|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ünlü sinema sanatçısı Tarık Akan, Bakırköy Kennedy Caddesi üzerinde darp edildi. Akan'la trafikte tartışan kişi 'benim babam polis' deyip, arabadan indi ve sanatçıya biber gazı sıktı ve copla vurdu. Aracın polis arabası olduğu tespit edildi.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] AKAN'A COPLA VURUP BİBER GAZI SIKTI Bunun üzerine araçtan inen Tarık Akan, araç sürücüsü olan ve ismi öğrenilemeyen genç ile tartışmaya başladı. Araçtan inen ve babasının polis olduğunu söyleyen 18-20 yaşlarındaki genç, Tarık Akan'ın gözüne biber gazı sıkarak, cop ile yüzüne vurmaya başladı. Aldığı darbeler üzerine yüzü kanayan ve sol kaşının üstü şişen Tarım Akan olay yerine polis ekiplerini çağırdı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] POLİSLER ARABAYI ARAMIYORLAR Olay yerine gelen polis ekiplerinin aracı aramadıklarını söyleyen ve bu duruma oldukça sinirlenen Tarık Akan, "Polisler burada ve arabayı aramıyorlar. İnanamıyorum ya! Tabi ki şikayetçi olacağım. Polis burada ve arabayı aramıyor. Arabada gaz var gözüme gaz sıktı ve arabayı aramıyorlar.Elinde gaz yüzüme sıktı. Siz arabayı aramıyorsunuz hala. Arabanın içindeki herşey kayboldu. Şu anda arabada var olanların hepsi yok oldu. Hala arabayı aramıyorsunuz. Arabayı arayın, suçlu kimse çıksın ortaya. Araba hala aranmadı. Aramıyorlar, anlamadım. Karakola geleceğim ama arabayı bir arayın. Adam polisin oğluyum diye duruyor. Komiser bey aracı arayacak mısınız. gazlar var mı?" diye konuştu.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|