Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.09.2009, 01:55   #11
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Mezarlık Bilgi Sistemi Hizmete Girdi

Hay Sami AYDIN kadar...

Yahu bu Sivas'ın sami aydın sevdasını anlamış değilim...Sami AYDIN gitti, öldü, bitti hatta şeytan aldı götürdü neden bu Doğan ÜRGÜP'ü beğenmezsiniz? Adam çalışma yapıyor beğenilmiyor, "bunları Sami AYDIN'da yapıyordu" deniliyor, yapmıyor bu seferde "belediye çalışmıyor" diye eleştiriliyor...
Nedir sizin derdiniz? Bağcıyı dövmek mi?...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2009, 06:48   #12
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hay Sami AYDIN kadar...

Yahu bu Sivas'ın sami aydın sevdasını anlamış değilim...Sami AYDIN gitti, öldü, bitti hatta şeytan aldı götürdü neden bu Doğan ÜRGÜP'ü beğenmezsiniz? Adam çalışma yapıyor beğenilmiyor, "bunları Sami AYDIN'da yapıyordu" deniliyor, yapmıyor bu seferde "belediye çalışmıyor" diye eleştiriliyor...
meyve veren ağaç taşlanırmış böyle bi söz vardır bilirmisin bırak taşlasınlar meyveler kafalarına dökülür fenamı

ayrıca mezarlık çok güzel ve bakımlı özellikle hem ziyaretimi yaptım hemde dolaştım ben takdir ettim etmeyende eder birgün
Alt 25.09.2009, 14:53   #13
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

ayrıca mezarlık çok güzel ve bakımlı özellikle hem ziyaretimi yaptım hemde dolaştım ben takdir ettim etmeyende eder birgün
O mezarlık hangi dönemde öyle oldu biliyor musun Salim Abi ?

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen tek tip mezar uygulaması vatandaşlardan olumlu tepki alıyor.Sivas Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda 2005 yılı itibariyle uygulamaya konulan tek tip mezar sistemi kapsamında mermerden yapılan tek tip mezarlarla birlikte kabirlerin çevre düzenlemesi de yapılıyor.Dikkat çeken mezar taşlarının da bulunduğu kabristanda standardın ve düzenin sağlanması amacıyla tek tip mezar uygulamasına geçildiğini belirten belediye yetkilileri, bu uygulama ile mezarlara standart getirildiğini kaydettiler. Mezarlığın çevre düzenlemesiyle birlikte görüntü kirliliğinin önlendiğini, bölgenin bir park görünümüne kavuşturulduğunu belirten yetkililer, yakınlarının mezarını ziyaret edenlerin özellikle yağışlı günlerde ayağının çamurdan kurtulduğunu belirttiler.
Alt 25.09.2009, 14:59   #14
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

ben dönemine tarihine bakmam o veya şu yaptı da demem şu anki haline bakarım ve kimin emeği geçmişse helal olsun derim bu kadarı kafi bence cley demi eski halinide biliyorum çıkışta ayaklarımızın çamurunu temizlemeden dönemezdik emeği geçen herkese teşekkürler
Alt 25.09.2009, 18:10   #15
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Hay Sami AYDIN kadar...

Yahu Metin mesele Sami Aydın ya da Doğan ürgüp değil.Vaktin varsa mesajlarımı araştır.Sami Aydın'ı da en çok eleştirenlerden biriydim.

Benim kızdığım şey BBP'li arkadaşların hiç bir eleştiriy kabul etmemeleri ve eleştiri yapanalrı da kendi davalarının önünde engelmiş gibi görmeleri.."Siz ne yaparsanız yapın bu dava ilerler"..Allah aşkına eleştiri yapana bu laf mı denir?

Gün itibariyle Doğan ürgüp Sami Aydın çizgisine yaklaşamamıştır bile..Sami Aydın da yol eşti,kaldırım yeniledi..BAzı arkadaşlar yol eşiyor,hiçbir mahalleye giremiyoruz,arabada mekanizma falan kalamdı diye ağzına geleni saydı..Şimdi Doğan Ürgüp de şuana kadar yol eşip,asfalt dökmekten başka bir şey yapmadı..Aynı eleştirileri biz yapınca davaya engel olduk..Yapılan işin adı altyapı değiştirme oldu,sabredin oldu,yıkılmadan yapılmaz oldu..Halbuki kendilerinin 6-7 ay önce yaptığı eleştirilere şuan kendileri maruz kalıyor ve bunu kabullenmiyorlar.Mesele bu!
Alt 25.09.2009, 20:18   #16
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yahu Metin mesele Sami Aydın ya da Doğan ürgüp değil.Vaktin varsa mesajlarımı araştır.Sami Aydın'ı da en çok eleştirenlerden biriydim.

