Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.09.2009, 21:05   #21
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Mezarlık Bilgi Sistemi Hizmete Girdi

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bunu Bir türlü Anlamak İstemeyenler var Muhalefet olsunda
dogru bir türlü anlayamıyorum
Alt 25.09.2009, 21:07   #22
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hocam Eskişehir ve Şişli belediyelerinin hangi partilerden olduğunu bilmiyorum, büyük ihtimalle muhalefet partilerindendir onların bütçeleri de yabana atılacak değil...
BBP'nin et de budu da ortada...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2009, 21:31   #23
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

tamam siz haklısınız 4,5 yıl sonra %52 nin altına bir düşsün Doğan görceğiz neyin ne olduğunu..

iyi o zaman iktidar partilerinden başka hiçbir parti girmesin belediye seçimlerine..her belediyenin bütçesi bellidir..
Alt 26.09.2009, 06:25   #24
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

konu yine particiliğe kaymış hizmete bakın kardeşim kim olursa olsun o bu değil bize verilen hizmet önemli bi çivide çakan olursa benim için değerli ve başarılıdır kim olursa olsun hizmet edene helal olsun derim
Alt 26.09.2009, 10:02   #25
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 809 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tamam siz haklısınız 4,5 yıl sonra %52 nin altına bir düşsün Doğan görceğiz neyin ne olduğunu..

iyi o zaman iktidar partilerinden başka hiçbir parti girmesin belediye seçimlerine..her belediyenin bütçesi bellidir..
Tabi Farklı Her belediyenin bütçesi büyükşehir daha fazla alır İktidar partisi daha çok para alır mecliste olursa ona göre alır hiç mecliste yoksa ona göre alır İller bankasından ayrıca belediyenin borçları vardır bütçesi vardır Sivasta Sadece sami aydın yoktu ondan önce belediye başkanları vardı ona göre değerlendirme yapalım Doğan Ürgüp elinden geleni yapıyor uğraşıyor hiç yoktan helal olsun bazı ları gibi yaptığı emekleri görmezden gelemem
Alt 26.09.2009, 11:14   #26
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Hep aynı laflar;bütçe,ödenek,önceki belediye borçları..Değişik bir şey bekliyoruz..
Doğan Ürgüp'ün,yani Sivas Belediyesinin elinden gelen bu değil..Asfalt yenileme,kaldırım döşeme,elinden gelen değil,boynunun borcudur.Doğan Bey kendisi dahi asfalt yapmayı,kaldırım yapmayı belediyecilikten saymıyordu seçimden önce...Ha asfalt dökmeyecek mi?Tabi ki dökecek ancak bununla övünülmeyecek..

Borçlar meselesini anlattım.Takrarlayalım..
Belediyenin borcu var.Ancak bu borçlarla nerelerin yapıldığını herkes biliyor.Atık su,yağmur suyu,katı atık gibi büyük bütçe isteyen projeler.Ve bu borç öyle pat diye ödenecek bir borç değil.öyle bir söylüyorsunuz ki sanki Doğan Ürgüp şu an ayda bilmem kaç trilyon borç ödüyor..Bunun adı kredidir.Aylık belli miktarlar kesilir.Şuan kesilense belediyenin su gelirlerinni yüzde 5'i.
Kaldı ki Sami Aydın borçsuz bir belediye mi aldı ki,borçsuz bir belediye brakmadı diye eleştiriyorsunuz.Doğan Ürgüp de borçlu belediye aldı,giderken de borçlu belediye bırakacak.

Ve benim hep vurguladığım ve hiç anlaşılmayan şey;BBP'li arkadaşlarım neden hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor?Daha bir kaç ay önce kendilerinin başkalaırna yaptığı eleştiriy,şu an başkaları kendilerine yapıyor ve nedense çok zorlarına gidiyor eleştirilmek?

