu belge af belgesi değildir, bugün AKP yandaşlarının iddia ettiğinin aksine. Bu genel idamı erteleme protokolüdür. Ve bugün AKP'lilerin girmek için binbir türlü taviz verdikleri Hristiyan Birliğine, girebilmek için atılmış bir adımdır. O gün toplumun hepsi bunu istiyordu ve buna AKP'nin taban oluşumu da dahil. (Şimdi Ruhban Okulu açılıyor; gülünç...) 3- Protokolde Türkiye Cumhuriyeti İktidarına sonsuz derecede hareket imkanı sağlayan Türk Hukuk Sisteminin bu konuda üstünlüğünü sağlayan AİHM kararlarının - ki Anayasa-Uluslararası Yasalar çatışması had safhada bu ülkede - Türk Hukuk Sisteminin normlarının üstünde olmadığını açıkça belirten bir ibare koydurmuş. Yani AKP yeni bir protokol imzalamadıysa bu konu hususunda Apo'nun idamını her zaman mümkün kılan maddeyi MHP koydurmuştur. bkz: Mesut Yılmaz ve Bülent Ecevit'in beyanları 4- Belge'nin son paragrafı yeterince açık bu protokole göre Türkiye idam hakkını her zaman kullanabilecektir. 5- İdamın kaldırılması süreçi Köşk'te Ahmet Necdet Sezer başkanlığında Tüm Siyasi partilerin liderleri (meclisteki) bir arada toplanılarak alınan bir karardır. Bu kararın alınması yönünde mutlu olduğunu beyan edenler arasında Recep Tayyip Erdoğan'da vardır. Ve idamın kalkmasına en büyük tepkiyi MHP Lideri Devlet Bahçeli vermiştir. BKZ: Tayyip Erdoğan, Mesut Yılmaz ve Bülent Ecevit'in söylemleri. Ki bu durumda Maddeleştirme gereği duymadığım bir paragraf açarak Devlet Bahçeli'nin bu durumdan sonra hükümeti bozma kararı aldığını, akabinde Mesut Yılmaz'la Bülent Ecevit'in 8 saat yalvararak ikna ettiğini kendisini ve kendi beyanıyla Kriz içerisinde olan Türkiye'yi daha büyük bir krize götürmemek için hükümeti bozmadığını anımsamanızı dilerim. 6- Bu süreçin sonunda protokoldeki imtiyazını kullanarak Apo'nun idam edilmesine yönelik kararla ilişkin meclis kararı (idam kararları mecliste onanır) alınmasına dair yapılan oturumda AKP grubu 50 milletvekiliyli hazır ve nazırken asılmaması yönünde oy kullanmıştır meclisin MHP dışında geri kalan milletvekilleri gibi. Yani AKP'dir astırmayan. MHP'nin tüm milletvekilleri asılması için oy kullanmıştır. / Ki meclis gündemine gelmesini de sağlayan MHP'dir./ Şimdi burada temcit pilavı gibi yanlış anlatımlarla önünüze serilen manzara bu. Yani süreç bürokratik ve siyasi süreçte MHP'nin oynayabileceği en aktif ve Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına en uygun mizaçta yoldur. Zira Apo'nun kendi ağzından beyanı "Beni MHP'nin eline bıraksalar 2 saat yaşayamazdım" dediği, Tayyip'in hayırlısı oldu dediğini hatırlatırım. Konuyu Çarpıtma veya herhangi bir yandaşlık için bu belgeyi sürenler bu yazıyı rica ediyorum okuyup maddelere cevap vermeye çalışsınlar. Hah bir de bir siyaset bilimci ve hukukçu olarak konuşuyorum, biraz bilimsel ve mantıksal konuşmalar olursa pek makbule geçer Efendiler.
