|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ın voleybolda lokomotifi olan 4 Eylül Belediyespor, dün oynadığı maçta Hatay Tedaşspor'u 3-0 yenerek liderliğini ve yenilmezliğini sürdürdü. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yardımcıları ve çok sayıda sporseverinde izlediği maça Belediyespor'lu voleybolcuların ellerinde "Kırmızında biz varız, beyazında yine biz, her halde ve her şartta Sivasspor seninleyiz" yazılı pankartla çıkması tribünlerden büyük alkış aldı. 4 Eylül Belediyespor hızlı başladığı ilk sette, her iki teknik molaya da önde girerken, seti de 25-20 önde tamamladı. İkinci sette de iyi oyunu sürdüren Belediye, bu seti de 25-19 önde tamamladı. Son sette de önde olan Sivas Belediye, 25-19'luk skorla salondan 3-0 galip ayrıldı. Temsilcimizin yeni transferleri Zapata ve Pavel sergiledikleri performansla izleyenlerden büyük alkış topladı. Karşılaşmanın ardından aldıkları galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten başarılı antrenör Levent Zoroğlu, “Hedefimize her geçen hafta bir adım daha yaklaşıyoruz. İnşallah grubumuzu lider tamamlayıp yarı finallere yükseleceğiz” şeklinde konuştu. Öte yandan 4 Eylül Belediyespor, Hatay temsilcisini yenerek ligdeki galibiyet serisini 11’e yükseltirken puanını da 31’e çıkarttı. Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hem liderliğini hemde yenilmezliğini sürdürmesi güzel birşey .başarılarının devamını dilerim.
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() alix_özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2011 01:07
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Ben de maçtaydım. Kendilerini yürekten kutluyorum. Umarım kendilerini 1. Lig'de de görürüz. Sivas'ın salon sporlarına ihtiyacı vardır. Bu sebepten ötürü bu başarılı yolda takımımıza destek olalım ve maç günleri salonu dolduralım. Saygılarımla...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar alix_özdemir'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1203
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tebrik ediyorum... Az kaldı 1. lig bekle bizi... ( cley : Resim düzeltilmiştir
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Sivasın futboldan başka sporlarda da adını duyurması lazım. Sivas Belediyesi voleybol takımını kutlarım. Diğer kurumlarımıza da örnek olmasını temenni ediyorum.
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnşallah sizin gibi fedakarlık yapacak başka arkadaşlarda çıkar ve desteğini esirgemezler.konumuz Sivas'sa devam ozaman.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |