Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas'a Opera ve Bale Açılıyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.11.2009, 10:45   #11
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2232 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivas'a Opere ve Bale Açılıyor

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu haber öyle güzel bir haber ki kelimeler ile ifade etmek güç. Çok mutlu oldum. Sivasımıza herşeyin en iyisi en güzeli layık.Devlet Tiyatromuz ile övünürken Devlet Opera ve Balesi, yeni bir gurur kaynagımız olacak.

Bu gelişme ile Sivasımız ne kadar modern ve kültürlü bir Cumhuriyet şehri oldugunu bir kez daha kanıtlamış olacak.

Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.
Bu kadar sevindiğine göre bale dansını çok seviyorsun galiba

Eğitim için çok güzel bir açılım Sivaslilar için.....

Hayırlıysa Hayırlı olsun....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2009, 18:59   #12
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 790 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivas'a Opera ve Bale Açılıyor

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

M.A.ERSOY....
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Duhan58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2009, 19:37   #13
serhat_58
Usta Yiğido

serhat_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat_58 Şuan serhat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48

Tecrübe Puanı: 1216 serhat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erkek adam yapmaz bunlari
Alt 07.11.2009, 21:06   #14
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1388 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sivas ve Sivaslılar için isabetli bir karar olduğunu düşünmüyorum.Sivasın gelir düzeyi bellidir...Kitap okuma oranının bie %5 te kaldığı bir ülkede baleye bütçe ayırmak lüks olur heralde
Alt 07.11.2009, 21:52   #15
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1060 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas ve Sivaslılar için isabetli bir karar olduğunu düşünmüyorum.Sivasın gelir düzeyi bellidir...Kitap okuma oranının bie %5 te kaldığı bir ülkede baleye bütçe ayırmak lüks olur heralde
Hocam bilginiz üzerine Sivas Devlet Tiyatrosu bir cok oyunda salonu tamamen dolduruyor ve seyirci anlamında bir sıkınıtısı yok. Bunu Sivaslilar.net için Sivas Devlet Tiyatrosu Müdür sayın Emre Başer ile yaptıgımız roportajda kendisi söylemişti.

Devlet Tiyatromuzun bu kadar ilgi gördüğü bir yerde Opera ve Bale de aynı ilgiyi görecektir diye düşünüyorum. Zaten buralara giden kesim kemikleşmiş her zaman bu tip yerlere giden kişiler ve öenmli bir kesimide öğrenci zaten.

Ayrıca Sivas'ta açılacak olması ilgiden ziyade Sivas'ın konumundan kaynaklandıgı haberde belirtilmiş.

Devlet Opera ve Balesinin açılması kültür anlamında ve özellikle Sivas'ın tanıtımında çok büyük öneme sahip olacak birde bu açıdan değerlendirin.
Alt 07.11.2009, 21:59   #16
abdulvahid
Yiğido

abdulvahid - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdulvahid Şuan abdulvahid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2012 10:51

Tecrübe Puanı: 624 abdulvahid FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayırlı olsun diyeceğim,ama içim elvermiyor,
En iyisi mi,geçmişte yaşanmış bir olay sonrası bir hemşehrimizin dediği sözü zikredelim:
"Sivas Sivas Olalı Böyle Zulüm Görmedi".
Bundan baleye savaş işlan ettiğimiz sonucu çıkarılmasın,
Belki ona da ihtiyaç vardır,
Ama Sivasımızın önceliği asla ve asla bale falan değildir.
Yatırımlar,planlamalar,faaliye tler,anlaşmalar halkın sosya/psikolojik,ekonomik durumlarına ve ihtiyaçlarına göre yapılmalı.
Baleye gelene kadar,çook şey var!
Alt 07.11.2009, 22:03   #17
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Her ne kadar opera ve baleden hoşlanmasam da Sivas'ta sevenlerin ve ilgi duyacakların olabileceğini düşünerek hayırlı olsun diyorum.

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009, 22:04   #18
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4581 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Taklitçi bir millet olup çıktık, ben avrupanın hiç bir yerinde türk folkloru ya da Bursa kılıç kalkan ekibini salonu açıldığını görmedim. Anlam ve göze hitap bakımından bizim kiler daha anlamlı, daha ahlaklı.
Alt 07.11.2009, 22:11   #19
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1388 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hocam bilginiz üzerine Sivas Devlet Tiyatrosu bir cok oyunda salonu tamamen dolduruyor ve seyirci anlamında bir sıkınıtısı yok. Bunu Sivaslilar.net için Sivas Devlet Tiyatrosu Müdür sayın Emre Başer ile yaptıgımız roportajda kendisi söylemişti.

Devlet Tiyatromuzun bu kadar ilgi gördüğü bir yerde Opera ve Bale de aynı ilgiyi görecektir diye düşünüyorum. Zaten buralara giden kesim kemikleşmiş her zaman bu tip yerlere giden kişiler ve öenmli bir kesimide öğrenci zaten.

Ayrıca Sivas'ta açılacak olması ilgiden ziyade Sivas'ın konumundan kaynaklandıgı haberde belirtilmiş.

Devlet Opera ve Balesinin açılması kültür anlamında ve özellikle Sivas'ın tanıtımında çok büyük öneme sahip olacak birde bu açıdan değerlendirin.
tiyatroya giderim ama baleye gitmem.. sıradan bir insan tiyatodan anlayablir ama bale için aynı durum söz konusu değil sanırım.. aslında bale hakkında pek bilgi sahibi de değilim fazla konuşmak istemem..
Alt 08.11.2009, 10:42   #20
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1341 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ben tiyatrodan anlarım ama bale de ne olii?
Benim gibi pek çok insan olduğunu düşünüyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)