Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.09.2009, 15:24   #41
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: AK-SU oldu AK-BETON

neyse muhabbet koyu ben araya girmeyim bari devam uşah.
iyi gidiyor ama oruç olduğunuzu unutmayın.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 18:43   #42
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2014 23:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sami Aydın'ı yıllardır tanıyan biri veya muhasebesini tutan biri gibi yazmışsın. Sami Aydın ve kardeşlerinin iki tane inşaat firmaları var zaten.Sami Aydın Akpartinin kurucu il başkanı. Tayyip Erdoğan sıradan birini partisine il başkanı yapmazdı bunu da bil. Ayrıca Sayın Doğan Ürgüp'ün belediye başkanı seçildikten sonra boya fabrikası açtığı haberi var. Buna da bir yorum alsak senden A_B_U.
Kimin ne yaptığını biz çok iyi biliyoruz siz kafanıza takmayın.Çağlayan boya adına sevgililer gününüzü kutlarız diye reklam tabelalarında görmediniz mi hiç ilanları? 14 şubatta verildi bu ilanlar seçimden sonra mı oluyor bu?

Sivas’ta1994 yılında 80 m2 lik bir iş yerinde ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA adı altında kurularak ticari faaliyetine başladı. Boya pazarlama sektörüne POLİSAN BOYA bayiliği ile başlayan ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA kısa süre içerisinde sektörde ağırlığı hissedilen firmalar arasında ilk sıralardaki yerini aldı.

2002 yılında ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA AŞ. Adıyla kurumsal kimliğini yenileyerek inşaat malzemeleri toptan dağıtım ve pazarlama alanında ki faaliyetlerini daha da genişletti. Sivas ve çevresindeki tüm komşu il ve ilçelerine pazarlama ağı oluşturarak müşteri memnuniyeti esaslı faaliyetlerine devam etmektedir.

2008 yılında Sivas Organize Sanayi Bölgesi’nde 3000m kapalı ve 7000 m açık alandan müteşekkil STROPİYER fabrikasını kurarak hizmete açtı.

Anlayın işte millet kafa karıştırmak için neler yapıyor...

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1-Sen şu soruma cevap ver!
Doğan Ürgüp bir ihaleyi Nevzat Yanmaz duruken Hasan KAraman'a ya da Zeki Sarılar'a verir mi?

2-Sen hala belgeyi öne koymuş değilsin,özelden görüştüm diyorsun.Meraklanma en az senin kadar biz de özelden görüşüyoruz.Ve hadi diyelim ki belediyenin borcu var.Yaklaşık 350 milyar tl borcu olan bir devlette,Sivas Belediyesinin 70 milyon borcu olmasının neresi tuhaf?.HAdi bunu da geç.Bu borç nereye yapılmış onu öğrendin mi?Öğrenmediysen ben yazarım..

Şu anda tüm ihaleler şeffaf şekilde halka açık yapılmaktadır.Kim belediyenin çıkarlarına uygun teklif verirse o alır.Eş dost arkadaş yoktur!

Devletle ne alakası var bu olayın elli kere söyledim DIŞ KAYNAKLI KREDİ alınmış sivas belediyesi tarafından.Tamam borcu var bilmem ne olabilir diyorsunuz.Aksu dediğiniz yeri bu parayla yaptı ama borcu şu anki belediye ödüyor ve siz onunla övünüyorsunuz.Yok mu bir çelişki?

Bakın tekrar ediyorum kim yanlış yaparsa karşısındayım.Bu belediye diğer belediye bakan başbakan kim olursa olsun.Bunlar yaparsa onlara da konuşurum diğerleri yaparsa onlara da...Son defa artık yeter diyorum bu konuyu kapatalım yoksa sonsuza kadar her sorunuza cevabım olacaktır.

Konu A_B_U tarafından (05.09.2009 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 19:52   #43
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kimin ne yaptığını biz çok iyi biliyoruz siz kafanıza takmayın.Çağlayan boya adına sevgililer gününüzü kutlarız diye reklam tabelalarında görmediniz mi hiç ilanları? 14 şubatta verildi bu ilanlar seçimden sonra mı oluyor bu?

