|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Yatırım konusunda tamam, batıyla kıyaslanmaz, sanayi iş sahası batıda. Buda gelmiş geçmiş ve şuan iş başında bulunan hükümetlerin yalnış politika uygulması sonucu dengesizce bir oluşum var birşey dediğimiz yok. Bunu bahane ederek 30 yıldır silahlı mücadelemi etmek gerekir? Bugün Sivas'ımız ve daha pek çok ilimizde bu yatırımlardan yoksun. Şimdi dağamı çıkması lazım ordaki illerdekiler, kalleşçe çoluk çocuğumu öldürmeli? Ya neden böyle düşünüyrosun anlamış değilim, kürt kökenli insanların yurt genelinde dolaşma yasağmı var Allah aşkına ? Ne demokrasi açılımıymış, ben bir Türk vatandaşı olarak farklı demokratik hakkım varda, Kürt kökenli kişinin başka bir hakkımı var ? Türkiyenin her yerine dağılmışlar. Her makamına yükselmişler, daha ne olacaktı seva? Ben kendimi Türk olarak tanımlıyorsam, kendini Kürt olarak tanımlayan kişininde aynı haklara sahip olduğunu unutmayalım olurmu? Bu açılımlar saçılımlar birer siyasi oyun unutmayalım lütfen. Böyle bitmez bu terör belası, terörün(Pkk) nın ne istediği açıktır. Onlara tavizlerle bir yere varılmaz, bugün elini veririsin yarın kolunu kurtaramazsın. Türkiye Cumhuriyeti tek çatı tek devlet tek dil, ve yaşayan vatandaşların kökeni ne olursa olsun buna uymak zorundadır. Devlet içinde devlet olmaz!!! Şundan emin ol onların senden benden eksik bir hakları yok, biz ne isek onlarda o hiç değişen birşey yok. Bunlar ülkeyi iç kargaşaya sürükelmek isteyen dış güçler ve onun yerli işbirlikçilerinin yürüttüğü bir kampanyadır.
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|