|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1360
![]() |
![]() 80 yılda o insanları değiştiremedi isek bunda bizim de suçumuz var . Sizin vicdanınız rahat olabilir ama benim değil.Size göre ''bu insanların genetik kodlarında ihanet vardır ne yapılsa değişmez'' .insan, beyninin içindekini değiştirmediği sürece dünyayı değiştiremez .Tabi bunun için böyle bir kaygısı olması lazım.
ikincisi İsmail bey bu mesajım bu forumda size verdiim son cevaptır. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak fikirlerimle alay edilmesinden hoşlanmam. ikinci mesajınızda ise ''neresini özlüyorlar ''demişsiniz. Türk bayrağının dalgalandığı her yer benim vatanımdır ve kutsaldır. Yozgat benim ne ise tunceli de o dur. Zel dağları teröristlerin değil benim vatanımın parçasıdır. Son olarak Hasan abi bu konulardan hoşlanmıyorsun biliyorum başlığında böyle konulara girdim hakkını helal et. Saygılar
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köksal, Kahveciler Odası Başkanlığına devam ediyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 08.01.2010 12:35 |
Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker oldu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 06.01.2010 02:11 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Sohbet Odası | 4Eylul | Arşiv | 84 | 18.09.2008 22:23 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |