Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? - Sayfa 56 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) 544 19,96%
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) 743 27,26%
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) 18 0,66%
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) 5 0,18%
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) 519 19,04%
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) 98 3,60%
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) 373 13,68%
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) 97 3,56%
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) 85 3,12%
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) 25 0,92%
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) 143 5,25%
Yeni Parti (Tuncay Özkan) 76 2,79%
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.01.2010, 20:58   #551
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

yanlış yazdım senin gibi biz de pkk dan nefret ediyoruz
Alt 26.01.2010, 22:06   #552
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ebuhalid_52 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
önerimi istiyosunuz bu iş siyasetle olmaz !
bu dünya düzeni siyasetle saglanmaz .

Ötüken

bakın bunları saglıyan kim olursa olsun biz onlara taaa başlarda atatürk döneminde muhtac durumdaydık şimdi olsak nolur (Atatürk döneminde derken yanlıs anlamayın ekonomik yönden dedim)
O zaman ne demeye AKP iktidarını eleştiriyorsun.Bu iktidar mı bağlı etti bizi İsrail'e ABD'ye?
Alt 27.01.2010, 09:41   #553
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 11:21

Tecrübe Puanı: 582 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O zaman ne demeye AKP iktidarını eleştiriyorsun.Bu iktidar mı bağlı etti bizi İsrail'e ABD'ye?
Bu Noktada Haklısın Abd işe biraz karışık anlatması uzun sürer hangi hükümet gelise gelsin abd ye karşı çıkamaz bunu nedenleri var bu 1945 yılına kadar uzanıyor fakat işin tarafı bu değil Akp nini politikaları ve yaptığı şeyler özelliştirmeler ilk senelerinde iyi yönetiyordu fakat sonraları kötüleşti özellikle Sivas konusunda Sivas yatırım yapmadı Sivası unuttu Eğer Sivası Seviyorum Diyen Kişi Akp ye vermez çünkü bütün yatırımlar çevre illere kaydı hemde sivastan küçük olan yerlere Sivas es geçildi ben bunun cezasını Sandıkta verecem 4 millet vekilimiz var bir tanesi bir adam etmiyor Sivas yatırım yapmıyorlar onuda geçtim pasifler Seçimler yaklaşıyorya gözükmeye başlarlar Haksızsam haksız deyin.
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Meraküm'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 16:48   #554
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3313 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ben bu konuya yazmayacaktim ama bir iki kelime yazma gereksinimi hisettim kendimde turkiyenin amerikaya bagimliligi 60 yildan fazla acaba akp ozaman iktidardamiydi yoksa r.t. erdogan dogmamismiydi sivasa yardim yapmadigi icin elestirebiliriz ama bu adamlar gercekten curumus bir sistem enkazindan kalkdilar bunun altindada kalabilirlerdi bunu goze almak cesaret isidir siyasi bir risktir bunu iyi idrak etmemiz lazim turk insanin kaderidirki nice kahramanlari vatan haini nice vatan hainlerinide vatan sever olarak tanitilmaya calisilmistir.turkiyedee artik birseyler degismeli sezarihakki sezara verilmeli ulku bir yasam tarzidir bir sevdadir vatani sevmektir.bunun icinde oyum partiye degil bu ulke icin calisanadir ulkenin menfatini on plana cikaranadir icinde vatan hainligi olmayan her dusunceye saygi duyuyor ve kucakliyorum
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 16:56   #555
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bilal Köse yazınıza yürekten katılıyorum..

Tayyip Erdoğan bu ülkenin başbakanı olmayı haketmiyormuş..Peki çözüm nedir? Ya seçim sistemini değiştireceksiniz ya da darbe ile iktidardan indireceksiniz.

Halep oradaysa arşın burda.. Ankara oradaysa, halk da burda..seçim de 2011 de Allah'tan bir mani olmazsa.. Kimse kimseye zorla oy vermedi de verdirmedi de.Kendi öz insanınıza güveniniz bu kadar mı? Halkını ve onun tercihini beğenmeyip ona tepeden bakanlar ve onları temsil edenler, bu gün muhalefet sıralarında tepeye ulaşmak için daha çok çabalayacaklar gibi...
Alt 27.01.2010, 17:13   #556
bilal kose
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bilal Köse yazınıza yürekten katılıyorum..

