|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
haberini cümle cümle okudum.zaten ben inanmıyorum ki yapılacağına.sadece sivas gelişiyor gibi göstermek ama hiç bir gelişme olmaması.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Yiğido
![]() fatih.b Şuan
Son Aktivite: 14.11.2010 00:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ya arkadaslar,gardaslar birakin oteli moteli ne simiz var otel ile turistik bölgemiyiz,sükür geleni agirlayacak kadar yerimiz yurdumuz var,bize otel degil fabrika lazim is sahasi lazim,kuru otel ile ne isimiz var daha birinin derdi bitmedi ki?selamlar herkese
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
Son Aktivite: 24.09.2014 22:46
Tecrübe Puanı: 730
![]() |
HAYIRLISI İNŞALLAH GEÇENYIL RADYOSPORDA BİR PROĞRAM DİNLİYORUM KONU NEYDİ BİLİYORMUSUNUZ SİVAS.DA KALİTELİ BİR OTELİN OLMAMASI OLANINDA FAZLA ÜCRET TALEPETMESİYDİ BU NEDENLE DE TRABZON TAKIMININ TOKATTA KONAKLAMASIYDI VE BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI BAĞLANDI OTELİ DAHİ OLMAYAN BU ŞEHRİN TAKIMI İNŞALLAH ŞAMPİYON OLAMAZ DEMİŞTİ ÇOK GÜCÜME GİTMİŞTİ O TARAFTARADA RADYOYA BAĞLANARAK HADDİNİ BİLDİRMİŞTİK AMA İÇİMİZDEKİ UHDE HEP KALMIŞTI İNŞALLAH BU OTEL İŞİ OLURDA HEM İŞ OLANAĞI OLUR HEMDE İYİ BİR KONAKLAMA MERKEZİHALİNE GELİR BİZLERDE GURUR DUYARIZ...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|