|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başbakan olmuyorsa demekki korkulacak bi durum yok zaten. başbakanın olmuyorum demeside halkta bi aşı olmasakta olur fikri yerleşti, yani kampanya yavaşladı gibi
sağlık bakanı olun diyor başbakan olmuyorum diyor ,ozaman bende olmuyorum demekki bi bildiği var. sonuçta ikimizde ankaradayız..
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1485
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Başbakan haklı,
Geçmişte bir bakanın Rize'de radyosyonlu çayı tv. karşısında yudumlayarak "bize birşey olmaz" showundan sonra halk gönül rahatliğiyla çaylarını alıyordu. Malum netice 20-30 yıl sonra ortaya çıkacağından o an çok rahattı bakan. Bakın özellikle karadeniz bölgesinde ve yurdumuzdaki kanserli hasta artışları ortada. Başbakan'ın hatalı olduğu şey, bazı güçlerin kendi ülkelerinde halkına kullanmasını yasakladığı aşıyı, kobay olarak gördüğü ülkelere çikari için pazarlayan niyeti bozuklara milyon dolarlar ödeyerek ülkeye sokturması. İnasnın zararlı gördüğü korktuğu şeyi nasıl olurda halkına kullandırmaya kalkar. Gariplik burda işte.
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah herkesi korusun bu gibi hastalıklarla mucadelesi olan herkese acil şifalar dilerim...
|
|
|
#15 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
salim bey çok komiksin yaa senin örenciklide orda bayramda gelecekmiş çocuklara grip bulaşır diye korkuyorum bi zahmet sincana git onu al ve aşılatta gönder bu tarafa zahmet olacak amabaşbakana gösterme aşılatmaz sonra zararını biz çekeriz ay çok güldüm miğdeme kramp girdi
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
Başbakan neden aşıyı olmuyor,
demekki dillendirilen çekinceler gerçek. Madem gerçek neden bu aşı alındı 43 milyon toz 43 milyon kişi aşı mı olacak bu ülkede. peki bir de şu var neden bu kadar pahalıya alındı o da ayrı bir konu. Hah bir de domuz gribi ölümleri mevsimsel grip ölümlerinin altında bir oranda seyrediyor. Yani demekki mevsimsel gripten ölenler daha fazla bu ülkede. Neyse tablo iktidarın işini yapamadığını gayet açık ve net gösteriyor. Allah yardımcımız olsun...
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bahar kardeşim öncelikle sizin askerdeki oğlunuza ALLAH'ım acil şifalar versin tüm insanlarımızı bu tür kötü hastalıklardan ve tüm musibetlerden korusun. Sağlık Bakan evet aşı olda ilerde bu aşıdan herhangi bişey olmayacağının garantisini veriyor mu? Sayın Başbakanımız Tayip Erdoğn çok güzel tepkisini gösterdi kendisin tebrik ediyorum, hiç kimseye zorla aşı yaptırılmaz ve benim iki çocuğum var yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum Rabbim ne yazmış sa alnımıza onu yaşıyacağız. Hatırlarsanız çernobil patlamasında da yok bişey olmaz demişlerdi olmadığını şimdi çok iyi görüyoruz bakın işte ; kanser her tarafımızı sarmış hemen her evde bir grip salgını gibi her yeri sarmış.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
şimdi naapıyoruz oluyormuyuz olmuyormuyuz anlamadım anlaya bildiğim isteyen sağlık bakanına uyar sağlığını düşünür olur istemeyen başbakana uyar bana birşey olmaz der olmaz galiba dimi iyi o zaman
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama 'muhakkak yaptırmak gerekir' diye bir kampanya yürütülmesi doğru değildir, yanlıştır"
"Çünkü devlet sağlığa o kadar para ayıramaz, 70 milyon aşı getiremez, o yüzden de ulusal bir özendirme kampanyası yapamayız... Ama o ilaçları oğlum getirseydi zorunlu tutabilirdik tıpkı GDO'lara izin verdiğimiz gibi..." demek istemiş başbakan...
|
|
|
|
#20 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
vallahi ne dediğini pek anlamadım ama iyi birşey dediğini tamin ettim haklısın