Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Şehir Meydanına MC Donals' mı geliyor? ( Mc Donalds Sivas ) ) - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.01.2010, 22:41   #31
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Şehir Meydanına MC Donals' mı geliyor? ( Mc Donalds Sivas ) )

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok güzel bir haber. Bazı arkadaşlar tarihi doku falan demiş ne alaka tarihi eserlerin bulundugu yer diye oraya ne açılması gerekıyordu boş mu kalacaktı ? İstasyon caddesi'nde uygun bir yer sanmıyorum kı olsun.

Malum yerin üstü cafe oluyorsa altıda MC Donalds olur. Öğrenciler ve farklı bir lezzet arayanlar içinde iyi bir adres olur.

Bazı yerlerde yapılan ve Mc Donalds'ın lezzetine yaklaşamıycak hamburgerlere de böylece 2 katı para vermemiş oluruz...
Biraz iyi düşünmekte fayda var.. Bir yanda tarihi eserlerin tarihi mekanların diğer yanda mc donald's biraz abes durmuyor mu? Malum yerin üstü kafe oluyor bence olmasında zarar yok çünkü ters düşen bir durum değil absürd durmuyor ama mc donald's tamamen saçma eğreti durur orda... Büyük caddelerde bi dünya dükkan varken oraya gelip girmek gereksiz olur..
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar FurkaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2010, 22:49   #32
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1347 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

evet bence de... aslında sorun daha büyük ... belediye meclislerinden işletmelere yabancı isim yasağı konulması en iyisi..mc donald levis waikiki yards ...yeter artık Türkçemizin neyi eksik.. üç beş kuruşa sattık güzel Türkçe'mizi..
bana gelinceben istemiyorum mc donaldın Sivas'ta açılmasını.(hoş kimse bana sormaz da)..medreslerin de içinde bulunduğu tarihi bir çarşımız neden olmasın.. Furkan kardeşimizin de dediği gibi gerçekten eğreti durur..
Alt 26.01.2010, 22:53   #33
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Buruciye Kafesi diyelim adına bence..

Açılır mı açılmaz mı,doğru mu yanlış mı tartışması bir yana,çok iş yapacağı kesin.Aynı hamburgeri ben yapsam goramaz bile yemez,MC amca yaaprsa hücum eder millet,hele ki üniversite gençliği..
Alt 26.01.2010, 23:03   #34
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1347 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kaç kere yaptın da yemedim..

mek danılds ile ilgili bir resim vardı bulamıyorum.. bulsam buraya yapıitırcağım ama yasaklandı sanırım..İslam dünyasını rencide eden alaya alan bir resimdi...
Alt 26.01.2010, 23:17   #35
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 22:13

Tecrübe Puanı: 789 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

:
McDonald's Türkiye’nin sahibi: Tuncay Özilhan’dır.
Özellikle Tüsiad başkanlığın nedeniyle yakından tanıdığımız Tuncay Özilhan aynı zamanda CocaCola ve Esef Pilsen’inde sahibidir.

2007'de Tarım Bakanlığı'nca yapılan analizlerde CocaCola'da "alkol" tespit edilmişti.

Tuncay Özilhan’ın Efes Pilsen’in 2006 yılbaşında üzerlerinde “BİRAULLAH” yazan bardak altlıklarını dağıtarak Allah’a, İslam ve Müslümanlar’a “hakaret” etmişti.

O tarihlerde şu görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmıştık: “Efes Pilsen firmasının bira bardakları için bardakaltı olarak hazırlattığı reklâm malzemesinde “Biraullah” sözcüğü kullanılmaktadır. Biraullah sözcüğü bir isim tamlaması olup Türkçe dil bilgisine ve tercüme kurallarına göre, "Allah'ın birası" anlamına gelmektedir. Alkollü içecekler İslâm dinine göre tartışmasız “haram” bir içecektir.
firmalarının mal ve hizmetlerini kesin olarak boykot ederek tüketimi artırmak için yapılan reklamları ile kendilerinin tükeneceğini çok açık olarak göstereceğiz.

Bira da alkollü içeceklerden biridir. Burada, bir din tarafından günah kabul edilen bir içeceği meşrulaştırma çabasının yanında, Müslüman, Hıristiyan ve Yahudilerce ortak yaratıcı ve ilâh kabul edilen ve en kutsal değer olan Allah’ı hafife alma söz konusudur. Efes Pilsen firması, bu reklâm ile insanlığın ortak kutsalı olan yaratıcıya (Allah’a) hakaret etmektedir.
Alt 26.01.2010, 23:27   #36
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 671 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence gelmesi iyi olur. Tarihi mekana uygun yaparlar. Ayrıca orada istihdam edilen vatandaşta bizim giden para da Anadolu grubuna gidiyor. Amerikaya sadece isim hakkı için para ödeniyor. Gelişmek için yeniliğe açık olmak gerek.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 02:09   #37
sivas_sevdamiz
Yiğido
NO AVATAR

sivas_sevdamiz Şuan sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.09.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 690 sivas_sevdamiz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

valla belki şık olmaz ama açılsın bee )
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2010, 08:53   #38
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

MC Donals' değilde çoğunluk etli ekmekten bahsetmiş, bende işkembe salonu açılsa fena olmaz derim ,açılışa davet gelirse'de katılmayı düşünürüm.
Alt 27.01.2010, 08:59   #39
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 768 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biraz iyi düşünmekte fayda var.. Bir yanda tarihi eserlerin tarihi mekanların diğer yanda mc donald's biraz abes durmuyor mu? Malum yerin üstü kafe oluyor bence olmasında zarar yok çünkü ters düşen bir durum değil absürd durmuyor ama mc donald's tamamen saçma eğreti durur orda... Büyük caddelerde bi dünya dükkan varken oraya gelip girmek gereksiz olur..
Peki tarihi mekanın içinde çay bahçesi çok mu güzel duruyor ?
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2010, 09:30   #40
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 11:21

Tecrübe Puanı: 578 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
MC Donals' değilde çoğunluk etli ekmekten bahsetmiş, bende işkembe salonu açılsa fena olmaz derim ,açılışa davet gelirse'de katılmayı düşünürüm.
Haklısın Abi fena olmazdı İşkembe veya paşa

Bazıları demişki Gelişmek için şart diye ne alakası var Avm açılsa orada olsa neyse meydanda en önemli tarihi eserlerimizin yerinde bu tür şeyler olmaz örnek vermek gerekirse Kayseride kalenini çevresinde lokanta olarak yeni yapılan küçük büfeler var hem cafe hemde iskender salonu bence gayet güzel Ayrıca diğer şehirlerdede tarihi meydanda bu Mc Donals olmaz Onun yerine başka şeyler açılsın Sivas Tarihi ile ilgili Sivas Yemekleri ile ilgili Sivas Köftecisi açılsın,Madımak Salonu Açılsın,Sivas Kebapcısı açılsın Etli ekmek Salonu Açılsın,Dürümcü açılabilir İskenderci açılabilir fakat oraya yakışmayacak iş yeri açılmasın
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)