|
|
#51 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Sayın deniz5835 ben yazılanların çoğunu ciddiye almıyorum.Artık bıraksanız İrana gitme söylemlerini bu ülke kimsenin tapulu malı değil.Alnı secdeye değen bir başbakandan rahatsız olanlar İsraile iltica edebilirler hem onlar da ezandan rahatsızmış sizler de gül gibi geçinip gidersiniz.
|
|
|
#52 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
Alıntı:
farklı bir inanca farklı bir sese karşı tahammül edemeyişinizi anlayıs gösteremeyisinizi anlamıyorum. daha öncede demistim oldu olucak forum anasayfasına düsüncelerimiz inancımız bu yazın bu düsünceleri onaylamayan bu inanctan olmayan üye olamaz gibi bi saçmalık yazında tam olsun. |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 758
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Demekki neymiş,burada kibar ve nazikliğe gerek yokmuş ![]() Yaşasın,ilk defa mesajım dikkate alınmadı.Çok mesudum ![]() Hele devam edin bakalım...
|
|
|
|
|
#54 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İsrail'de ezana karşı koyanalrla,üniversitelerimizde başörtüsüne karşı koyanlar arasında fark var! Örtüye yasak koyanlar riyakar,iki yüzlüler.Adam en azından Yahudi onun gereği olarak da ezanı istemiyor!
|
|
|
#55 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() figen-58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2012 22:11
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
Alıntı:
a.b karsıtıyım dönemin fıransa başkanı miteran turgut özala söyle demiş bu ab topluluğu bi hırıstiyan birliğidir neden bu kadar ğirmek istiyosunuz madem ğirmek istiyosunuz (hıristiyanlaşın )gelin yada sizinde islam ülkeleriniz var ama bi başı yok sizde islam birlini kurun başına ğeçin neden bu kadar hıristiyan topluluna ğirmek için çaba sarfediyosunuz demiş sayğilarımla yorum sizin heralde birileri ezandan rahatsız olur dahada olacaklar onlar islamiyeti sindirip yahudileşme yolundalar sayğılarımla
|
|
|
|
#56 | |
|
Yasaklı
Deniz5835 Şuan
Son Aktivite: 18.12.2009 17:42
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
ben zavallı kokmuş çömüş bu hükümete vatan için kelam ettim suçlumu oldum israille iranla benim işim olmaz ab ilede işim olmaz benim için olmazsa olmazlardandır burası yani anla ATATÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİ. YANİ BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYEDEN YANAYIM ANLAYIN AMA MALESEF SİZDE BUNU ANLAYACAK KABİLİYET YOK BENDEDE ANLATACAK KABİLİYET YOK KONU YİNE DAĞILDI ANAM YÖNETİCİ BİLE KONUYU DAĞITIYOR ![]() BİRLİKTE YAŞAMI SAVUNMALIYIZ.BUKÜNKÜ HÜKÜMETİNDE YAPMAYA ÇALIŞTIĞI BU AMA BİRAZ İŞİN UCUNU APO YA VERDİLER SANIRIM |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
İnanca saygıdan bahsedenleri görüyoruz sayın deniz5835. Yüzde 99 u müslüman oldugu söylenen bir ülkede ( ben inanmıyorum bu orana ama) geleceksiniz ezana camilere olmadık şeyler söyleyeceksiniz sonra saygı bekleyeceksiniz. İmzamda yazıyor her zaman
" Edeple gelen saygıyla karşılanır"
|
|
|
#58 | |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
![]() |
Alıntı:
İYİDE SENİN NE ERMENİ NE HIRİSTIYAN OLDUĞUN BELLİ DEĞİLKİ BİZ ERMENİ KİLİSEDE AYİN YAPARKEN BİRŞEY DİYORMUYUZ ÇÜNKİ ONLARDA ÖYLE İBADET EDİYOR ÇAN ÇALMAYIN DİYE ONLARDA BİZE EZANIN SESİNİ KISIN DİYE BİRŞEY DEMİYORLAR HADİNE DEĞİLDE SENİN NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİLKİ SAYGI DUYAYIM SADECE NALET OLSUN SİZE DİYORUM |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu sabah ezanına kadar kapanmıştır ezanla beraber yeni bir güne başlayalımmı.................. ..
bak madımakta gelmiş ısınıyor şu an.........d
|
|
|
#60 | |
|
Yasaklı
Deniz5835 Şuan
Son Aktivite: 18.12.2009 17:42
![]() |
Alıntı:
madem türküz diyoruz ama bu çatı altında birlik için inançlara saygılı olmak lazım ben onların yaptığınıda savunmuyorum ellerinden gelse yezidi muaviyandaşlarından önce bizi yahudiler keser. anlamak istememenizi anlıyorum neden tek pencereden baktığınız için. bakınız. gerçekçi olup doğruları anlatmak gerek demin yazıları okudu isen bana resmen beddu adildi kötü söz sahibine attir bakın ben sanal kahraman değilim olmakta istemem kılavye başında ahkam kesmek basit.ülkem elden gidiyor siz nerdesiniz? |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|