|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bir neden kendi kanin'dan olan gardasini öldürmeye sebep degildir.
Nefsini tatmin etmeyen kisi herseyi yapar gerçi ... Gardasin'da hayirlisini versin Mevlam Üzücü bir olay.Yakinlarina Rabbim sabir ihsan eylesin .
|
|
|
#22 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diriliş mahallesinde önceki gün kardeşini bıçakla öldüren zanlı dün adliye ye sevk edildi. Cinayete kardeşler arasındaki husumetin neden olduğu ileri sürülüyor
Şehrimizde önceki gün meydana gelen bıçaklı kardeş cinayetinin zanlısı dün savcılığa sevk edildi. Polisteki işlemlerinin ardından dün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polisler tarafından adliyeye getirilen 34 yaşındaki İsmet T nin hayli üzgün olduğu gözlendi. Diriliş Mahallesi 26. Sokak taki evlerinde 29 yaşındaki kardeşi Bilal T yi sırtından bıçaklayarak öldürmekten sanık olarak adliyeye getirilen İsmet T nin hakim karşısına çıkarılması bekleniyor. Diriliş mahallesinde büyük üzüntü yaratan olayın kardeşler arasındaki eski bir kavgadan sonra oluşan husumetten kaynaklandığı belirtilirken, bıçakla öldürülen Bilal T. Dün toprağa verildi. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 12:09
Tecrübe Puanı: 1330
![]() |
ALLAH Rahmet etsin,çok zor birdurum mevlam hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın.ailesine başsağlıgı dilerim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seten65'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#24 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
evet kardeşim oldukca zor bir durum allah düşmanımın bile başına vermesin şimdi bu aile naapsın ölenemi yansın kalanamı düşman olsun çok vahim bee ben anne babanın yerine kendimi koyuyorumda o vuran kardeşin yüzüne bir daha bakmazdım herhalde diyorum ama oda evlat nereye kadar bakmıycaklarki allah aileye sabır ölenede gani gani rahmet etsin.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|