|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#311 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() |
Alıntı:
![]() belki kizarsin hakkini helal et garib ama yorumlarini okuyunca bizim burdaki nazi´lerin yabanci düsmanligi söylemleri aklima geliyor...![]() inan pek bi fark yok... bende Müslüman Türk üm,Müslümanlık basli basina bütün güzellikleri kapsiyor... Hangi ırkla birlesirse birlessin "daha güzel" olmaz...
|
|
|
|
#312 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Ayşegül1967 Şuan
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
arapların Türkler'în onları sömürdüğünü düşündüğünü sizden duyuyorum...böyle bi saçmalık olamaz gülerim buna...madem o zaman öyle bir yanlış anlaşılma olduda bugün neden filistinde arap kardeşleri öldürülürken diğer araplardan ses çıkmadı neden göz yumdular filistinde yaşanan katliamlara zulme?? hadi cevap ver bana...hani nerde mümlüman kardeşliği...diğer pkk ile bağlantıya gelince Türkiye'de olduğum dönemlerden birinde bi öğrenci evinde yemeğe katıldım orda 5 vakit namaz kılıp tesbihat çeken üniversiteli kürt bir arkadaş tayyib olmasaydı şuan apoyla beraber bütün Türk'lerin kellesini asmıştık dedi...Bunun gibi birçok kişiyle karşılaştım...yani Müslüman olsalar bile Türkleri istemiyorlar ben bunu anlatmaya çalışıyorum...çünkü her vatansız ortada kalmış millet gibi onlarda toprak peşindeler fakat yanlış topraklara göz diktiler...bu dünyada herkes ırkçılığın peşinde ama biz sadece milliyetçi olmaya gayret ediyoruz...istisnalar olur oda beni ilgilendirmez...Elhamdülillah çok şükür ne Dinimden nede Türklüğümden taviz verecek değilim...bu konuyada bir daha şahsım adına bi cevap gelmedikçe yazmayı düşünmüyorum
|
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
Peygamber´in millliyetciligi önemsemedigini, buna izin vermedigini ve böyle bir metod izlemedigini gösteren onlarca hadis,söz,fiil getirebilirim. Bu dem vurma degil...kimseyi aldatmiyor, iman muhasebesine girismiyoruz. Kimsede olmadigi gibi bizde de öyle bir istidat bulunmuyor.
|
|
|
|
#314 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Geregine gore davranmadigimi nerden biliyorsun ? Benim en yakin aile dostum kürt sen dert etme ben bilirim napcagimi Nazilere benzettigin icin sagol amaYabanci dusmani olsaydim Fransada gurbetci olarak bu kadar sene yasamazdim ve herhalde burdaki butun Pkk yandasi kurtleri toplu katliam yapardim , "Allah'ın sana verdiğiyle ahiret yurdunu ara, dünyadan da kendi payını (nasibini) unutma. Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de ihsanda bulun ve yeryüzünde bozgunculuk arama. Çünkü Allah, bozgunculuk yapanları sevmez." (Kasas Suresi, 77) ![]() benim Bayragima Vatanima Dinime Sehidime laf soyleyen herkez dusmanimdir .!
|
|
|
|
#315 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
Burada ırkları, dinleri karşı karşıya getirmek yerine, yer yüzünde tüm insanların barış kardeşlik huzur içinde nasıl yaşar dünya insnalığının çabası o yönde olmalı.
İnsanlık tarihi boyunca zaten yaşanan savaşların, kavgaların ana unsurları bu değilmi? Kim ırkını, dinini kötüler, elbetteki kendisini övecektir. Belki konumuzun dışna çıkıyoruz ama yukarıdaki yazınıza istianden bunu söylemek istedim.
|
|
|
#316 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Ben buna karsiyim kardesim ama anlatamiyorum galiba baksana Nazi bile oldum bu arada Hakkim helaldir ![]()
|
|
|
|
#317 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
Elbette eli silahli kalles örgüte karsi cikip düsmanlık besleyecek,… Tabii ki hain satılmısları lanetleyeceksin… Tabii ki her zamankinden daha cok Dinine, vatanina, bayragina sarilacaksın… Ama asla bunu hicbir zaman irkci bir boyuta getirerek vataninin, milletinin devletinin parcalanmasını isteyen kisilerin sevincten dört köse olmalarına izin vermeyeceksin… Selametle..
|
|
|
|
#318 |
|
Usta Yiğido
Bizim dinimizde irkcilik yoktur zaten o yüzden Bu güne kadar hep beraber yasadik ve yasiyacagiz insallah . Izin verilmicek kardesim cabamizda bu yönde zaten yanlis anlasilmis olsakta ...
