![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1363
![]() |
![]() Demiryollarının yolcu çekmek için reklamını göreniniz var mı? babamlar geçen yıl erzuruma gidecek.. 00.00 da gelecek tren 05 te geliyor. kaç tane bayan yolculuk için tren güvenlidir diyeblir.meselnin bu tarafını da görün..tabi ki desteklenecek bir karar değil. Arz talep meselesi..Memur mantığı ile bu sorun çözülmez.
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ne hizmetleri, ne ayrıcalıkları, ne konforları var ki, reklamda neyi anlatacaklar....
yüzlerimi varki reklam versinler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2011 18:34
Tecrübe Puanı: 682
![]() ![]() ![]() |
![]() yarın TCDD yi de satsinlarda temelli kurtulalim..
![]() |
#14 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() Alıntı:
Birde kadrolaşmaya dem vuruluyor allah belasını versin Her hükümette olan kadrolaşma işinin diyeceğim, ve allah belasını versin bu durumda MHP'nin. MHP zamanında tabanının MHP'ye bağlı bakanlıklarda kadrolaşmama durumunu eleştirir dururduk. Evet her hükümette vardı kadrolaşma ama malesefki MHP'nin bulunduğu iktidarda, MHP'ye bağlı bakanlıklarda olamadı bu, bu sebepten bir MHP'li olarak partimden utanıyorum... Ayrıca İslam insana hakkını teslim etmeyi ve hakka göre hareket etmeyi emrederken, Cumhuriyet Tarihindeki en büyük kadrolaşmanın İslam'ı siyasete alet eden bir parti tarafından gerçekleştirilmesi ne kadar vahim, ne kadar ayıp bir hadise. İşte bu sebepten İslam'ı siyasete alet eden bir parti, İslam partisi değil diyorum.. Yazık yazık...
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() MHP döneminde kadrolaşma olmamışmış
![]()
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
Bu kadrolaşmayı sizin yapmanızı diğer hükümetlerin yapmış olması maruz gösterir... Güzellll 10 yıldan sonra örülen ağlar da Ankara-Eskişehir arasının bir kısmı, orası da hemencecik çöktü....İyiiiiiiiii Tren kazalarına da sadece üzülen bizleriz, harikaaaaaaaaa Trenlerde konforlu güvenli seyahat için sana yakında bu taraflarda olan iyileştirmelerin envanterini fotoğraflarla aktaracağım bakalım hangi gözlerle izleyip nasıl bir zeytinyağlıkla üste çıkacaksın... İnadına AKP İnadına AKP............ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Yiğido
![]() ![]() Aksu Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2010 22:23
Tecrübe Puanı: 580
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Ben hemen hemen her akşam Sivas garda çocuklarımla ya da eşimle tren saatlerinde dolaşırım... Her fırsatımda Ankara'ya trenle gider gelirim... Ekspreslerde yataklı vagonda 3 ay sonrasına yer bulamazsınız.. Pulman vagonlar ağzına kadar öğrenci ile doludur... Kaç defa dilekçe yazdım e-posta gönderdim trelefon ettim, şu katarlara bir tane daha yataklı vagon ekleyin talep çok diye. Ama çok mükemmel AKP memurları lütfedip cevap bile vermediler... Sen neden bahsediyorsunuz... Trenin geç gelmesinin sebebini az bir sorgulasan gar müdürlüklerine torpille atana idareci bozuntularının iş bilmezliklerin görürsün.. Adapazarı yolcu vagonu fabraikasından ayda bir tane vagon çıkaramıyorsunuz. Elinizde Eskişehir lokomotif fabrikanız var bir tane lokomotif ekleyemiyorsunuz (oda montaj). Zamanında bu AKP nin ağa babaları demiryolları kominist rejimlerin ulaşım aracıdır derdi ne çabuk unuttunuz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1363
![]() |
![]() Alıntı:
yalana borcum yok.Trenin geç gelmesini ben sorgulamam aldığım hizmete bakarım geç gelmeyen ulaşım aracına yönelirim. bu kadar.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |