09.02.2010, 00:02
|
|
|
Usta Yiğido
Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 710 
|
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
1-Ben Sami Aydın dışında Ak Partiye oy vermişliğim yok.Senin hala anlamak istemediğin noktaysa,insanların verdiği oylara binaen Türklük ve Müslümanlık ölçmek ki bu ne senin ne benim ne de kimsenin haddi.Sen bu konuda ciddi ciddi haddi aştın.
2-Kürt açılımını destekleyenlerin Türklük onuruna sahip olmadığı düşüncen de akıl alır bir düşünce sistemi değil.İlla bu noktadan çıkacaksak yola,Sivas'tan öteye gidip oy isteyemeyenlere oy vermek de Türklük onuruna aykırı olmalı değil mi?
Tayyip Erdoğan İmam-Hatip kökenlidir.Hem de en güzel olduğu yıllarından.Bu yüzden din üzerinden onu vurmaya çalışmak nafiledir!Adam namaz kılsa,oruç tutsa,Kuran okusa,sömürü yapıyor oluyor.yahu adam taa ortaokuldan beri bunları yapıyor,ne sömürüsü!
İstediğinize oy verin,ben saygı duyarım..Aynı saygıyı karşımdakinden de beklerim.Türküm,çok şükür Müslümanım da,namazımı da kılarım,Kuranı da okurum,zekatımı veririm,kurbanımı keserim.Allah bana bunları ihsan etmiş,sen kimsin de benim imanımı sorguluyorsun.Pehh!
|
ben bu hususa bir şey eklemek istiyorum:
1- Bu AKP kadroları değil miydi insanların Müslümanlığını ölçen? Hatta illerde bunlar gavur bunlara oy vermeyin diyen. Ve hatta Hıristiyanları müttefik, kendilerini eleştiren bu halktan insanları münafık olarak gören, lanse eden Amerika'da beslenen bir cemaat liderinin sözleriyle halk üstünde etki yaratanlar bu AKP'liler değil mi idi? Hatta burada bir şey daha ortaya çıkıyor sevgili BBP'li kardeşlerimiz bizi Müslüman olarak görmüyorlar. Neyse efendim hayatı ikrarında hiç bunları eleştirmeyen, bunları yapanları eleştirenleri niye eleştirir bunu düşünürüm. Hangi Müslüman'ın akli delaletine sığar Peygamberimiz (S.A.V) Efendimize küfretmenin serbest olduğu bir ülkenin, yetmedi PKK yayın organının konuçlandığı bir ülkenin başbakanının bizzat mevkilere makamlara Müslümanlığını siyasi propagandaya alet edenler vasıtasıyla yapılması. Ya da bir il başkanının başkanını Peygamber'e eş tuttuğu nerede görülmüştür? Onu geçtim bu insan üstelik ödüllendirilmiştir de il genel meclisine sokulup maaşı devletten ödenerek. Peki Müslüman insan yalan söyler mi? Yüzlerce yalanı ortaya çıkan bir insan yalanlarına devam ederken Müslümanlıktan dem vurabilir mi? Peki Müslümanlığın neresine sığar her başı sıkıştığında türbana ve acitasyona ya da mızrakların ucundaki Kur'an Saifelerine sarılmak. Muhakkak ki bunları destekleyenler Müslümanlık Şuuruna sahip insanlar değiller
2- "Kürt Açılımı" sadece Türklük onurunu rencide etmemiştir. Hoş biz Kürt Kökenli vatandaşlarımızı da kendimizden sayacak kadar ulvi bir toplayıcılığa sahibiz ama gene de bu açılım Kürt Kökenli vatandaşlarımızın onurunu kırmış, onları rencide etmiştir. Zira bu açılım hurafesiyle "PKK" terör örgütü ile, "Kürt Kökenli" vatandaşlarımız aynı kefeye konulmuş. Etnik ayrımcılık yapılıp, bir etnik kökene bir terör örgütü yaftalanırken yüce Türk Milletinin etnik kökeni ayırt etmeksizin onuru zedelenmemiş midir? Ya da açılım hurafeleriyle Habur'da davullu zurnalı karşılama "Türklük" onurunu rencide etmemiş midir? Veyahut şehit ailelerinin itelenmesi kakalanması, evlatlarına duydukları acıdan daha büyük acılara gark etmeleri, gazilerin madalyalarını atması bunlar Türklük onurunu rencide etmemiş midir. Eğer bu sahnelerin müsebbibi bir açılımın taraftarı olan varsa bizzati bunların onurunu rencide etmemesi gerekiyor. Bu olaylar da ancak Türklük şuuru bulunmayan kimseleri rencide etmez...
Tayyip İmam-Hatip kökenli evet doğru ve Tayyip'in yaptıklarını ben bir İmam-Hatip'liye asla ve kat'a yakıştıramıyorum. Yakıştıranlar buyursun izan sizlerin...
|