Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.12.2009, 09:34   #21
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: DTP'liler Alperen ocağını taşladı

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bunların Gözü Önünde Asacan Apoyu ve bayrak yakanlarıda asacan o zaman bir daha Polise taş atıyor bayrak yakıyorlarmı Kürtler.
Alt 07.12.2009, 10:05   #22
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yav o vatandaşlık görevi onları yuhalamak naletlemek işinize geldiği gibi olayları nasıl yorumluyon vede konuyu kaydırıyon.HERZAMAN DAĞOS OLMAZKİ VAN MİNİZ DİYE BAŞBAKAN OY İŞDE ÖYLE TOLANIR.yoksa

gelelim bayrak yakma meselesine hay allah razı olsun ben onu unutmuştum
bayrak mersinde yakılmıya teşepbüs edildi onuda bir sivil polis memuru ellerinden aldı seyreden halkada kizdi ben o olayı çok iyi hatırlıyorum nasıl unuta bilirimki. O ANI TARİH TÜRKİYEDE İLKEZ TÜRK BAYRAĞINI YAKMA TEŞEPBÜSÜ OLARAK GÖSTERİYORDU NE YAZIKKİ İKDİDAR YİNE AKP Dİ
bi bir kere şunu hatırlatmak isterim. Benim ülkeme sevgim parti sevgisinden öndedir. Hepimiz gibi.. Sizden böyle bbir yorum geleceğini tahmin etmeliydim.Ancak ülkemizin bir meselesini yok senin partin şöyle yaptı yok benim partim böyle yaptı diye küçük bir alana sıkıştırmak inanın beni rahatsız ediyor.Biz bu başlıkta partileri tartışmıyoruz en azından benim böyle bir derdim yok.Burada açılımın getirisini götürüsünü tartışıyoruz. Ben de dedim ki: Açılımdan önce de bayrağa saldırı yok muydu?
Diğer taraftan urumçi kardeşim, mesele pkk sorununu da içeren bir mesele değil mi? Kürtler (in bazıları) Cumhuriyet döneminde de ayaklanmış bugün de ayaklanmışlar. 10 yılda onbeş milyon genç yaratan cumhuriyet 80 küsür yılda 12 milyon Kürt'ü kendine niye bağlayamadı. Sorumlu kim?Biz ülkemize onları sevrememişsek geçen onlarca yılda, bunda hepimiz suçluyuz.
Alt 07.12.2009, 10:28   #23
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bi bir kere şunu hatırlatmak isterim. Benim ülkeme sevgim parti sevgisinden öndedir. Hepimiz gibi.. Sizden böyle bbir yorum geleceğini tahmin etmeliydim.Ancak ülkemizin bir meselesini yok senin partin şöyle yaptı yok benim partim böyle yaptı diye küçük bir alana sıkıştırmak inanın beni rahatsız ediyor.Biz bu başlıkta partileri tartışmıyoruz en azından benim böyle bir derdim yok.Burada açılımın getirisini götürüsünü tartışıyoruz. Ben de dedim ki: Açılımdan önce de bayrağa saldırı yok muydu?
Diğer taraftan urumçi kardeşim, mesele pkk sorununu da içeren bir mesele değil mi? Kürtler (in bazıları) Cumhuriyet döneminde de ayaklanmış bugün de ayaklanmışlar. 10 yılda onbeş milyon genç yaratan cumhuriyet 80 küsür yılda 12 milyon Kürt'ü kendine niye bağlayamadı. Sorumlu kim?Biz ülkemize onları sevrememişsek geçen onlarca yılda, bunda hepimiz suçluyuz.
Biz niye Suçlu olalım asıl suçlu onlar vatanına karşı geliyorlar Osmanlıda bir olan bir millet Çanakkalede aynı tarafta savaşmışız Yabancı devletlerin kışkırtması yüzünden isyan ediyorlar Apoyu assaydık böyle olmazdı inanın.
Alt 07.12.2009, 12:17   #24
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bayrak Şeref değil bizim bağımsızlığımızdır onların bayrağı yakması acizlikten başka bir şey değil Koskoca Türkiye Cumhuriyeti başbakanın bildiği varki öyle diyor işte açılım olduğu için bak nasıl sokağa dökülüyorlar PKK yandaşları sırf Muhalefet için onların Hepside bir provokasyon ülkede kaos huzursuzluk yaratmak istiyorlar sırf itidarı düşürmek bakın sizde bunu hala anlamadınız değil mi sizde bunları söyleyerek ortak oluyorsunuz....
Akıllı ol !
söylediklerine dikkat et !
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 12:19   #25
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bayrak Şeref değil bizim bağımsızlığımızdır onların bayrağı yakması acizlikten başka bir şey değil Koskoca Türkiye Cumhuriyeti başbakanın bildiği varki öyle diyor işte açılım olduğu için bak nasıl sokağa dökülüyorlar PKK yandaşları sırf Muhalefet için onların Hepside bir provokasyon ülkede kaos huzursuzluk yaratmak istiyorlar sırf itidarı düşürmek bakın sizde bunu hala anlamadınız değil mi sizde bunları söyleyerek ortak oluyorsunuz....
BAYRAK ŞEREFTİR , NAMUSTUR !
BUNU BİLMEYENDE Ş.EREFSİZDİR , N.AMUSSUZDUR !
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 12:26   #26
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Olayların bu şekilde gelişmesi sizin de işinize geldi. Oy potansiyeliniz çoğalmıştır. Hayırlı olsun.

