Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas Kalesine eli sopalı bekçi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2010, 00:16   #1
Osmanlı
Yiğido

Osmanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanlı Şuan Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 16:55

Tecrübe Puanı: 581 Osmanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Kalesine eli sopalı bekçi

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valla manşete gerek yok ben diyecektim Ahlak Polisi misin ulan diye ama biraz sıkar bu amcaya bunu demek... Şaka bir yana da hakikaten abartılmış.... Bunun bir başka yolu olmalı, bende okuldan kaçtım kız arkadaşımla oraya gittim eminim burada benim yaşımdaki ve üzerindeki çoğu abimiz 80 öncesinde bile sevgilileri ile orada el ele gezmiştir, bir gazoz felan içmiştir, yani bizim adtelerimizle büyümüş gençler daha fazla ne yapabilirler ki? Yakalamışmış gençleri bakar mısın? O zaman vereydin polise Allah Allah... Bu haberden pek mutlu olmadım, geçmişte polis aracı devamlı dururdu orada tabii hır gür çıkaracak adam gelmezdi poliste gençler abartmadıkça asayişi sağlar kimseye karışmazdı şimdi bu adamın ne eğitimi var? Dünyaya bakışı ne kadar geniş bir pencereden kendince fuhuş saydığı birşey belki toplumun belki kızın ve oğlanın ailesine normal gelen küçük bir buse ya da el ele gezme olabilir... Buna bir çözüm bulsunla bir polis aracı ve mobesse yeterli olacaktır...
Haklısın Kıbrıslı.

Bence Kaleyi Özel güvenlikçilere verilmesi lazım Eli sopalı bekçiyle olacak iş değil.
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Osmanlı'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)