|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() Abdullah Bulmus Şuan
Son Aktivite: 14.02.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
merhabalar;
Öncelikle site yönetimine teşekkür etmek istiyorum ; roportajımız aracılığıyla birçok kişiyi bu imkandan haber etiği için. Bununla birlikte roportajımızın yayına geçmesiyle birlikte bu programlara ilgi duyan kişilerden mail vb. almak birilerinin ilgilendiğini görmek şahsen beni mutlu etti. Dahası roportajın ardından yaşadığım bir anımı paylaşmak isterim ; Wroclaw sehrinde Polonya genelinde olduğu gibi pek fazla Türk yok, olan Türklerin birçoğu değişim programları ile gelen niversite öğrencileri. Geçen cumartesi gecesi saat 2 civası bir arkadaş ile Wroclaw da yemek yerken bir genç geldi ve direk sorduğu soru : '' Abi Sivaslısın değil mi? '' tabi benim şok olmamla birlikte internetten tararken roportajı gördüğünü orada da beni görünce çalışmalarımız hakkında bilgi almak istediğini söyledi tabi benim hiç beklemediğim bir olaydı. Çünkü; bulunduğumuz bölgede pek fazla Türk yok ve gecenın o saatinde orada ve roportajımızı okuyan ve tanıyan birisinin gelip selam vermesi şaşırtıcıydı. Tekrardan site yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Avrupa Birliği Gençlik Programları ile ilgili yardıma ihtiyacı olan herkese herzaman hazır olduğumu birkez daha vurguluyorum . Polonya da selamlar Saygılar Abdullah BULMUŞ |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|