Ancak bu mesele bir günün bir ayın bir yılın meselsi değil abi.Lisedeyken -tam hatırlamıyorum- hadep kongresinde Türk Bayrağını indirmişlerdi.
2004 ya da 2005 o yıllarda da nevruz kutlamalarında Türk Bağrağını çiğnemişlerdi. Byrağı bir polis onların ayaklarından altından almıştı. Diyeceğim şu ki bayrağa saldırı bu günün ortaya çıkardığı bir durum değil.Akp karşıtlarına malzeme çıktı.
pkk taraflarının sokağa inmesine gelince. Önceden pkk yoktu da şimdi Akp pkk ya taraftar mı üretti?
Buz dağının her zaman görünmeyen kısmından korkun abi görünen kısmından değil.Bu hainler her zaman vardı. O zaman yeraltındalardı şimdi yer üstünde. Akp nin hatası da burada .. Onlara fazla güven verdi.pkk nın Dtpsi hiçbir zaman muhatap alınmamalıydı.

Diğer taraftan, diyelim açılım hiç başlamamış olsaydı o zaman bu insanların ülkeyi bölmeyeceğini nasıl garanti edeceksiniz. Ben sizin kadar iyimser değilim kusura bakmayın. Cumhuriyetin kuluşundan beri bölgede bir huzursuzluk varsa ve giderek bu huzursuzluk artıyorsa bu kimin suçu.Askeriyle eğitim sistemiyle ekonmisiyle diyanetiyle vs. bütün kurumları elinde tutan devlet ve siyasi partiler giderek artan bu kopuşun taraflarından birsidir.
Hiç kusura bakmayın Türkiyenin bu noktaya gelmesinde sadece Akp nin değil hepimizin suçu var..
saygılar.
Urfalı alperen gardaşlarımızla olayın olduğu akşam görüştüm.hepsi ailelerine varana kadar tehdit edildiğini söylüyor.hiç kimse böyle bir durumda oy potansiyelini düşünmez.1993'ten bu yana er meydanındayız ! oy potansiyeli için çalışsaydık bu zamana kadar çoktan iktidar olmuştuk.urfalı gardaşlarımızda bir TÜRK memleketinde bayrağımızı açtı diye taşlandı.bunu 70 milyonun şerefi için yaptı.böyle bir durumda nasıl bu cümleyi kullanabiliyorsunuz anlamadım !

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Alt 07.12.2009, 12:39   #27
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 12:55

Tecrübe Puanı: 781 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

yemin ettim açılım ile ilgili bir konu vardı forumda oraya birdaha yazmıyorum...o konuda da ayazmıştım bazı şeyleri ama ırkçılıkla suçlandığım için bir daha ne yazdım ne baktım...
bu gördüğünüz güzel günler daha başımıza gelecekler var...saçılımı destekleyenlerde bu işten sorumludur...kim ne derse desin...

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 13:25   #28
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biz niye Suçlu olalım asıl suçlu onlar vatanına karşı geliyorlar Osmanlıda bir olan bir millet Çanakkalede aynı tarafta savaşmışız Yabancı devletlerin kışkırtması yüzünden isyan ediyorlar Apoyu assaydık böyle olmazdı inanın.
Bu bile bir sorun değil mi?senin toprağında yaşayan insanlara senden çok yabancıların etkisi varsa bu da bir problem.
ayrıca abdurrahman ben alperenleri takdir ettiğimi belirttim değil mi?
şunun garantisi kim verebilir? açılım olmasaydı ya da böyle bir şeye teşebbüs edilmeseydi bile garanti edebilir miydiniz bu halkın bizden kopmayacağını.. 80 yılda giderek açılan bir uçurum var.bunu siz görmezden geliyorsunuz.ha açılımlı ha açılımsız ,bölgede yıllarca süren bir problem var. ama malesef köklü bir çözüm önerisi yok
Alt 07.12.2009, 13:30   #29
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Diyarbakır'da ve Hakkari'de DTP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle izinsiz gösteri yapması sırasında büyüyen olaylar için DTP Genel Başkanı Ahmet Türk 'DTP'nin genel politikası değil" dedi. Açılım tartışmaları için de 'bitmiş gözüyle bakmıyorum" dedi.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’a “Son günlerde yaşanan Öcalan eylemlerinin DTP ile ilgisi yok, bu DTP’nin politikası değil” dedi.

CNN Türk'te Fatih Çekirge’nin sunduğu Perde Arkası'na konuşan Fırat, Türk ile arasında geçen diyalogu şöyle anlattı:

DTP İLE İLGİSİ YOK

"Ben şöyle sordum: Sokakta eylem var, eleştirilerin odağında siz varsınız. ‘Açılım’la ilgili önemli adımlar atılırken ne oluyor? Neden bu süreçte? Siz Meclis’te ‘destekliyorum’ dediniz. Her ihtimalde ‘destekliyoruz’ dediniz. Niye böyle oluyor? Sadece ‘oda’ meselesi midir?

Türk, soruma: DTP ile ilgisi yok bu DTP’nin politikası da değil bir yerlerden açıklama yapılıyor. Güneydoğu’da halk bu açıklamaları dinliyor. Halk doğrudan bunlara tepki veriyor” dedi.
Alt 07.12.2009, 14:24   #30
Sivasprensi
Tecrübeli Yiğido

Sivasprensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivasprensi Şuan Sivasprensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.01.2011 18:34

Tecrübe Puanı: 705 Sivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOK

sıkıyönetim geri gelsin,polisin yerine askerin jandarmanin müdahelesi gerekli eskiden de böyleydi.cakallar dagdan sehre indi,sözde teslim olanlar butunn bu gruplari kişkirtanlardir adamlar türkiyeyi karistirmaya gelmişler kandilden sehir sehir geziyorlar,kukla basbakan istemiyoruz Amerikanin Kurdugu Partiyi de hic istemiyoruz.basbakan dedigin milletinin namusu olan bayraga el uzattirmaz devletin malina zarar verdirmez polisine tas attirmaz pkk bayragi actirtmaz,,demokratik haklariymiş pehhhh...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)