|
|
|
|
#243 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
bakın kardeşlerim kardeşlik huzur diye sizi yada bizi kandırıyolar bak göreceksiniz kürt açılımı yapılsın eğer daha kötüye gitmezse türkiye ben adımı fitnat koyacam gülü kaldıracam varmısınız daha bugünden başladı bile üö dört şehit vardik bile yarın açılım olunca artık serbest olacaklar polis jandarma korkusu kalmayacak her yere daha rahat aranmadan girecekler ve önceki yıllarda yaptıkları gibi toplu katliam yapacaklar yine bu ********ler ben bunları çok iyi tanıyorum yıllarca içlerinde çalıştım
tekstilde sabahlamaya kalırdık beşte dörtte çıkardık işten bunlar ıssız yerlerde gezer nereye bomba koyacaklar bir gün önceden tesbit ederlerdi kaçtane küçüük kızları örgütleyip dağa gönderdiler bunları gördüm diyorum el altından silah getirip dağıtttıklarına kadar ve halada devam ediyor çağlayanda bunlar tek tek geri gelecek göreceksiniz benim oğluma bile demişler deri örneğini ver diye küçüktü o zaman geldi bana diyor anne deri örneğimi verelim istiyolar bilmiyorki ne olduğunu çocuk ihbar ettim kapattırdım dtp binasını samsunlu ordulu küçük ortacı çalışan kızlar tek tek kayboluyordu duyuyordukki dağa gönderilmişler neler gördüm neler ben halaa kürt açılımı açılsın bakalım neler yaşayacağız bakın görün. |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
Sayın Erdoğan bugünlerde Türk Milliyetçilerini ağzına dolamış konuşuyor,
Yahu demezler mi adama 80 öncesi senin paşa paşa okuluna gitmeni sağlayan, Müslümanlığa sıkılan kurşunlara göğüs geren Ülkücü gençler ve Ülkücü Doktrin değil miydi diye! Kürt Açılımı diye kime hizmet ediyorsun. PKK'yı yasallaştırmıyor musun? Senelerce verilen mücadeleyi doğulu vatandaşlarımıza haksızmış gibi göstermiyor musun? Bugün verdiğin taviz, yarın Federasyon Açılımını getirecek düşünmüyor musun? Akabinde PKK daha güçlü bir silahlı mücadeleye girecek öngöremiyor musun? PKK ve DTP'yi Sözde Aydın Kürtçü yazarların Doğuluların temsilcisi gibi göstermiyor musun? PKK'nın eline bir propaganda silahı (hemde en güçlüsünden) verdiğinin farkında değil misin? vs vs vs... Eğerki bunları öngöremiyorsan yazıklar olsun der sana Necip Fazıl. Boşuna katılmışsın sohbetlerime, boşuna okumuşsun kitaplarımı, der. Sen en meşhur kitabım "Ulu Hakan" ı okumadın mı böyle oyunlara düşüyorsun der. Eğer okuduysan ve düşüyorsan bu da safını belli eder, der... Ve ekler; Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Kürt Açılımı!? Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Kilise Açılımı, Ruhban Okulu Açılımı Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Türklüğü yoketme Açılımı Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Yahudi / Amerikan Ortak yapımı BOP Açılımı Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Vatan topraklarını Yahudilere peşkeş çekme Açılımı Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Şulebaş türban açılımı, makyajlı türban Açılımı Bugün Başbakan oldun Ne yapıyorsun: Amerika'dan vaaz alma açılımı. Ben dememiş miydim: Ham softa, kuru yobaz diye sen halkı öyle yapıyorsun.... Der... NE AÇILIMI DEMOKRATİKLEŞME AÇILIMI: Anımsatma: Osmanlı Devleti'nin yıkılış döneminde yükseliş dönemine son verende demokratikleşme harekatıydı, buradan Abdülhamit Han'a selamlar olsun... Ekleme Bu Ülkeyi sadece Din ayakta tutsa idi:Araplar bize karşı savaşmazlardı. Tarihi gerçek...
Türk Tarafından, Türk İçin, Türk'e Göre... Konu Urumçi tarafından (31.08.2009 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Eksik yazıldı |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
BUNDAN DAHA BÜYÜK AÇILIMMI OLUR ?
