|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
Eskiler ''At sahibine göre kişner!'' demişler. Kurumlar da başlarındaki yönetici veya idareciye göre davranır, çalışır, çalışmaz, yatar, koşar vs. Sivas Valiliğinden beklentimiz derken aslında burdan kastın Sayın Valimizden beklentimiz şeklinde olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple değerlendirmelerimizi Sayın Valimiz üzerinden yapmamız daha yerinde olur.
Sayın Ali Kolat ilk atandığı zaman Sivasımız için beklentimiz büyüktü, ben eski valimiz Hasan Canpolat kadar başarılı olabilecek ve Sivasımız için peşpeşe projeler gerçekleştirebilecek bir kişi olabileceğini düşünmüştüm. Ancak Sayın Valimiz göreve geleli 7-8 ay olmasına rağmen kendisinden Sivas için ne bir proje ne bir çalışma, gayret emaresi göremedik. Vali, belediye başkanı, vekil vs kim olursa olsun farketmez, ilk olarak o kişinin Sivas için ne düşündüğüne, neyi hayal ettiğine, 50 yıl sonra Sivas'ı nerede görmek istediğine, Sivas için duyduğu heyecana bakarım. Elbette bu saydıklarımızı da bu kişilerin kendilerini kamuoyu ile paylaşmaları sayesinde öğrenebiliriz. Sayın Valimiz için geçen süreçte, Sivas'ın neyi ifade ettiğini, Sivas için ne projeleri olduğunu, hayalindeki Sivas rüyasının ne olduğu ve nerede durduğunu bir türlü öğrenme fırsatımız olmadı, çünkü sayın valimizden bu yönde bir açıklama duyamadık! Umarım kendisi Sivas valiliğini daha üst bir makama çıkabilmek için geldiği sıradan bir kariyer basamağı olarak görmüyordur!
|
|
|
#12 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
ben tamamen cleye katılıyorum son derece haklı buluyorum ve çok teşekkür ediyorum kendisine çünkü bizzat şahit oldum yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine gitmediğine bunada muhtarlarımızın suçu diyorum onlarda akraba eş dostunu yardıma yazdırıyor ama çok büyük ebal be kardeşim benim bir akrabam gitmiş kömür almıştı çok kafam bozuldu gittim ihbar ettim bir daha gelirse sakın vermeyin ihtiyacı yok dedim size yemiin ederim kestirdim keşke herks yapsa bunu göz yummasalar tüyü bitmemiş yetim hakkı ne günah kim bilir.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Yeni Yiğido
![]() Efendigardaş Şuan
Son Aktivite: 26.06.2011 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
SİVASIN TANITIMI İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE SEMPOZYUMLAR DÜZENLEMESİ LAZIM,, AYRICA TARİHİ VE KÜLTÜREL BAKIMDAN SİVASIN ÖNEMİ BÜTÜN TÜRKİYE,YE ANLATILMALI,,SİVAS MAKUS TALİHİNİ SİVASSPORLA YENECEKTİR ... HEP DESTEK TAM DESTEK...***
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Efendigardaş'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 861
![]() |
ksura bakmasın ama sayın valim hiç bişey yapmıyor ve çok sessiz bir görüntü veriyor.bu duruşlada sivasa bişey kazandıramaz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yiğido
![]() ![]() kadelay Şuan
Son Aktivite: 28.07.2013 15:45
Tecrübe Puanı: 692
![]() |
MERHABA,
BENİM VALİLİKTEN İSTEĞİM VALİLİĞİN DAHA GENİŞ VE UYGUN BİR BİNAYA TAŞINIP ŞU ANKİ BİNANIN GÜZEL BİR MÜZEYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİDİR. İSTEK İŞTE YAA... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük yazı yazan kardeşlerimiz, küçük yazı ile yazarlarsa ,formun güzelliği açısından iyi olur diye düşünüyorum.
|
|
|
#17 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
günümüzün en çok kullanılan iletişim araçları olan tv ve internette sivasın tanıtımıyla alakalı daha fazla gündemde olması ve bu yönde valiliğin çalışmalar yapması
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
sivasın ve sivaslılığın tam anlamıyla marka olması
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yiğido
![]() ![]() kadelay Şuan
Son Aktivite: 28.07.2013 15:45
Tecrübe Puanı: 692
![]() |
Mümkünse gençler için istihdam oluşturacak iş alanları açılmasını isterim.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() vicente58 Şuan
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
şu tobb etü ye verilecek fuar alanı işini bir an önce halletsinlerde bu şansımızıda kayseriye falan kaptırmayalım.Vali ağırlığını koysun artık bazı güzel uygulamaları varda cılız kalmasın bastırsın biraz. Merhum Recep Yazıcıoğlu gibi vali istiyoruz .Denizli valisiyken makam odasının kapısını söktürdüğünü denizli de hala anlatıyorlar. Müdürleri hizaya getirsin diyecemde onu yapıyım dese sayın milletvekillerimiz horozlanırlar hemen dolayısıyla o zor. Kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının bir noktada buluşturabilse,ortak hareket kültürü geliştirse ne de güzel olur dimi
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|