Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.09.2009, 19:54   #31
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Plansız Çalışmalara Halk Tepkisi

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Duhan58 konuştukça batıyorsun Kardeşi oturuyor burda evet çalışmalara da yakın evi.Ama bunun ne alakası olabilir bununla? Burda otobüs ana durağı var diyorum anlatamıyorum.Binlerce kez otobüs geçiyor hergün o yoldan.Burda çalışma zaten şart.Kaç kere kaza oldu çocuklara araba,otobüs çarptı biliyor musun? O zaman aksu yapılmadan önce geçen belediye eş dost etrafındaki evleri boş arsaları aldılar yapılınca değer 2'ye katladı.Al sana asıl düşündürecek şey.
Sami Aydın ihaleleri peşkeş çekti,Aksuda peşkeş yaptı deyip suçlarken iyi,ama Duhan, Doğan Ürgüp'ün kardeşi var o yüzden yapıyor derken kötü..Oh ne ala memleket!
Alt 05.09.2009, 20:01   #32
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kesin bir bilgi yoksa bir insan hakkında peşkeş çekti şu kadar parayı dolandırdı demek iftiradır..
neticede Sami Aydın Sivasa hizmet etmiş bir insan ...ve belediye başkanıydı.. hadi sivasa bir tek çivi bile çakmasaydı tamam...el insaf bu kadar da olmaz..Sami Aydın ın Sivası nasıl değiştirdiği herkesin malumu ...kesin bir bilginiz yoksa yapmayın lütfen .. Sivasa hizmet etmiş bir insanı karalamak bu kadar kolay olmamalı..
Alt 05.09.2009, 20:04   #33
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2014 23:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mantık ya biraz mantık kardeşi var diye yol kavşak yaptırdığına inanıyorsanız helal olsun derim daha sizinle tek kelime de etmem

İhale olayını da git sor bakalım bacısının oğlunun ağzından duydum ben bunu.Şu anda abdestim var Allah biliyor otopark ihalesini yaptıklarını söyledi ve zaten sami aydın dayım dedi!
artık sustum zaman boşa geçiyor

Konu A_B_U tarafından (05.09.2009 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 20:09   #34
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bacısının oğlunun sözleri sizin için kesin delil olabilir ama benim için olamaz.
ben kimsenin sözüne inanmak zorunda değilim..
Alt 06.09.2009, 00:20   #35
sivas_sevdamiz
Yiğido
NO AVATAR

sivas_sevdamiz Şuan sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.09.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 695 sivas_sevdamiz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ahh Doğan bey ahh.... bu yolların hali ne böyle, keşke hiç dokunmasaydın... hizmet beklemiyorum senden, zarar verme yeter... Muhsin YAZICIOĞLU'nun emaneti diyordun, böyle mi sahip çıkıyorsun emanete?

birçok yol uzun süredir kapalı, açık olan yolların hali ise berbat... başka şehirden misafir falan gelse insan utanır yaa... yazık oluyo bu şehre...

belki bunları snirle yazıyorum, belki biraz ağır oldu ama... şu anda içimden gelenler bunlar...
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 00:46   #36
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 754 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kardeşim siz benim laflarımı anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba ben kavşa neden yapılıyor dedimmi yenişehirin içi içi blokların oldugu taraf bütün yeni şehirin içini kaldırımları ve yolları neden yapıldı diyorum bunada bi açıklama yapamısınız sağlam yollar ve kaldırımlar neden degişti kavşak yapılsın oraya şart ona karşı olanda yok ama çok yavaş ilerkliyor ytepkimizde ona
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 01:49   #37
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 676 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben yenişehir kavşağının yapılmasına değil ama planın halka açıklanmamasına kızıyorum ne olacaksa önceden bilmeye ve bunun üzerine fikirlerimizi yetkili makamlara iletmeye hakkımız var diye düşünüyorum.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)