![]() Selametle .
|
|
|
#319 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maille gelen bu anlamlı yazıyı sizlerle paylaşmak istedim
KÜRT KARDEŞİME İTHAF OLUNUR Sana hep benim kardeşimsin diyorum, Sen hep inkar ediyor ve ben başkayım diyorsun. Hepimiz devlet katında eşitiz diyoruz, Sen hep kendini ayrı tutmaya çalışıyorsun.www.kerkukfeneri.com İçindeki teröristleri dışla ve devletine sahip çık diyoruz, Sen hep terörist benim kardeşimdir diyorsun ve ona yardım ediyorsun. Devletimiz Türkiye’dir, Bayrağımız Türk Bayrağıdır diyoruz, Sen Türkiye benim devletim değildir, Türk Bayrağı benim bayrağım değildir diyorsun. Bu devlet senin önüne tüm imkanlarını serdi, Sen hep nankörlük ettin. Hepimiz okula gidelim diyoruz, Sen hep okumamak için kaçıyorsun. Bu devlet sana öğretmen yolladı, Sen onu vurdun. Bu devlet sana doktor, hemşire yolladı, Sen onu tehdit ettin ve vurdun. Bu devlet sana iş makineleri yolladı, Sen onları yaktın. Bu devlet sana yol yaptı, Sen yollara mayın döşedin. Bu devlet sana güvenliğin için asker, polis yolladı, Sen onlara kurşun sıktın. Bu devlet sana kaymakam yolladı vali yolladı, Sen onları benden değil diye istemedin. Bu devlet sana verdiği sözleri her zaman yerine getirdi, Sen bu sözlere karşılık hep ihanet ettin. Bu devlet sana talep ettiğin kendi dilini öğrenme kurslarını açtı, Sen bu kursların kapısını bile açmadın eşiğinden bile adım atmadın. Ben sana gel bırak şu silahı kardeşçe yaşayalım dedikçe, Sen demokrasi, insan hakları deyip silaha daha sıkı sarıldın. Demokrasi ve İnsan hakları sadece size mi? Bizlere yok mu? Çocuklarımızın geleceğe umutla bakarak kardeşçe yaşamaları için Ben senden değil, aksine sen benden özür dileyecek ve silahı bırakacaksın. Artık ben seninle değil sen benimle kardeş olmak zorundasın. Çünkü senin uzlaşmaz ve küçük dağları ben yarattım tavırlarından bıktım. Artık ya benimle kardeş olacaksın ya da başka kardeşler aramak için okyanuslar ötesine gideceksin. Sağlıcakla kalın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#320 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KÜRT KARDEŞİME İTHAF OLUNUR
Sana hep benim kardeşimsin diyorum, Sen hep inkar ediyor ve ben başkayım diyorsun. Hepimiz devlet katında eşitiz diyoruz, Sen hep kendini ayrı tutmaya çalışıyorsun. İçindeki teröristleri dışla ve devletine sahip çık diyoruz, Sen hep terörist benim kardeşimdir diyorsun ve ona yardım ediyorsun. Devletimiz Türkiye’dir, Bayrağımız Türk Bayrağıdır diyoruz, Sen Türkiye benim devletim değildir, Türk Bayrağı benim bayrağım değildir diyorsun. Bu devlet senin önüne tüm imkanlarını serdi, Sen hep nankörlük ettin. Hepimiz okula gidelim diyoruz, Sen hep okumamak için kaçıyorsun. Bu devlet sana öğretmen yolladı, Sen onu vurdun. Bu devlet sana doktor, hemşire yolladı, Sen onu tehdit ettin ve vurdun. Bu devlet sana iş makineleri yolladı, Sen onları yaktın. Bu devlet sana yol yaptı, Sen yollara mayın döşedin. Bu devlet sana güvenliğin için asker, polis yolladı, Sen onlara kurşun sıktın. Bu devlet sana kaymakam yolladı vali yolladı, Sen onları benden değil diye istemedin. Bu devlet sana verdiği sözleri her zaman yerine getirdi, Sen bu sözlere karşılık hep ihanet ettin. Bu devlet sana talep ettiğin kendi dilini öğrenme kurslarını açtı, Sen bu kursların kapısını bile açmadın eşiğinden bile adım atmadın. Ben sana gel bırak şu silahı kardeşçe yaşayalım dedikçe, Sen demokrasi, insan hakları deyip silaha daha sıkı sarıldın. Demokrasi ve İnsan hakları sadece size mi? Bizlere yok mu? Çocuklarımızın geleceğe umutla bakarak kardeşçe yaşamaları için Ben senden değil, aksine sen benden özür dileyecek ve silahı bırakacaksın. Artık ben seninle değil sen benimle kardeş olmak zorundasın. Çünkü senin uzlaşmaz ve küçük dağları ben yarattım tavırlarından bıktım. Artık ya benimle kardeş olacaksın ya da başka kardeşler aramak için okyanuslar ötesine gideceksin. Sağlıcakla kalın Fikret ŞAHİN- İstanbul Tsk ederim Kronick harika bir paylasimdi.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|