Cevap: Bir Bayan Neden örtünmek istemez
Alıntı:
gülrüba Nickli Üyeden Al?nt?
Mümin kadın Allah için kapanıyorsa busaydıklarınız önemsiz ama görünüm için kapanıyor sa ee busaydıklarınızı düşünür ben sizin gibi düşünmüyorum kapalıyım Allah için kapandım kulları nedüşünmüş yada ülkem beni kabul etmiyor asker oğlumun törenini izleyemedim bunlar bahane benim için ahirette bana ülke yada şahısların nedüşündüğünü sormayacaklar bugün Allah için neyaptın tın denecek ona da verecek bir cevabımız olsun inşallah yani bu saydıklarınız birer bahane oluyor. selametle..
|
düşünceniz farklı olabilir baş örtünmek demek evde oturmakmı yada sade namaz kılmakmı baş örtüsü heryerde olmalı siz gelin başınızı örtün bi resmi yerde işe başlayın çalışında göreyim ben bundan bahsediyorum çok başı kapalı var başı açıktan iyi çok başı açık var başı kapalıdan iyi bunları ayrım yapmıyorum başın kapalı ise her yerde istediğin işte okulda vs değişik yerlerde bi özgürlüğün varmı bu ülkede yok siz ordan bahsediyorsunuz ben burdan