Sivas’ta1994 yılında 80 m2 lik bir iş yerinde ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA adı altında kurularak ticari faaliyetine başladı. Boya pazarlama sektörüne POLİSAN BOYA bayiliği ile başlayan ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA kısa süre içerisinde sektörde ağırlığı hissedilen firmalar arasında ilk sıralardaki yerini aldı.

2002 yılında ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA AŞ. Adıyla kurumsal kimliğini yenileyerek inşaat malzemeleri toptan dağıtım ve pazarlama alanında ki faaliyetlerini daha da genişletti. Sivas ve çevresindeki tüm komşu il ve ilçelerine pazarlama ağı oluşturarak müşteri memnuniyeti esaslı faaliyetlerine devam etmektedir.

2008 yılında Sivas Organize Sanayi Bölgesi’nde 3000m kapalı ve 7000 m açık alandan müteşekkil STROPİYER fabrikasını kurarak hizmete açtı.

Anlayın işte millet kafa karıştırmak için neler yapıyor...

Şu anda tüm ihaleler şeffaf şekilde halka açık yapılmaktadır.Kim belediyenin çıkarlarına uygun teklif verirse o alır.Eş dost arkadaş yoktur!

Devletle ne alakası var bu olayın elli kere söyledim DIŞ KAYNAKLI KREDİ alınmış sivas belediyesi tarafından.Tamam borcu var bilmem ne olabilir diyorsunuz.Aksu dediğiniz yeri bu parayla yaptı ama borcu şu anki belediye ödüyor ve siz onunla övünüyorsunuz.Yok mu bir çelişki?

Bakın tekrar ediyorum kim yanlış yaparsa karşısındayım.Bu belediye diğer belediye bakan başbakan kim olursa olsun.Bunlar yaparsa onlara da konuşurum diğerleri yaparsa onlara da...Son defa artık yeter diyorum bu konuyu kapatalım yoksa sonsuza kadar her sorunuza cevabım olacaktır.
O şeffaflık masallarını artık kimse yutmuyor kardeş..Sen de adın gbi biliyorsun ki Doğan Ürgüp de Nevzat Yanmaz duruken Ak PArtili bir firmaya ya da şahsa ihale vermez..2 kere 2 eşittir 4..Bu kadar basit..

Sen hala borç deyip duruyorsun gören de sanır Doğan Ürgüp her gün milyon dolar borç ödüyor.Hemşehrim o alınan dış kredilerle şuana kadar hiç bir belediyenin yapmadığı yatırımlar yapıldı..Ve o kredilerin geri ödenmesi de her ay belediyenin su gelirlerinin yüzde 5lik kısmının krediye otomatik olarak ödenmesiyle oluyor.Bu 20 yıl böyle devam edecek.Öyle borç var deyip de kendinizi acındırmayın..Gören de her gün trilyon borç ödüyorlar sanacak..Hepiniz biliyorsunuz ki belediye şuana kadar fiyaskodan öteye geçememiştir.Umarım bundan sonra yerinde sayıp durmaz..
Alt 05.09.2009, 20:01   #44
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2014 23:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gidip bakarsın ihalelere nasıl yapılıyor sen girebiliyor musun...Zihniyet bu işte arkadaş olursa eş dost olursa ona verilecek yok öyle birşey kim yaparsa düşmanımdır.Diyelim senin dediğin kadar 20 yıl kesiliyor bilmem su faturasından.Neden sami aydın prim yapıyor da diğer belediyeler ödüyor.Sonuçta su geliri belediyeye ait.Ayrıca kredi ödemeleri haziran 2009 da başladı dikkatini çekerim senin söylediğin şekilde de değil.Hem ne farkeder sonuçta dediğim gibi belediyenin geliri oraya gidiyor.Hem su gelirleri sabit mi? Ne zaman ne kadar olduğu belli mi? Belli bir ödeme planı yok mu bu işte?Sen bankadan kredi al bir esnaf olarak her ay karımın yüzde 10 unu ver kabul eder mi? mantıklı mı?
Ne dediğinin farkında değilsin sen.Gereksiz konuşup duruyorsun.Elli kere dedim ki aç zeki sarıları izle herşeyi anlatıyor çamura yatıp duruyorsun.Kendin de farkındasın durumun daha nasıl anlatılır bilmiyorum ki.
Şimdi anlat hani fiyasko diye başlarım bu da 3 gün sürer...Boşa zamanımı harcadığımı anladım şu anda.Siz bildiğinizi okuyunAllah akıl fikir versin...
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 22:57   #45
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Püfff..
Yahu hemşehrim daha geçen ay belediyenin fatura,vergi vb. şeylerinni olduğu kent bilgi veritabanı çöktü ve yaklaşık 1 trilyon zarara uğradı belediye.Sami Aydın zamanında sapasağlam duran sistem neden Doğan Ürgüp zamanında çöktü?Tesadüf diyorsan sana iyi uykular dilerim!Tesadüf değil işin içinde başka bir şey var diyorsan git öğren,öğrenemezsen ben onu da yazarım buraya!Daha hala eşe dosta ihale vermez demeyeceksin o zaman!

