|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emniyet Müdürlüğü hizmetin daha iyi yürütülmesi, halkla ilişkilerin daha iyiye götürülmesi ve hizmet kalitesinin belgelendirilmesi amacıyla TS-EN-ISO 9001 Kalite Sistemi Yönetim Belgesi alma çalışmalarına başladı. Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan kalite sistemi ile ilgili olarak il sakinlerinin emniyet ve huzurunu daha etkin sağlamak amacıyla TS-EN-ISO 9001 Kalite Sistemi Yönetim Belgesi müracaatında bulunduklarını söyledi. Emniyet Müdürü Seyhan "Teşkilat ve personelin kendisini yenilemesini kolaylaştırmak, bilgi ve teknolojiden daha fazla istifade etmek, Sivas halkının polis hakkında bilgilendirilmesi ve halkın polise daha fazla destek vermesini sağlamak, polisin saygınlığını artırmak, Sivas polisinin yönetim memnuniyetini artırmak, kurumumuza yeni hedefler getirmek, verilere dayalı değerlendirmeler ve sonuç çıkarılmasını sağlamak, halkın ve personelin şikâyetlerini azaltmak için TS-EN-ISO 9001 Kalite Sistemi Yönetim Belgesi alma çalışmalarına başlandı." dedi Kalite sistemi ile ilgili olarak uzmanlar tarafından personele yönelik eğitimler verildiğini de sözlerine ekleyen Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, “ Teşkilatımız personeline yönelik 09-13 Kasım tarihleri arasında kalite sistemi yönetim sistemi temel eğitimi, kalite yönetim sistemi iç tetkik eğitimi ve kalite yönetim sistemi dokümantasyon eğitimleri verildi. Eğitimlere katılan personel daha sonra kendi bünyesinde eğitim verdi “dedi. Kalite sistemi yönetim belgesinin amacı hakkında da bilgiler veren Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan “Sivas Emniyet Müdürlüğü olarak kalite politikamız, yasalar çerçevesinde verilen görevi personel ve vatandaş memnuniyeti gözeterek erdemli bir şekilde yerine getirmektir. Bütün personele ezberletildiği ifade edilen kalite politikalarının, Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları, polis merkez amirlikleri ve bütün ekip otolarına asıldığı kaydedildi. Yeni Ülke |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
sivas emniyetimiz gerçekten çok güzel ilgileniyor halkla diğer illeri bilmem ama istanbuldan hiç memnun değilim ben kendi adıma ama sivasımızın emniyetinin üzerine yoktur diyebilirim. çok teşekkür ediyorum emniyet birimine
ve ayrıca paylaşım için sivalılar nete sağolun. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizler emniyet birimlerimize nekadar çok yardımcı olursak, emniyet birimleride görevlerinde daha çok başarılı olurlar.
ben sivasımızda güzel çalışmalar yapan , Emniyet Müdürümüz Ahmet Kemal Seyhan'ı takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum..
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmet Kemal Seyhan'ı takdir ediyor,
Görevi çalışmalarında başarılar diliyorum..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|