Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Valla manşete gerek yok ben diyecektim Ahlak Polisi misin ulan diye ama biraz sıkar bu amcaya bunu demek...  Şaka bir yana da hakikaten abartılmış.... Bunun bir başka yolu olmalı, bende okuldan kaçtım kız arkadaşımla oraya gittim eminim burada benim yaşımdaki ve üzerindeki çoğu abimiz 80 öncesinde bile sevgilileri ile orada el ele gezmiştir, bir gazoz felan içmiştir, yani bizim adtelerimizle büyümüş gençler daha fazla ne yapabilirler ki? Yakalamışmış gençleri bakar mısın? O zaman vereydin polise Allah Allah... Bu haberden pek mutlu olmadım, geçmişte polis aracı devamlı dururdu orada tabii hır gür çıkaracak adam gelmezdi poliste gençler abartmadıkça asayişi sağlar kimseye karışmazdı şimdi bu adamın ne eğitimi var? Dünyaya bakışı ne kadar geniş bir pencereden kendince fuhuş saydığı birşey belki toplumun belki kızın ve oğlanın ailesine normal gelen küçük bir buse ya da el ele gezme olabilir... Buna bir çözüm bulsunla bir polis aracı ve mobesse yeterli olacaktır...
|
Haklısın Kıbrıslı.
Bence Kaleyi Özel güvenlikçilere verilmesi lazım Eli sopalı bekçiyle olacak iş değil.