Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.11.2009, 20:38   #1
can99
Tecrübeli Yiğido

can99 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can99 Şuan can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2010 21:01

Tecrübe Puanı: 666 can99 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart 25 Kasım’da İmamlarda İş Bırakıyor

25 Kasım’da İmamlarda İş Bırakıyor

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, ``25 Kasım`da imamlarımız da görevlerine gitmeyecek`` dedi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, ``25 Kasım`da imamlarımız da görevlerine gitmeyecek`` dedi.

Türkiye Eğitim-Sen Şube Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Sergi, son 8 yıl boyunca yapılan toplu görüşmelerin ancak ikisinde uzlaşma sağlandığını, 6 görüşmede ise mutabakata varılmadığını kaydetti.

Sendikaların aldığı eylem kararları sonrasında, üyelerin yönetici baskısıyla karşılaştığını ileri süren Sergi, şöyle dedi:

``Sendikal kararlar doğrultusunda eyleme katılan kamu çalışanları hakkında yöneticiler disiplin uygulamaları yaptı. Yargıtay sendika üyeleri hakkında bu konuda disiplin uygulanamayacağı yönünde karar verdi. Sendikalar olarak ciddi sıkıntılarımız var. Yöneticiler, kamu çalışanlarının bazı sendikalara üye olmalarına karşı çıkıyor. Bu sosyal ve hukuk devleti anlayışıyla bağdaşmıyor. 25 Kasım’da imamlarımız da diğer kamu çalışanları gibi görevlerine gitmeyecek.``

25 Kasım`da Türkiye Kamu-Sen ve KESK üyesi memurlar bir günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını açıklamışlardı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
-----------------------------------------------------------------------
can99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2009, 20:41   #2
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22

Tecrübe Puanı: 703 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 25 Kasım’da İmamlarda İş Bırakıyor

Kötü olmuş bu, zira tamam eğitime bir gün ara verilir ne biliyim kamu işlemlerine bir gün araverilir ama dine bir gün ara verilmezki, saçma...
Alt 15.11.2009, 20:43   #3
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4571 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Farketmez, cemaatten biri namaz vaktinde imamlık yapar ve ibadetler eda edilir. Sayin Can99 imamların iş bırakmasının sizi etkileyeceğini sanmıyorum, yoksa namaza mı başladınız?
Alt 15.11.2009, 20:45   #4
can99
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Farketmez, cemaatten biri namaz vaktinde imamlık yapar ve ibadetler eda edilir. Sayin Can99 imamların iş bırakmasının sizi etkileyeceğini sanmıyorum, yoksa namaza mı başladınız?
beni etkileyen kısmı ezan susmaz ve kimsenin ezanı susturmaya niyeti yokken sesinin kısılmasına karşı çıkıp kimsenin gücüde ezanı susturmaya yetmez denen kısmı açıkçası
Alt 15.11.2009, 20:50   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Kamu-Sen veya KESK üyesi olsaydım ben de bırakırdım.Çalışmaya devam :(
Alt 15.11.2009, 20:52   #6
sandalli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 4571 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kamu-Sen veya KESK üyesi olsaydım ben de bırakırdım.Çalışmaya devam :(
Çalışın, unutmayın ki vatan çalışanların omuzlarında yükselecektir.
Alt 15.11.2009, 20:53   #7
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2247 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
can99 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
beni etkileyen kısmı ezan susmaz ve kimsenin ezanı susturmaya niyeti yokken sesinin kısılmasına karşı çıkıp kimsenin gücüde ezanı susturmaya yetmez denen kısmı açıkçası
Ezan o günde susmayacak ve senin hevesin kursağında kalacak ! Çoğu imam o gün işinin başında olacak çünkü bu para aşkı gereği yapılan iş değil hizmet aşkı maneviyat aşkı ! Belki katılan imamlarda olacak ama yine hevesin kursağında kalacak çünkü sadece imamlar bilmiyor ezan okumayı imam kadar güzel okuyan cemaati müslimlerde var rahat ol sen
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2009, 20:56   #8
can99
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ezan o günde susmayacak ve senin hevesin kursağında kalacak ! Çoğu imam o gün işinin başında olacak çünkü bu para aşkı gereği yapılan iş değil hizmet aşkı maneviyat aşkı ! Belki katılan imamlarda olacak ama yine hevesin kursağında kalacak çünkü sadece imamlar bilmiyor ezan okumayı imam kadar güzel okuyan cemaati müslimlerde var rahat ol sen
hevesin kursakta kalmasıyla alakalı degil sayın barikat, beni hiç ilgilendirmiyor zaten kim okursa okusun ancak cemaati yok denecek kadar az olan camiler ve yerler var e buralardada özellikle sabah namazında bi sıkıntı olucaktır. çogu imam işbaşında olucak demişsiniz yani bu eylem amacına ulaşabilicek bi ses getirmiycek anlaşılan.
Alt 15.11.2009, 21:05   #9
sandalli
Usta Yiğido

İslamı yaşamak, ezanı okumak için bir imam şart değildir. İslamda ruhban sınıfı yoktur, bu da islmın kesinitisiz devamını sağlar, kilisede rahip yoksa ibadet edilemez ama camii de imam yoksa müslümanlar ibadetlerini yapabilirler. Sevgili can99 endişeye gerek yok.
Alt 15.11.2009, 21:16   #10
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2247 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
can99 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hevesin kursakta kalmasıyla alakalı degil sayın barikat, beni hiç ilgilendirmiyor zaten kim okursa okusun ancak cemaati yok denecek kadar az olan camiler ve yerler var e buralardada özellikle sabah namazında bi sıkıntı olucaktır. çogu imam işbaşında olucak demişsiniz yani bu eylem amacına ulaşabilicek bi ses getirmiycek anlaşılan.
Yok aklı başında olan imamlar katılmaz zaten.Eylem ses getirirmi bilmem benide pek ilgilendirmiyor zaten ama imamların çoğu bu eyleme katılmaz.....Senin eylemde sitede ses getirmesin diye yazmak istemiyorum daha
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)