Kredi ödemelerinin HAziran 2009'da başlaması neden dikkatimi çeksin ki?Ben ünideyken kredi aldım ve 2011'de ödemeye başlayacağım.Hemen pat diye ödeme yapılacak bir kural yok ki!
Belediyenin su geliri hemen her ay birbirne yakın değerlerde çıkar.Bunları hesaplamak zor değil.
Zeki Sarılar'ın videosuna gelince.Videoyu izledim hiç bir şey anlamadım.Araştırdım..Adamı içki masasına oturtup sonra kafana göre konuşturmak mahkemde delil bile sayılmıyor açıp okursan.Kaldı ki adam yolsuzluk bile anlatmıyormuş..

Diğer bir mesele...Sami Aydın belediyeyi 2004'te aldığında hiç borcu olmayan,tıkır tıkır işleyen bir belediye almıştı değil mi?Yoksa kendi işçisinin dahi parasını ödeyemeyen bir belediye mi aldı?Sami Aydın borçlu bir belediye aldı,borçlu bir belediye verdi ama Sivas'a yatırım için borçlanmış bir elediye.Doğan Ürgüp de borçlu bir belediye aldı ve giderken borçlu bir belediye alacak..

En önemli mesele karşındaki kişiyi gerizekalı yerine koyup ona göre uygunsuz kelimeler seçmek yerine partini daha güzel bir şekilde savunabilrsin..
Alt 05.09.2009, 23:08   #46
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasım Öktem Şuan Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34

Tecrübe Puanı: 666 Kasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOKKasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya bu yorum yazanlar
Siz şu an Sivasta mısınız ki bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz..
Aksunun eğimi az olduğu için sular gitmiyordu yani akmıyordu biriken su da yosun bağlıyordu kurbağalar çıkıyordu..

Bu sorunun giderilmesi için aksu bakıma alındı.
Evet Aksuda şu anda su yok ama sebebi var..

Ayrıca meydan selçuk parkında yapılan etkinlikler Aksunun yokluğunu hissettirmiyor bence..
Su görmek isteyen varsa ona lafım yok da yani iftardan sonra gezmek isteyenler için diyorum..

Alıntı:
Abi ben belediyeyle alakalı artık eleştiride bulunmuyorum bu yüzden yorumda bulunmayacağım ancak şu 700-800 oy konusunda yanlış bilginiz var.Mesela en basitinden 2004'e bakalım..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

AKP 141.225 oy

BBP 52.498 oy

Link hata verdiği için buraya yazayım..

29 Mart seçimleri öncesi anketler belediye başkalığı seçiminde %38 Akp %33 Bbp diyordu..
Bbpnin oyunun fazla olmasının sebebi mhpnin çıkarmış olduğu adayın fazla sevilmemesi ve Doğan Ürgüp'ün çeşitli Sivaslı derneklerden destek almasıdır.
Ayrıca Sami Aydın'ı istemeyen birçok kişi de en yakın rakibine oy vermeyi düşünüyordu.
Bildiğiniz gibi Doğan Ürgüp Asidef genel başkanıydı..
Ayrıca Sami Aydın'ı istemeyen birçok kişi de en yakın rakibine oy vermeyi düşünüyordu.

