|
|
#31 |
|
Yeni Yiğido
![]() hasan fatih Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 22:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Evet, eğer demiryolları yenilenirse bu büyük bir başarıdır.
Ancak bu hatlar iptal edilmeden yenilenemez miydi? Ankara-İstanbul arasında ve diğer hatlarda nasıl yenilendiyse öyle yenilenebilir. Ama açık ki burada bunun savunmasını yapanlar siyasi tercihlerinin esiri olmuş insanlara benziyor. Nitekim TCDD'nin bu emri de siyasi bir emir. Bir şehri apaçık bir şekilde cezalandırma. Söyler misiniz; bu raylar yenileninceye kadar bu hatlarda gidip-gelecek öğrencilerimiz ve diğer insanlarımız ne kadar maddi kayba uğrayacak. Sivaslımızın parası böyle bir emirden dolayı hangi yaban ellere akıp gidecek fazladan fazlaya. Sivas hakikaten sahipsiz kalmış bir kasaba gibi. Bu, Sivas için değil, maalesef Sivas'a sahip çıkamayan siyasetçiler ve devlet adamlarımız için çok büyük bir ayıp. Değerli(?) milletvekillerimizin yoğun bir şekilde başka memleketlerin insanları için sarfettikleri vakitlerini biraz da Sivas'a sarfetmelerini bekliyoruz.... |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
AKP ile TCDD nin ne alakası var veya Partilerin ne alakası var AKP düşmanlığınızı anlıyamıyorum sanki Sivası yöneten AKP TCDD Çalışmaları var bunu niye Siyasette alet ediyorsunuz......
|
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
TCDD hükümete bağlı bir devlet kuruluşudur, hatalarını iktidara paha biçmek en doğal haktır sevgili Seva... AKP trenlerle ilgili bir gelişme olduğunda her nasıl böbürleniyorsa bizde kötü hususlarını eleştireceğiz elbette..
|
|
|
#34 |
|
Usta Yiğido
Hükümet parti ile yönetme devri bitti Şimdi AKP seçildi Binali YILDIRIM da bakan oldu Parti ile ilgisi kalmadı bilmem anlatabildim mi...
|
|
|
#35 |
|
Yeni Yiğido
![]() şaho58 Şuan
Son Aktivite: 03.01.2010 19:02
![]() |
BU İKTİDAR NE YAPTIĞININ FARKINDAMI ACABA?TRENİ KALDIRMAKLA SİVASIMIZA DARBE YAPTIĞINIMI ZANNEDİYOR EĞER ÖYLE DÜŞÜNÜYORSA ALDANIYOR SECİM ZAMANI GELİNCE HAlKIMIZ GEREKLİ CEVABI VERECEKTİR
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Usta Yiğido
Verir Devlet darbe yapmaz...
|
|
|
#37 |
|
Yeni Yiğido
![]() hasan fatih Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 22:55
![]() |
O da en az sizin kadar AKP'li hala. Bir o kadar da AKP'nin istediklerini yapıyor. Belki biz böyle anlıyor olabiliriz. Ama iş ortada. Abdülhamid Han'ın yaptırdığı dönemden beri Anadolu'da demiryolları için önemli bir kavşak olan Sivas'ın en önemli iki express'i iptal edilmiş durumda. Kim yaptı bunu Deniz Baykal mı yoksa. Lütfen partizanlığınızı bir tarafa bırakıp da Erdoğan için endişelendiğiniz kadar biraz da hemşehrileriniz için endişelenin. Gerçekler kabullenmemekle değişmez. Ama aldananlar hiç bir zaman kabullenemezler...
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Alıntı:
![]() Önce geçmişimden bahsedeyim, bir bakış açısı kazandırır. Ben babası 40 yıl TCDD de çalışmış, ömrü TCDD lojmanlarda geçmiş, hayatının önemli bir kısmında sadece trenle seyahat etmiş, şu anda elinden geldiğince treni kullanan, Sivas sevdalısı bir adamım.. TC nin gitmediğim yeri yok.. Şimdi, senin kabahatin midir diyeceğim ama sen kopyala yapıştır yapmışsın, senin araştırmaların değil bunlar, o nedenle seni suçlayamıyorum. Urumçi kardeşim bu laf ebesi müdürün açıklamalarında düzeltmeler yapmış. Ben sadece bir kaç konuya değineceğim.. Sayın çok bilmiş müdür diyor ki 2003 den bu yana 113 km yol inşa ettik, En altta ise başka bir rakam: 2734 km. Sen düzelt Delilyaslı..... ![]() 1950 den 2009 başına kadar yapılan hat eklemesi 1981 km dir. Ülkedeki mevcut demiryolu hat uzunluğunun %40 yakını Cumhuriyet öncesi %40 yakını 1923-1950 arasında döşenmiştir. Toplam çalışanın nasıl azaltıldığını fabrika yolundan aşağı in orda bir kapı var gir sor sana anlatırlar.. Kimlerin gönderildiğini öğrenmiş olursun. Torpilin yöneticiler ve amirler için olduğunu anlamayacak kadar cahil oldğunu hiç sanmıyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
![]() Bende 25 senesini demiryollarında calışmakla gecirmiş ve bu kurumdan emekli olmuş birisi olarak bu işlerin nasıl yapıldığını az çok biliyor sayılırım yol yapımı bahanesiyle tren seferlerini kaldırıp aslında sivastan intikam almayı planlayan iktidarın ne yaptığını anlamakta zorluk cekiyorum gücleri yetiyorsa istanbul ankara yönünda calışan seferlerini durdursunlarda görelim bu hatlarda günde sayısız seferler yapılırken yol yenileme calışmaları yapılmıyor ankara kars hattında günde bir kac trenin calışmasından yol yapımına mani oluyor bahanesi bana göre çok komik geliyor.Ben 25 sene demiryollarına hizmet veren birisi olarak bu işin altında başka şeyler olduğunu tahmin ediyorum böyle havadan sudan sebeplerle hattımızın kapatılmasını şiddetle kınıyor ve sırf AKPli oldukları için bu parti ne yaparsa doğrudur mantığını güdenleride ayrıca kınıyorum bizim üyelerimizin bazıları ve hemşehrilerimiz tepki götereceğine AKP haklıdır diyecek kadar fanatiklik örneği göterip partizanlık yapıyorlar yazık çok yazık sivasımızın ulaşımını engelliyorlar uyan ey sivaslı kardeşim iktidarlar gecici ancak bizler kalıcıyız ulaşım özgürlüğün elinden alınıyor sende tepkini göster BAŞKA SİVAS YOKTUR
|
|
|
#40 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
SÜRATLİ VE KONFORLU HİZMET VERİLECEK i express iptal edilemez öyle bir durum ve çalışma yoksa sizin işinizde siyaset başka bişey değil
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|