|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
΄΄Buradaki malzemeler, 2004΄ten itibaren belediye otobüslerinde ve diğer yerlerde unutulan, kaybolan mallardır. Buradaki telefonların muhammen bedelleri tespit edildi, satışa arz edilecekti, vatandaşlarımızdan talep olmayınca bu satış bir sonraki haftaya bırakıldı. Buradaki malzemelerin yaklaşık tutarı 4-5 bin TL. Buradan elde edilen gelir belediyeye irat olarak kabul edilecektir΄΄
Satıştan elde edilen gelir yani paralar belediyeye irat olarak kabul edilecek..... giysilerin ise Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapan Hayat Ağacı Derneğine tutanak karşılığında devredilmesinin planladığı belirtildi. Giysilerde Hayat ağacı Derneğine. Doğru bir iş yapılmak isteniyorsa, elde edilen gelirinde hayır kurumuna bağışlanması gerekir, hem böylece belli olmayan asıl mal sahiplerininde hayır işlemesine vesile olunarak, vebal alınması daha hafifletilmiş olur. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|