Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz?
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) 544 19,96%
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) 743 27,26%
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) 18 0,66%
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) 5 0,18%
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) 519 19,04%
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) 98 3,60%
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) 373 13,68%
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) 97 3,56%
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) 85 3,12%
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) 25 0,92%
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) 143 5,25%
Yeni Parti (Tuncay Özkan) 76 2,79%
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.02.2010, 13:41   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
sivaslı fd Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bütün bunları nasıl kendinizden emin bir şekilde söylüyorsunuz? O bütün bunları yaparken siz yanındamıydınız ki yaptı, etti, gitti geldi diye konuşuyorsunuz? Neden yapmış etmiş demiyorsunuz? Biri veya birileri tarafından doldurulduğunuz ortaya çıkacak diyemi korkuyorsunuz? Eğer öyleyse bunu zaten biliyoruz. Yani korkmanız yersiz. Siz bilip bilmeden insanlara iftira atıp yargılamanın günahından korkun..........
Nasıl kendimden emin bir şekilde söylüyorum çünkü sizin düşündüğünüz gibi birileri tarafından doldurulan birisi değilim... Kendi fikrim, kendi zikrim var, araştırırım, kurcalarım sonra da kendi fikrimi ortaya koyarım... Ama siz cevap vermekten çekinip bana iftira atmakta bulmuşsunuz yöntemi... Şimdi gelelim bunları nereden çıkarttığıma... Aslında sizde araştırsanız sizde görürdünüz bunları... Ama yinede ben sizi yormayayım kendim koyayım bilgileri ama lütfen sizde sorgulayın olur mu? Bir şeyhin müridi gibi kabullenmeyin herşeyi...

-2001 yılından beri Konya 3. Ana Jet Üssünde İsrailli savaş pilotları yetiştirilmektedir ve bu pilotlarla birlikte her yıl bir de hava tatbikatı düzenlenir... Sadece bu sene bu tatbikata İsrail davet edilmedi.Anadolu kartalı isimli bu tatbikat her yıl yapılmakta, İsrail 10 uçakla katılmakta ve tatbikat sonrasında da bu pilotlar Türkiye'de kendi programları doğrultusunda eğitilmektedir... Genelkurmay başkanlığından Şubat 2009'da yapılan açıklamada aynen bu şekilde anlatılmıştır bu olay... Google'a İsrail, Pilot ve Konya kelimelerini yazmanız size yeterli bilgiyi verecektir...

-"Tayyib'i Üzmek Allah'ı üzmektir" cümlesinin geçtiği şiire gelelim...Bu kitap Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından incelenmiş ve sonunda da Diyanet tarafından 10.000 adet basılarak ücretsiz dağıtılmıştır... Peygamber yerine kondu, Neredeyse tövbe haşa Allah'la bir tuttular... Daha ne olacak efendim? Bu kitabı basıp ücretsiz dağıtan Başbakanlığa bağlı bir kurum... Bunun adı nedir? Buyrun araştırın... Ya da siz zorlanmayın ben buraya resmini koyayım...

-NATO Genel Sekreterliği şu anda Danimarka'da... Ve seçimle başa gelir bu vatandaş... Seçimlerde de Türkiye ROJ TV konusunda ve Peygamberimize küfreden karikatürler konusunda "Kaygılarımız giderildiği için mutabakada vardıklarını" Abdullah Gül'ün ağzından duyduk, aynı cümleleri Başbakan Erdoğan'da söyledi... Peki sonra ne oldu? Rasmussen özür diledi mi? HAYIR!!! ROJ TV nereden yayın yapıyor???? Danimarka'dan!!!! Şimdi bunu görmek için dolmak mı doldurulmak mı ya da dolduruşa gelmek mi gerekli? Ya da bu tahlili yapamamak için doldurulmak mı gerekli?

-1 Mart Tezkeresi içerik bakımından nasıldı biliyor musunuz? Hiç okudunuz mu? TBMM'de oylanan ve reddedilen o tezkereyi okudunuz mu hiç? Ben size içeriğinden bahsedeyim, incelemek, araştırmak size kalmış... Türkiye'nin Irak'a asker sokması gibi bir durum söz konusu değildi... Yurtışına asker gönderme izni alınıyordu ki bu izin alınırken nereye gönderileceği açıkça belirtilmelidir... Bu belirtilmediğinden herhangi bir yere asker gönderme izni alınmaya çalışılmıştır... 2. maddesinde de 62.000 ABD askeri, 255 uçak ve 65 helikopteri kapsayan bir ABD ordusunun Türkiye'de 6 ay süre ile kalmasına, Türk deniz, hava ve karasahasını kullanmasına, Türkiye'deki Nato üslerini kullanmalarına ve bunun hazırlıklarının acilen yapılmasına ilişkin bir tezkereydi... Bunu Erdoğan çıkıp mecliste inanılmaz bir şekilde savundu... Peki sonucunda ne olackatı? Şu anda Irak'ta ölen milyonlarca insanın kanını dökenler Türkiye topraklarından geçecekti... Bu müslümanlığa sığar mı?

Son olarak şunu söylüyorum... Sizin şahsıma yaptığınız suçlama çok ayıptır... Kendi beynim ve düşüncem yok mu ki başkaları tarafından doldurulayım... Bunun yanında yanında mıydınız? Orda mıydınız? Gibi cümlelerde çocukça gelmektedir, zira siz de inkar ettiğiniz bu gerçeklerin yalan olduğunu nereden biliyorsunuz? Siz yanında mıydınız o esnada? Ben belgeye ve bilgiye dayanmadan hiçbir konuda yorum yapmam, buraya da koydum kaynaklarımı, gerçekliğini araştırıp araştırmamak size kalmış, ben kendi açımdan sizinle olan bu tartışmayı bitiriyorum, çünkü böylesi iftiralara söyleyecek son sözlerim sadece bunlardır... Vesselam...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir)