Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.10.2009, 23:27   #741
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 18:55

Tecrübe Puanı: 689 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nikbin !

Bende diyorumki daga cikanlarin hepsi kürt o zaman ? madem bu millete acilim gerekiyorsa sorun onlarda bizde(Türk milletinde) degil

Biz siz diyede hitap etmezsen sevinirim .
Savasiyoruz ama öz Vatanimiz Devletimiz sahip cikmiyor . Bu arada PKK ile Tûrkmenlerin savasini bir tutmazsan iyi olucak . Ayrimcilik yapan belli oluyor velhasil...

Çok karışık konuşuyosunuz doğrusu : )
Benim söylediklerimle verdiğiniz cevap arasında pek bi bağlantı yok.
Biz,siz neden demiyeyim ? =/ Daha başka şekilde anlatılamazdı bu.
Size diyeceğim bu akdar.Bağlantı kuramıyoruz çünkü : )

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 23:31   #742
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1129 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Nikbin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok karışık konuşuyosunuz doğrusu : )
Benim söylediklerimle verdiğiniz cevap arasında pek bi bağlantı yok.
Biz,siz neden demiyeyim ? =/ Daha başka şekilde anlatılamazdı bu.
Size diyeceğim bu akdar.Bağlantı kuramıyoruz çünkü : )
Malesef , sizde olan bir karakter var burda yazipta sizi belli etmek istemem , o iste bende yok . Bu arada birine benzettim sizi o kendisini iyi bilir cakmasi gibisiniz . Ayni laga luga
Kardeslerini bagrina bas belki daglardan inerler . Hem soyledigimde karisik birsey yok neden Teror acilim degilde Kurt acilimi ve neden bu acilimda kurtler geciyor ? Birak dusunde bana cevap ver . Temmennimiz o sekilde
Alt 21.10.2009, 23:32   #743
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 1013 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
doğru bazı zaferler masadada kazanılır.tabi masaya oturacak bir DEVLET varsa karşısında..3-5 marksizm kölesi ile masaya oturmakla onları tanımakla olmuyor zafer dediğin !

Türk milletine yakışan bu hainlerin kökünü kurutmak için abd nin kucağına oturmak değildi ! Bize yakışan pkk'yı ; kucağına oturduğuyla beraber yok etmekti !
Bugün sen sayısı 50.000'i aşmayan bir terör örgütüne tüm dünyanın önünde boyun eğersen yarın yunanistanıda musallat olur,rusya sı da !
Abdurrahman cahilliğini yaşına veriyorum. Komünizm'in ideolojisini araştır öğren birde pkk'nın ideolojisini araştır Her Komünist'im diyen Komünist olmuyor güzelim , olamazda zaten. Pkk'nın Komünizm'e katkısı yoktur zararı vardır.
Alt 21.10.2009, 23:33   #744
Nikbin
Usta Yiğido

Alıntı:
Türk Silahlı Kuvvetlerinin bünyesinde son rakamlara göre 1 milyon 200 bin civarında personel var
pkk nın sayısı kaç ? 50 bini geçmez !bunların mühimatı ne ? ellerinde bir helikopter bile yok !
senin elinde ne var ? casus uçağın,hayalet uçağın , BİNLERCE TANKIN , BİNLERCE HELİKOPTERİN BORDO BERELİLERİN KOMANDOLARIN VS.. VS..
Bu pkk BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLMİ ? 30 Bini aşkın MEHMETÇİĞİ şehit etmedimi? Sen bu imkanları neden pkk ya kullanmıyorsun peki ?
konuş bakalım nikbin

Madem öylede yıllardır niye bitmediler ?
Yıllardır Ak parti mi vardı başta ? Ondan öncesi ? Niye bitmediler bitirilemediler siz söyleyin o halde ?
Niye büyük rütbeli bir asker pkk nın geçeceği yeri bile bile askerine sessiz kaldı , söylemedi? O olayı hatırlıyorsunuzdur.Siz düşmanı bi tek pkk dan mı ibaret görüyorsunuz.Vay o zaman size... O çok sayın rütbeli insanların saman altından yaptıklarına gözlerinizi kapatmaya devam edin olur mu? Ergenekon diye birşey yok deyin.Onların pkk ile yaptıkları işbirliğine kapatın gözlerinizi...

Çamur atılacak AKPARTİ varken ... onlara ne diyeceksiniz de mi ?

Alt 21.10.2009, 23:35   #745
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1140 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abdurrahman cahilliğini yaşına veriyorum. Komünizm'in ideolojisini araştır öğren birde pkk'nın ideolojisini araştır Her Komünist'im diyen Komünist olmuyor güzelim , olamazda zaten. Pkk'nın Komünizm'e katkısı yoktur zararı vardır.
1.Güzelimli falan konuşma haddini bil !
2.Sana attığım özel mesajı bi an önce cevapla
3.Alttaki tanımı iyi oku
Marksizm ideolojik alanda esas olarak sınıflar savaşımı teorisini ortaya atan ve bu savaşımın zorunlu sonucu olarak proletarya diktatörlüğüne ve oradan da toplumsal eşitlik ve özgürlük dünyası komünizme varılacağını öngören bir öğreti olarak tanımlanır.
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 23:37   #746
Nikbin
Usta Yiğido

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Malesef , sizde olan bir karakter var burda yazipta sizi belli etmek istemem , o iste bende yok . Bu arada birine benzettim sizi o kendisini iyi bilir cakmasi gibisiniz . Ayni laga luga
Kardeslerini bagrina bas belki daglardan inerler . Hem soyledigimde karisik birsey yok neden Teror acilim degilde Kurt acilimi ve neden bu acilimda kurtler geciyor ? Birak dusunde bana cevap ver . Temmennimiz o sekilde

Konuşmalarınıza dikkat ederseniz iyi olur hatun.
Karşı fikirlerle konuşmayı severim ama konuşmasını bilenle
Kime benzettiğiniz umrumda değil.Ben benim , bi başkası değil : )
Bu son-dur size cevabım.Eyvallah.

Alt 21.10.2009, 23:39   #747
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1140 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:

Madem öylede yıllardır niye bitmediler ?
Yıllardır Ak parti mi vardı başta ? Ondan öncesi ? Niye bitmediler bitirilemediler siz söyleyin o halde ?
Niye büyük rütbeli bir asker pkk nın geçeceği yeri bile bile askerine sessiz kaldı , söylemedi? O olayı hatırlıyorsunuzdur.Siz düşmanı bi tek pkk dan mı ibaret görüyorsunuz.Vay o zaman size... O çok sayın rütbeli insanların saman altından yaptıklarına gözlerinizi kapatmaya devam edin olur mu? Ergenekon diye birşey yok deyin.Onların pkk ile yaptıkları işbirliğine kapatın gözlerinizi...

Çamur atılacak AKPARTİ varken ... onlara ne diyeceksiniz de mi ?

Asaladan sonra pkknın nasıl başımıza sarıldığını demirel in bütün pkk üst düzeylerini bir arada gören ve operasyon için izin isteyen komutanı durdurduğunu. ve yıllardır ülkemizin abd tarafından bir oyun hamuru gibi oynatıldığınıda çok iyi biliyorum.eski yönetimlerinde eli var bu işte masumlar demiyorum.ama en ileri gideni erdoğan oldu !
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2009, 23:39   #748
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1129 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Konuşmalarınıza dikkat ederseniz iyi olur hatun.
Karşı fikirlerle konuşmayı severim ama konuşmasını bilenle
Kime benzettiğiniz umrumda değilim.Ben benim , bi başkası değil : )
Bu son-dur size cevabım.Eyvallah.
Ahkam kesmek kolay tabi . Önce kendini bilmeli insan biz biz diye kendini yüceltmemeli. Cevapsiz sorumada Eyvallah Allah razi olsun
Alt 21.10.2009, 23:42   #749
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 1013 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Pkk'nın eylemleriyle Markizm'i nasıl bağdaştırdın , sen neyi biliyorsunda böyle bir idda'da bulunuyorsun. Komünizm'in emperyalizm'le mücadenin sembolüdür , tek düşmanda emperyalizm ve maşalarıdır. Pkk emperyalizm'den beslenen ve onun maşası bir örgüttür.

Senin hakaret ve tehdit mesajlarına cevap verip neden seviyene düşeyim , bunu deşifre etmek istemezdim ama madem söyledin benim cevabım bu.
Alt 21.10.2009, 23:43   #750
Nikbin
Usta Yiğido

Alıntı:
Asaladan sonra pkknın nasıl başımıza sarıldığını demirel in bütün pkk üst düzeylerini bir arada gören komutanı durdurduğunu. ve yıllardır ülkemizin abd tarafından bir oyun hamuru gibi oynatıldığınıda çok iyi biliyorum.eski yönetimlerinde eli var bu işte masumlar demiyorum.ama en ileri gideni erdoğan oldu !

En ileri geleni değil , en çözmeye çalışanı diyelim biz buna...
Öncekiler ne yaptılar ? Oturdukları yerden devlet yönettiler.Şimdi Erdoğan yerinde durmayıp,bişeyler için uğraşıyorsa bu ülkesinin,askerinin,halkının refahı içindir.

Onun suçu görmezden gelememek... (?)

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)