Arkadaşım il genel meclisi seçimleri sonuçlarına da bak istersen..
Orda da görebilrisin..
Akpden bbpye dönen fazla kimse yok..

Mhpnin bi belediye başkanlığı seçiminden aldığı oy oranına bak bir de il genel meclisinden

Konu Kasım Öktem tarafından (05.09.2009 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 23:28   #47
LaEdri
Usta Yiğido

KArdeş; o üzücü kaza olmasaydı Sami Aydın en az yüzde 65'ti..3 Doğan Ürgüp gelse yine alamazdı.Ancak takdiri ilahi işte!Öyle anketlerle olmuyor bu iş!

Ak PArtiden dönen kimse yok mu?:
SIrf bizim evde 2 tane var Rahmetli hatrına oy veren..

İstediğin sonuca bak 2004'te..Arada ufak bir fark varmış gibi duruyor mu bir bak..

Konu LaEdri tarafından (05.09.2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 23:46   #48
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasım Öktem Şuan Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34

Tecrübe Puanı: 666 Kasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOKKasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
KArdeş; o üzücü kaza olmasaydı Sami Aydın en az yüzde 65'ti..3 Doğan Ürgüp gelse yine alamazdı.Ancak takdiri ilahi işte!Öyle anketlerle olmuyor bu iş!

Ak PArtiden dönen kimse yok mu?:
SIrf bizim evde 2 tane var Rahmetli hatrına oy veren..

İstediğin sonuca bak 2004'te..Arada ufak bir fark varmış gibi duruyor mu bir bak..

2004 seçimiyle 2009 arasında değişen çok şey oldu ama..
2 yılda % 8 oy kaybeden akpnin oylarının sabit duracağı ne malum..
Akpnin oyları değişmeyecek ya da artacak diye bir kaide yok..
Sami Aydın'ın çalışmalarını beğenmeyen ama Akpli olduğu için oy verecek olanlar da vardı..

Verdiğim linkte hem İGM hem de belediye başkanlığı seçim sonuçları var.
İGM seçimlerinde gördüğünüz gibi Bbp'nin oyu %13 düşük..
Sivaslıların amacı sadece Belediyeyi Bbp'ye vermek miydi?

Belediye seçiminde bizden adam çıkmadı Bbpye verelim Türkiye geneli sonuçlarına nasıl olsa İGM sonuçları yanzıyor il genel meclisinde oyumu yine kendi partime veririm, Sami Aydın gelmesin de kim gelire gelsin diyenlerin oyudur %13 lük fark..

% 65i de alamazdı..
Sivasta

%25-30 ülkücü-alperenci
%15 Chp
oyu var bunların akpye oy vermesi mümkün değil..
Belki saadet verirdi ama Osman Seçilmiş faktörü vardı..
Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 23:53   #49
LaEdri
Usta Yiğido

Değişen çok şey oldu tabi ki.Ben de bu değişen şeylerden sebep en az yüzde 65 dedim ya..

İl Geneler Meclisi tüm Sivas'ta verilen oyları kapsar..İlçeler,beldeler hepsi dahildir.Bizim mevzumuz Sivas-Merkez..
Yok arkadaş ben anlamam diyorsan..O farkı; benim gibi Belediye için Ak partiye,İl genel meclisi için BBP'ye oy verenlerin ya da tam tersini yapanalrdan kaynaklanmış olabilir..
Alt 05.09.2009, 23:53   #50
LaEdri
Usta Yiğido

Değişen çok şey oldu tabi ki.Ben de bu değişen şeylerden sebep en az yüzde 65 dedim ya..

İl Geneler Meclisi tüm Sivas'ta verilen oyları kapsar..İlçeler,beldeler hepsi dahildir.Bizim mevzumuz Sivas-Merkez..
Yok arkadaş ben anlamam diyorsan..O farkı; benim gibi Belediye için Ak partiye,İl genel meclisi için BBP'ye oy verenlerin ya da tam tersini yapanalrdan kaynaklanmış olabilir..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)