Maliye bakanı Mehmet Şimşek'in hayatı insana bunu dedirtiyor. Kürttü yoksuldu. Dağa çıkmadı. Devlete silah çekmedi. Okudu bakan oldu. Kökeni ne olursa olsun herkesin o koltuğa oturabileceğini gösterdi. "KÜRT açılımı" Peşinde koşan AKP açılımın aslında yıllar önce yapıldığını görmezden geliyor.Sanki bu ülkede Kürt-Türk ayrımı yapılıyormuş gibi davranıyor. ASLINDA ayrım felan yok. Terörist olmak yerine okuyup çalışan herkes biryerlere ulaşabiliyor. AKP deki 70'e yakın Kürt milletvekili bunun en güzel örneği. SORUNLARIN nedeni Doğu ve Güneydoğudaki imkansızlıklar. Ancak buda "Kürt Açılımı" yla değil "Ekonomik açılım" la, halka iş ve aş vermekle çözülebilir.
|
|
|
#246 |
|
Yeni Yiğido
![]() Nightbird Şuan
Son Aktivite: 06.07.2012 17:06
![]() |
Akparti içerisinde 70 tane kürt milletvekili sanırım herkesten dah çok neyin sorun olduğunu biliyordur. Ayrıca akparti hiçbirsöyleminde kürt açılımı ifadesini kullanmamıştır. bu bir demokratik açılımdır. Bu ülkeyi gerçekten bölmek isteyenler kimlerdir oda açıkça gözükmektedir sanırım. daha açılımın ne olduğuyla ilgili somut hiçbirşey yokken medyanın ve bazı kişilerin yaptığı sadece halkın içerisine nifak tohumları atmaktır. Bu Vatan asla kimse tarafından bölünemez, bunu anlamayan zihniyet ancak bu safsatalara inanır. Bu vatana yapılan hiçbir ihanette cezasız kalmaz. Bir tehlike gördüğümüzde Gerekeni bizler millet olarak yapmasını da biliriz.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Nightbird'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#247 |
|
Yeni Yiğido
![]() ezgii_58 Şuan
Son Aktivite: 24.03.2014 15:46
![]() |
Kısaca,Amerika'nın dayatmasıyla topraklarımızın parsellenmesidir..akp belasını başımıza getiren zihniyete müstehaktır..dalgalan şanlı bayrak,selam ver şehitlere.haram olsun vatan ihanetçi "it"lere..
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Kürt açılımı diye medya söylüyor medya dayatması... Tabiki kürt değil aramızda binlerce Türk olan hainlerde var Allah bildiği gibi yapsın... Allah aşkına onları sayarsanız sayılı kişilerdir onları diyenler siz 5 parmağın 5 ini bir sanarsan bütün kürtler haindir...
|
|
|
|
#249 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bazı üyelerimizin yorumlarında gördüm uyarmak istiyorum.
T.C CumhurBaşkanı Abdullah Gül'e, T.C Başbakanı R.Tayyip Erdoğan'a, tüm Milletvekillerimize ve Devlet Kurum ve Kuruluşlarına karşı kullandığınız cümleleri daha dikkatli seçin. Ağır hitamlarda bulunmayın. Kısacası haddinizi aşmayın. Bu yüzden sizde ceza alabilirsiniz bizde ceza alabiliriz. Hukuk denen birşey var. Lütfen Yorumlarımızda biraz daha dikkatli olalım. |
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1121
Alıntı:
o zaman bunada bir ONE minute desinde bu medya dayatması dursun , Başbakansa tepkisini koysun ! Böyle ucuz bahanelerle milletin karşısına cıkmayın artık ya güldürtmeyin kendinize ...Artı Ben bütün Kürtler haindir demiyorum ama Sözde temsilcileri olan Dtp partisin mitiglerine Apo İTİNİN !! Parkatını acıp slogan atan yandaşlarına ben Kardeş demem ! Türk milleti SEHİTLER ÖLMEZ VATAN VÖLÜNMEZ derken provakatör olur Kürtler PKK pankartları açar Demokrasi Barış güvercinleri olur mubarek !
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|