|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#31 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() kesin bir bilgi yoksa bir insan hakkında peşkeş çekti şu kadar parayı dolandırdı demek iftiradır..
neticede Sami Aydın Sivasa hizmet etmiş bir insan ...ve belediye başkanıydı.. hadi sivasa bir tek çivi bile çakmasaydı tamam...el insaf bu kadar da olmaz..Sami Aydın ın Sivası nasıl değiştirdiği herkesin malumu ...kesin bir bilginiz yoksa yapmayın lütfen .. Sivasa hizmet etmiş bir insanı karalamak bu kadar kolay olmamalı..
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Yiğido
![]() A_B_U Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2014 23:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Mantık ya biraz mantık kardeşi var diye yol kavşak yaptırdığına inanıyorsanız helal olsun derim daha sizinle tek kelime de etmem
![]() İhale olayını da git sor bakalım bacısının oğlunun ağzından duydum ben bunu.Şu anda abdestim var Allah biliyor otopark ihalesini yaptıklarını söyledi ve zaten sami aydın dayım dedi! artık sustum zaman boşa geçiyor ![]() Konu A_B_U tarafından (05.09.2009 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() bacısının oğlunun sözleri sizin için kesin delil olabilir ama benim için olamaz.
ben kimsenin sözüne inanmak zorunda değilim..
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() sivas_sevdamiz Şuan
![]() Son Aktivite: 22.09.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 695
![]() |
![]() ahh Doğan bey ahh.... bu yolların hali ne böyle, keşke hiç dokunmasaydın... hizmet beklemiyorum senden, zarar verme yeter... Muhsin YAZICIOĞLU'nun emaneti diyordun, böyle mi sahip çıkıyorsun emanete?
birçok yol uzun süredir kapalı, açık olan yolların hali ise berbat... başka şehirden misafir falan gelse insan utanır yaa... yazık oluyo bu şehre... belki bunları snirle yazıyorum, belki biraz ağır oldu ama... şu anda içimden gelenler bunlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
![]() kardeşim siz benim laflarımı anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba ben kavşa neden yapılıyor dedimmi yenişehirin içi içi blokların oldugu taraf bütün yeni şehirin içini kaldırımları ve yolları neden yapıldı diyorum bunada bi açıklama yapamısınız sağlam yollar ve kaldırımlar neden degişti kavşak yapılsın oraya şart ona karşı olanda yok ama çok yavaş ilerkliyor ytepkimizde ona
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() Ben yenişehir kavşağının yapılmasına değil ama planın halka açıklanmamasına kızıyorum ne olacaksa önceden bilmeye ve bunun üzerine fikirlerimizi yetkili makamlara iletmeye hakkımız var diye düşünüyorum.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|