|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Liseler Liseler |

| Anketimiz: Meslek Liselerinin Önü Açılmalı mı ? | |||
| Evet Açılmalı |
|
66 | 88,00% |
| Hayır Açılmamalı |
|
9 | 12,00% |
| Katılımcı sayısı: 75. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 874
![]() |
ben meslek lisesi mezunuyum feryet figen edişim önümün kapalı olmasına degil adaletsizlige ben imam hatipliyim ben burdan mezunum imam mı omam lazım ben bir bayan olarak bu imkansız din kültürü yada ilahiyatmı okuyum senin üniversite puanlarından haberin varmı en yüksek puanlar bu bölümün gelde feryat etme ben sözelci olrak buralara puanım yetmiyo ama diger sözel bölümlerine puan yetiyo ama tercşh yapamıyorum neden i.h.l liyim diye adaletsizlik degilmi ayrıca ne olur sanki meslek liselerinin önü açılsa kime zararı dokunuyo ha ben söylim şu bir gerçekki geçmişte bir çok iyi bölüme gelenler i.h.l megzunu ve çok basarılı e bu adamlar dini kitabı egriyi dogruyu biraz daha fazla bniliyo buda birilerine fena dokunuyu olsa gerek yazıklar olsun senin gibi bencil kendini bilmez inasnmlara
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|