Tayyip Erdoğan bu ülkenin başbakanı olmayı haketmiyormuş..Peki çözüm nedir? Ya seçim sistemini değiştireceksiniz ya da darbe ile iktidardan indireceksiniz.

Halep oradaysa arşın burda.. Ankara oradaysa, halk da burda..seçim de 2011 de Allah'tan bir mani olmazsa.. Kimse kimseye zorla oy vermedi de verdirmedi de.Kendi öz insanınıza güveniniz bu kadar mı? Halkını ve onun tercihini beğenmeyip ona tepeden bakanlar ve onları temsil edenler, bu gün muhalefet sıralarında tepeye ulaşmak için daha çok çabalayacaklar gibi...
gelismis ulkere bakin her gelen ulkesi icin daha ileri goturmek icin calisir bunun puaninida halk verir basarisiz olan her lider secimden sonra gider yada kendi istifa eder bana gore bu onurlu bir istir.bizimkilerin ne kadar onurlu olduklarina siz karar verin gelismis ulkerin halkida ulkesinin cikari icin oy kullanir. bizdeki gibi yok bu babamin partisi yok anamin partisi bitsin artik bu kor partizanlik isi oyumuzu verirken partiye degil turkiyeye vermeliyiz benim partim degil turkiye kazansin sizler kazanin halk kazansin adalet kazansin iste bunlari diye biliyorsak ozaman bizi kimse yikamaz...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 18:33   #557
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1450 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bakın burada ne var..? Benim günlerdir anlatmak istediklerimi adamlar erinip üşenmeden video yapmışlar...

" AKP Tesadüfleri ! Videoyu durdurarak okuyunuz"...

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

Not: Cley bu videoları sana ulaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacam.. Bu videolardan kurtuluşun yok... Artık "görmek iste ve gör..!"

Bu videolar senin ve Ak Parti'ye oy veren binlerce TÜRK HALKI(Başbakan bu sözü ağzına almamakta ısrar etse de biz inadına "Türk Mileti ! Türk Halkı !" diyecez)'nın kabusu olacak..! Vicdan azabı çekeceksiniz bu partiye oy verdiğiniz için..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 18:45   #558
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1450 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
serkanka58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
(şu anda doğru dürüst bir alternatifi yok ve bi anlamda ehven-i şer sayılır)

Alternatfi mi arıyosunuz..? Kafanızı çevirip baktınız mı yedek külübesine..?

Göremediyseniz ben size yardımcı oluyum;

1-Osman Pamukoğlu
2-Yalçın Topçu
3-Devlet Bahçeli
4-Deniz Baykal
5-Numan Kurtulmuş

Bunlar her an forma giymeye hazır olanlar, bunların yanısıra Abdullatif Şener ve Mustafa Sarıgül de düz koşulara başlamış bulunuyorlar..

Kıbrıslı abi "Tuncay Özkan kadroda neden yok?" diye soracak olursan, Tuncay Özkan uzun bir süre paf takımla çalışsın..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 18:50   #559
bilal kose
Usta Yiğido

Lächeln Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın burada ne var..? Benim günlerdir anlatmak istediklerimi adamlar erinip üşenmeden video yapmışlar...

" AKP Tesadüfleri ! Videoyu durdurarak okuyunuz"...

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

Not: Cley bu videoları sana ulaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacam.. Bu videolardan kurtuluşun yok... Artık "görmek iste ve gör..!"

Bu videolar senin ve Ak Parti'ye oy veren binlerce TÜRK HALKI(Başbakan bu sözü ağzına almamakta ısrar etse de biz inadına "Türk Mileti ! Türk Halkı !" diyecez)'nın kabusu olacak..! Vicdan azabı çekeceksiniz bu partiye oy verdiğiniz için..
paylasim icin sagol hep ayni yerdesin yildirim kardas
Alt 27.01.2010, 18:51   #560
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Öncelikle adaletli bir seçim sistemi olsun. Katakulle oyunlarıyla iş başına gelmek marifet değil. En başta Özal döneminde kabul edilen dünyada en yüksek oranı olan yüzde 10 barajı yüzde 5' e çekilsin. Akkoyunda karakoyunda belli olsun o zaman.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)