|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
![]() Çok ilginç ve şaşırtıcı bir durum.
2 ay önce başka bir konu'da C.Ü. Halkla İlişkiler birimine yerel medya'da çıkan "C.Ü. TIP FAKÜLTESİ YAYA KALDI" konulu haber'le ilgili bir mail atmıştım. Bir kaç gün sonra dönmüşlerdi. EL CEVAP; Sayın ......... ......., İnternet üzerinden belirtmiş olduğunuz görüşleriniz hastane yöneticilerimiz ile görüşülmüştür.Bahsetmiş olduğunuz Pediatri Endokrin Ünitesine kurulması konusunda çalışmalar başlatılmıştır.Ayrıca hastanemizde Radyasyon Onkolojisi Merkezi, Romatoloji bölümü, Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı hastanemizde hizmet vermeye başlamıştır. Göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ötürü teşekkür eder. Sağlıklı günler dileriz... Anlaşılan hastane'den bir yönetim zaafiyeti var.
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
Dua yağmurumuza katılırmısınız.? | Abdurrahman 58 | Serbest Kürsü | 1733 | 29.12.2012 00:00 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
Sivas Halkının Beklentileri | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 11.11.2008 14:34 |
Kendimizi düzeltelim, düzeliriz | ayparcam | Serbest Dini Konular | 0 | 07.09.2008 10:15 |