Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.11.2009, 16:37   #11
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: ezana çirkin benzetme!

Alıntı:
Şarkışla_Döllük Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiyemizde bazi sözde laiklerin ezan sesinden rahatsiz olduklarini söylemelerine sahit olduk. O yüzden Israillilerin rahatsiz olmasina sasirmamak gerek.
çok güzel bi yorum yakınımda hemde çok yakınımda bu insanlarla hala bi mücadelem. var aynı yerde çalışıyorum ama fikirler ayrı, ama mücadelem devam ediyor edecekte, şunu söylemek istiyorum içimizde,de var ......
Alt 02.11.2009, 16:54   #12
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ezana çirkin benzetme!

Bende onların çanını duyduğumda benim için ne kadar anlamsız olduğunu söylüyorum.

Değerlerimize herkesten aynı duyarlılığı beklemek biraz safiyane düşünce olur. O yüzden söyledikleri ve düşündükleri çokta önemli değil...

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 17:21   #13
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ezana Çirkin Benzetme!

ya kardeşim dün haberlerde gösterdi adamlar arnavut köyde bir kişi türk bayrağı açtı diye adamın üzerine yürüdüler bunlar heryerde istediği gibi hareket ediyo kimsenin kılı kıpırdamıyo helbet ezan sesinide hazmedemezler bunlardaha bu tavizler verildiği mütdetce her istediğini yaparlar
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 17:34   #14
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2241 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugünlerde ezilen taraf Filistinli müslümanlar olsada bundan 1400 yıl önce peygamberimiz tarafından bu mücadeleden müslümanların galip geleceği müjdelenmişti.Er yada geç zafer islamın olacak.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 17:51   #15
Deniz5835
Yasaklı
NO AVATAR

Deniz5835 Şuan Deniz5835 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2009 17:42

Tecrübe Puanı: 0 Deniz5835 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

neden bu kadar karşı çıktınızki.adamın kendi görüşü beğenir veya beğanmezsiniz.. anlamadım.sivasta kendi insanlarını yakanlara bu kadar tepki vermemiş hatta onları savunmuş olanlarınız bulunuyordu.
benim inancım yüzünden kimseyi rahatsız etmem etmemeliyimde.karşı ınançtaki insanda beni rahatsız etmesin..
yani kendi istemediğin birşeyi karşıtarafada yapmayacaksın
bu sedece size değil tüm inanlar için gerekli.
inanç kul ile hak arasında olur başkalarını rahatsız ederek olmaz.

çağımız ne çağı bir çok uyarıcı alet makina bulunmakta telefon saat zamanı gelince kendin kalkar ibadetini edersin karşı inançtaki kişileri veya onlarda sizi rahatsız etmemeli .
böyle olunca birlikte yaşam olur aksi halde tek tip insan tek inanç aarsak yeryüzünde yok bulamayızda.

esenlikler.
Deniz5835 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 17:53   #16
can99
Tecrübeli Yiğido

can99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can99 Şuan can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01

Tecrübe Puanı: 660 can99 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vay vay vay. rahatsız olana hemen bela okumak. süper bi davranış alkışlıyorum bela okuyanları.

tıpkı ramazan ayında gece sahura uyandırmak icin calınan davul gibi sabahın köründe hep bir agızdan okunan ezanda elbetteki rahatsız eder insanı. giden var gitmeyen var. gidecegi olan namaz kılacak olan zaten saatini bilir ve kılar öyle degilmi. herkesin evinde kolunda cebinde bir saati olduguna inanıyorum artık.

etrafımız 50 ser yüzer metre arayla cami dolu ve şöylede bir saçmalık var hepsi ayrı ayrı okuyor ve o seslerin birbirine karışması gerçekten çekilmez bir gürültü oluşturuyor. hiç degilse merkezi ve daha kısık bi sesle okunsun daha mantıklı olur yani 2 kilometre ötedekine duyurmaya calısmanın manası nedir yani. adamlar cok haklı şikayetci olmakla yani bende defalarca sesinin kısılması icin sikayette bulunmuştum.
can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 17:59   #17
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Dışarıyı eleştirmeye hiç gerek yokmuş

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 18:07   #18
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Deniz5835 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
neden bu kadar karşı çıktınızki.adamın kendi görüşü beğenir veya beğanmezsiniz.. anlamadım.sivasta kendi insanlarını yakanlara bu kadar tepki vermemiş hatta onları savunmuş olanlarınız bulunuyordu.
benim inancım yüzünden kimseyi rahatsız etmem etmemeliyimde.karşı ınançtaki insanda beni rahatsız etmesin..
yani kendi istemediğin birşeyi karşıtarafada yapmayacaksın
bu sedece size değil tüm inanlar için gerekli.
inanç kul ile hak arasında olur başkalarını rahatsız ederek olmaz.

çağımız ne çağı bir çok uyarıcı alet makina bulunmakta telefon saat zamanı gelince kendin kalkar ibadetini edersin karşı inançtaki kişileri veya onlarda sizi rahatsız etmemeli .
böyle olunca birlikte yaşam olur aksi halde tek tip insan tek inanç aarsak yeryüzünde yok bulamayızda.

esenlikler.

MÜSLÜMAN ÜLKEDE ÇAN SESİ ÇALACAK DEĞİLYA ELBETDE EZAN SESİ DUYULACAK EĞER BUDAN RAHATSIZ OLAN VAR İSE BUYURSUN MOSKOVOYA GİTSİN KEDİLERİ ZORUNAN TUTAN YOK HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN ....EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ...EĞER HEVESLENEN VAR İSE BOŞA ÜMÜTLENMESİN
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 18:10   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1325 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Can99,

Ben namaz saatlerini bilmiyorum bu yüzden ezanın okunması benim namazım için hayati önem taşıyor.Üstelik her camiden ayrı ayrı okunması da bana ayrı bir keyif veriyor.Ben kimsenin çanından,çunundan,sazından rahatsız olmuyorum,saçmalık da demiyorum.Kimse de benim ezanımdan rahatsız olmasın,saçmalık demesin.
Alt 02.11.2009, 18:11   #20
can99
Tecrübeli Yiğido

can99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can99 Şuan can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01

Tecrübe Puanı: 660 can99 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
MÜSLÜMAN ÜLKEDE ÇAN SESİ ÇALACAK DEĞİLYA ELBETDE EZAN SESİ DUYULACAK EĞER BUDAN RAHATSIZ OLAN VAR İSE BUYURSUN MOSKOVOYA GİTSİN KEDİLERİ ZORUNAN TUTAN YOK HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN ....EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ...EĞER HEVESLENEN VAR İSE BOŞA ÜMÜTLENMESİN
vay beee ezan sesi kısılabilir mantıklı olan budur. hatta okunmayabilirde ezan okunmayınca ibadetinizimi unutucaksınız korkunuz bumu yoksa evet bayrak inmez vatanda bölünmez bunda haklısınız..
can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)