|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bi yorum yakınımda hemde çok yakınımda bu insanlarla hala bi mücadelem. var aynı yerde çalışıyorum ama fikirler ayrı, ama mücadelem devam ediyor edecekte, şunu söylemek istiyorum içimizde,de var ......
|
|
|
#12 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende onların çanını duyduğumda benim için ne kadar anlamsız olduğunu söylüyorum.
Değerlerimize herkesten aynı duyarlılığı beklemek biraz safiyane düşünce olur. O yüzden söyledikleri ve düşündükleri çokta önemli değil...
|
|
|
|
#13 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ya kardeşim dün haberlerde gösterdi adamlar arnavut köyde bir kişi türk bayrağı açtı diye adamın üzerine yürüdüler bunlar heryerde istediği gibi hareket ediyo kimsenin kılı kıpırdamıyo helbet ezan sesinide hazmedemezler bunlardaha bu tavizler verildiği mütdetce her istediğini yaparlar
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2241
![]() |
Bugünlerde ezilen taraf Filistinli müslümanlar olsada bundan 1400 yıl önce peygamberimiz tarafından bu mücadeleden müslümanların galip geleceği müjdelenmişti.Er yada geç zafer islamın olacak.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yasaklı
Deniz5835 Şuan
Son Aktivite: 18.12.2009 17:42
![]() |
neden bu kadar karşı çıktınızki.adamın kendi görüşü beğenir veya beğanmezsiniz.. anlamadım.sivasta kendi insanlarını yakanlara bu kadar tepki vermemiş hatta onları savunmuş olanlarınız bulunuyordu.
benim inancım yüzünden kimseyi rahatsız etmem etmemeliyimde.karşı ınançtaki insanda beni rahatsız etmesin.. yani kendi istemediğin birşeyi karşıtarafada yapmayacaksın bu sedece size değil tüm inanlar için gerekli. inanç kul ile hak arasında olur başkalarını rahatsız ederek olmaz. çağımız ne çağı bir çok uyarıcı alet makina bulunmakta telefon saat zamanı gelince kendin kalkar ibadetini edersin karşı inançtaki kişileri veya onlarda sizi rahatsız etmemeli . böyle olunca birlikte yaşam olur aksi halde tek tip insan tek inanç aarsak yeryüzünde yok bulamayızda. esenlikler. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
vay vay vay. rahatsız olana hemen bela okumak. süper bi davranış alkışlıyorum bela okuyanları.
![]() tıpkı ramazan ayında gece sahura uyandırmak icin calınan davul gibi sabahın köründe hep bir agızdan okunan ezanda elbetteki rahatsız eder insanı. giden var gitmeyen var. gidecegi olan namaz kılacak olan zaten saatini bilir ve kılar öyle degilmi. herkesin evinde kolunda cebinde bir saati olduguna inanıyorum artık. etrafımız 50 ser yüzer metre arayla cami dolu ve şöylede bir saçmalık var hepsi ayrı ayrı okuyor ve o seslerin birbirine karışması gerçekten çekilmez bir gürültü oluşturuyor. hiç degilse merkezi ve daha kısık bi sesle okunsun daha mantıklı olur yani 2 kilometre ötedekine duyurmaya calısmanın manası nedir yani. adamlar cok haklı şikayetci olmakla yani bende defalarca sesinin kısılması icin sikayette bulunmuştum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dışarıyı eleştirmeye hiç gerek yokmuş
![]()
|
|
|
|
#18 | |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
![]() |
Alıntı:
MÜSLÜMAN ÜLKEDE ÇAN SESİ ÇALACAK DEĞİLYA ELBETDE EZAN SESİ DUYULACAK EĞER BUDAN RAHATSIZ OLAN VAR İSE BUYURSUN MOSKOVOYA GİTSİN KEDİLERİ ZORUNAN TUTAN YOK HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN ....EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ...EĞER HEVESLENEN VAR İSE BOŞA ÜMÜTLENMESİN |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Can99,
Ben namaz saatlerini bilmiyorum bu yüzden ezanın okunması benim namazım için hayati önem taşıyor.Üstelik her camiden ayrı ayrı okunması da bana ayrı bir keyif veriyor.Ben kimsenin çanından,çunundan,sazından rahatsız olmuyorum,saçmalık da demiyorum.Kimse de benim ezanımdan rahatsız olmasın,saçmalık demesin.
|
|
|
#20 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
Alıntı:
evet bayrak inmez vatanda bölünmez bunda haklısınız.. |