Benim kızdığım şey BBP'li arkadaşların hiç bir eleştiriy kabul etmemeleri ve eleştiri yapanalrı da kendi davalarının önünde engelmiş gibi görmeleri.."Siz ne yaparsanız yapın bu dava ilerler"..Allah aşkına eleştiri yapana bu laf mı denir?

Gün itibariyle Doğan ürgüp Sami Aydın çizgisine yaklaşamamıştır bile..Sami Aydın da yol eşti,kaldırım yeniledi..BAzı arkadaşlar yol eşiyor,hiçbir mahalleye giremiyoruz,arabada mekanizma falan kalamdı diye ağzına geleni saydı..Şimdi Doğan Ürgüp de şuana kadar yol eşip,asfalt dökmekten başka bir şey yapmadı..Aynı eleştirileri biz yapınca davaya engel olduk..Yapılan işin adı altyapı değiştirme oldu,sabredin oldu,yıkılmadan yapılmaz oldu..Halbuki kendilerinin 6-7 ay önce yaptığı eleştirilere şuan kendileri maruz kalıyor ve bunu kabullenmiyorlar.Mesele bu!
Yine Aynı Konuyu yazacağım Sami Aydınla Doğan ürgübü kıyaslamaktan vazgeç artık seçildi Sami aydın dönemi bitti istesende istemesende Bende Sami aydını özlüyorum fakat gerçekler var onu defalarca anlattım yine anlatırım Doğan ürgüp hükümet partisinden değil ona göre para alıyor ayrıca destek alıyor birde geçen belediyenin borçları var Bütçe hesabı yapıyor Bunu bilmeden aynı kefeye koyuyorsun kaldıki Doğan ürgüp elinden geleni yapıyor Bak mezarlığı nasıl yenilemiş biraz taktir et hep küçümseme Sami Aydın çok güzel şeyler yapmış olabilir ama seçilmedi Doğan ürgüp seçildi bütçe ortada kapasite ortada ne kadar tecrüsi varki doğan ürgübün daha ilk senesi Sadece Sivas belediyesinde Sami Aydınmı vardı ondan öncekiler yokmuydu.
Alt 25.09.2009, 20:56   #17
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok haklısın goramaz.her proje gibi yukarı tekkede sami aydın dönemi ve Doğan Ürgüp dönemini jilet gibi birbirinden ayıryor.Çünkü DOĞAN ÜRGÜP sami aydın gibi projeler için son yılını beklemiyor..!adam 3 yıl yattı 4.yıl 2 proje yaptı kahraman oldu vaay bee ! siz sivas paris gibide olsa doğan ürgüp'ü beğenmeyeceksiniz anlaşıldı.

deve......
diken......
şu boşluklu cümleleri kullanmazsan sevinirim..

yıl 2007 ya da muhtemelen 2008.. tuncelideyim... bizim evin karşısındaki parkın açılışını internetten izlemiştim.. bizimkiler balkona çıkmıştır görürüm diye...ben kendim şahidim sami aydının son yıl çalışmadığını... istersen resimlerini de ekleyeyim de parkın iftira attığın insanın eserini gör..

mezarlık konusuna gelince görünen köy klavuz istemez kardeşim. arafe günü sivaslıların çoğu gibi ben de ordaydım.. son mezarlar bakımsız...

sami aydın benim babamın oğlu değil..neden kahraman oldu bu soruyu bir de siz özünüze sorun da cevabını kendi içinizde bulun..doğan beyin görücüde olan bir projesini gösterdiniz de sizi kahraman mı yapmadık
Alt 25.09.2009, 20:59   #18
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivas emanete sahip çık, Ürgüp'de bütçe yok...
S.AYDIN'ın arkasında kapı gibi Ak Parti vardı...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2009, 21:01   #19
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
eskişehir belediyesi de mi akp nin şişli belediyesi de de akp nin metin...
Alt 25.09.2009, 21:03   #20
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bunu Bir türlü Anlamak İstemeyenler var Muhalefet olsunda

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)