Bazı arkadaşlarsa Sami Aydın giderse ödeneğin kesileceğini,yatırımalrın azalacağını önceden bilmesine rağmen BBp'ye oy vermişler..Demek ki Sivas sevdanız,parti sevdanızdan gerilerde.O halde Sivas hakkında fazlaca konuşmamalısınız bence!
Alt 26.09.2009, 12:17   #27
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hep aynı laflar;bütçe,ödenek,önceki belediye borçları..Değişik bir şey bekliyoruz..
Doğan Ürgüp'ün,yani Sivas Belediyesinin elinden gelen bu değil..Asfalt yenileme,kaldırım döşeme,elinden gelen değil,boynunun borcudur.Doğan Bey kendisi dahi asfalt yapmayı,kaldırım yapmayı belediyecilikten saymıyordu seçimden önce...Ha asfalt dökmeyecek mi?Tabi ki dökecek ancak bununla övünülmeyecek..

Borçlar meselesini anlattım.Takrarlayalım..
Belediyenin borcu var.Ancak bu borçlarla nerelerin yapıldığını herkes biliyor.Atık su,yağmur suyu,katı atık gibi büyük bütçe isteyen projeler.Ve bu borç öyle pat diye ödenecek bir borç değil.öyle bir söylüyorsunuz ki sanki Doğan Ürgüp şu an ayda bilmem kaç trilyon borç ödüyor..Bunun adı kredidir.Aylık belli miktarlar kesilir.Şuan kesilense belediyenin su gelirlerinni yüzde 5'i.
Kaldı ki Sami Aydın borçsuz bir belediye mi aldı ki,borçsuz bir belediye brakmadı diye eleştiriyorsunuz.Doğan Ürgüp de borçlu belediye aldı,giderken de borçlu belediye bırakacak.

Ve benim hep vurguladığım ve hiç anlaşılmayan şey;BBP'li arkadaşlarım neden hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor?Daha bir kaç ay önce kendilerinin başkalaırna yaptığı eleştiriy,şu an başkaları kendilerine yapıyor ve nedense çok zorlarına gidiyor eleştirilmek?

Bazı arkadaşlarsa Sami Aydın giderse ödeneğin kesileceğini,yatırımalrın azalacağını önceden bilmesine rağmen BBp'ye oy vermişler..Demek ki Sivas sevdanız,parti sevdanızdan gerilerde.O halde Sivas hakkında fazlaca konuşmamalısınız bence!
konu başlığında bidaha sivastaki yaşayanlar yorum yazabilir diye belirtilirse bizde o konuda katılıp bişey yazmayız nezaman sivasa sivaslıya ait bi konu olursa bende yazmaya devam ederim yiğitler defalarca söylememe rağmen yine aynı konuya geliyorsun sami aydına takıldın kaldın merak etme bidahaki seçime adaylığı onaylanırsa yine seçilir ama ben geçmiş dönemde ki çalışmalarını taktir ettim gelecek dönemdede güzel çalışmalar yaparsa yine takdir ederim sonuçta yapılan hizmet şahsa değil şehre yapılıyor yapılan hizmeti küçük görüyorsunuz nedense bi aksu kirlendi pis pis kokuyor diye bas bas bağırdınız temizlendi konu küçük teşekkürlerle kapandı bu bi örnek sadece iki duba devrildi ortalığı ayağa kaldırdınız sağlam dubalardan bahsetmediniz madem küçük işler dediğiniz konular neden abartılıp bas bas bağırılıyor bende eleştiriyorum doğan ürgüpü yenişehir kavşağı bitmiş ama ortası boş çim ekilmemiş hayri sığırcı caddeside aynı karşıyaka köprüsü eski halinde bi araç gelirken diğeri bekliyor başka ne sayayım bi örnek bu bunlarıda yapıp başaramadığı için bende eleştiri hakkımı kullanayım demi
Alt 26.09.2009, 16:40   #28
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Salim Abi,
Sivas'ta yaşamayanlar Sivas hakında yorum yapmasın lafımı alıntı yapıp gösterirseniz sevinirim.
Alt 26.09.2009, 16:48   #29
Salim58
Moderator

Demek ki Sivas sevdanız,parti sevdanızdan gerilerde.O halde Sivas hakkında fazlaca konuşmamalısınız bence!

ben senin yazının burasını kendime göre bu şekilde değerlendirdim sen farklı düşüncede yazmış olabilirsin kendi fikrimi söyleyim ben kendi adıma böyle anladım
Alt 26.09.2009, 16:49   #30
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 809 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben yapılana küçümsemem taktik ederim bazılarında hep küçümseme var.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)